Somat Mosogatógép só 2x 1,5 kg

Somat Mosogatógép só 2x 1,5 kg

Száma: 953040
A Somat vízlágyító só vízkőlerakódás-gátló hatású, így hosszabb élettartamot biztosít a mosogatógépnek. Azzal, hogy lágyítja a vizet, megelőzi a vízfoltok kialakulását az edényeken, növeli a mosogatógép teljesítményét és segít abban, hogy tökéletesen elmosogasson. További információ
2 090 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
1 045 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.7.27 prémium szállítással várhatóan
 
2021.7.28 - 2021.7.30 standard szállítással várhatóan

Száma: 953040

Leírás

Somat Mosogatógép só 2× 1,5 kg

  • A mosogatógépben a vízkő megszüntetésére szolgáló vízlágyító rendszer csak korlátolt mennyiségű kalcium-magnézium iont képes elnyelni, ezért rendszeresen újra kell tölteni.
  • Erre szolgál a Somat , ami lágyítja a vizet és megszabadul a fent említett ionoktól, amik ezután a kifolyó vízzel távoznak.
  • Figyelmeztetés: az étkezési só nem megfelelő, mivel olyan összetevőket tartalmaz, amik a mosási folyamat során nem oldódnak fel és károsíthatják a mosogatógép működési mechanizmusát.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.