Ariel Touch of Lenor 3in1 gél kapszula, 56db-35%
5 990 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

Az Ariel Touch of Lenor 3in1 egy kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.

Ariel Mountain Spring 3in1 Mosókapszula, 56 db-29%
5 490 Ft 3 890 Ft

Akció

Az Ariel Mountain Spring kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.

Persil Duo-Caps Color mosókapszula 56 mosáshoz
4 490 Ft 3 590 Ft

Kiárusítás

A Persil Duo-Caps Color mosókapszula hatékonyan távolítja el a makacs foltokat, miközben megőrzi a ruhák színének intenzitását. A kompakt kapszuláknak köszönhetően könnyen, pazarlásmentesen adagolható.

Lenor 3in1 Spring gélkapszula 54 db
6 890 Ft

3in1 mosószerkapszula a tavaszi virágok illatával és a pacsuli, valamint a fehér cédrus természetes aromájával ösztönöz és kellemesen felfrissít. A Lenor kapszulák mozgásra aktiválódó illat-technológiát tartalmaznak, melyek hosszantartó friss illatot biztosítanak.

Persil Duo-Caps mosókapszula 56 mosáshoz
4 490 Ft

A Persil Duo-Caps mosókapszula a folyékony folteltávolító és a ragyogóan fehér, tökéletesen tiszta ruhát varázsoló összetevők hatékony kombinációja. A folteltávolító még a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben is hatékony.

Ariel Color 3 az 1-ben gél mosókapszula 80 darab
8 990 Ft 7 890 Ft

Gazdaságos kiszerelésű, 80 kapszulát tartalmazó Ariel mosószer, mely kiválóan tiszta ruhákat biztosít. A kapszulák már 30°C-os mosási hőmérsékletnél is tökéletesen feloldódnak, védik és élénkítik ruháid színét, adagolásukat pedig gyerekjáték.

Ariel Mountain Spring 3 az 1-ben mosókapszula 80 darab
8 990 Ft 7 890 Ft

A nagy csomagolású Ariel kényelmes mosást biztosít. Ruháid mindig tökéletesen tiszták, illatosak és foltmentesek lesznek. A kapszula 100%-ig feloldódik, a szennyeződések széles skálájával megbirkózik már 30°C-os mosási hőmérsékletnél is.

Persil Duo Caps Regular 72 drb

Persil Duo Caps Regular 72 drb

Értékelés: 4,5
6 290 Ft 5 790 Ft

Mosószerkapszula Deep Clean technológiával, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és még a legellenállóbb foltokat is eltávolítja. Persil Duo Caps Regular 72 db mélyen a szálak közé hatol és eltávolítja még a legkisebb szennyeződésmolekulákat is.

Ariel Color 3in1 Mosókapszula, 56 db-29%
5 490 Ft 3 890 Ft

Akció

Az Ariel Color kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.

Ariel Mosókapszulák Color 3 in 1 35 db
4 390 Ft 3 790 Ft

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás dizájnnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja.

Ariel Lavender 3 in 1 mosókapszulák 35 db
4 390 Ft 3 790 Ft

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás designnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja. A levendula nyugtató illatával.

Ariel Sensitive 3 in 1 mosókapszulák 35 db-15%
3 890 Ft 3 290 Ft

Akció

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás designnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja. Érzékeny bőrre.

Ariel Touch of Lenor 3 in 1 mosókapszulák 35 db
4 390 Ft 3 790 Ft

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás designnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja. A Touch of Lenor Fresh tisztaság illatával.

Persil Duo Caps Color 72 ks

Persil Duo Caps Color 72 ks

Értékelés: 4,5
6 290 Ft 5 790 Ft

Mosószerkapszula Deep Clean technológiával, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és még a legellenállóbb foltokat is eltávolítja. Persil Duo Caps Color 72 db mélyen a szálak közé hatol és eltávolítja még a legkisebb szennyeződésmolekulákat is.

Ariel Gélkapszulák Ultra OXI All in 1 - 45 db-43%
6 690 Ft 3 790 Ft

Kiárusítás

Mosó gélkapszulák Ariel Ultra OXI All in 1 – 45 db, mosnak, eltávolítsák a foltokat, felélénkítik a színeket és friss illatot biztosítanak. A kapszulák már 30 °C-on hatásosak. A vízzel érintkezve tökéletesen feloldódik, és felszabadulnak a hatóanyagok, amelyek megbirkóznak számos különféle foltokkal.

Ariel Gélkapszulák Complete Shape 3 az 1-ben 45 db-20%
4 790 Ft 3 790 Ft

Akció

Gélkapszulák Ariel Complete Shape segítik megvédeni az ágyneműt. A mosószer mélyen behatol a szálakba, amely kisimítja és bezárja őket úgy, hogy ne szivárogjon ki belőle a szín, nem képződjenek csomók és a ruha ne nyúljon ki, és megtartsa az alakját. Elegendő 45 mosási ciklushoz.
Persil Discs Color Box 38wl

Persil Discs Color Box 38wl

Értékelés: 5
5 690 Ft

A Persil Discs Color Box 38wl az első mosókapszula a piacon 4 kamra erejével. Ezek az innovatív kapszulák színes ruhák mosására a 4 kamrájuknak köszönhetőn 4 erős hatással rendelkeznek – hatásosak a legellenállóbb foltok ellen, gondoskodnak az anyagról, élénké varázsolják a ruhák színeit és hosszantartó friss illatot hagynak maguk után. A csomagolásban 38 mosókapszulát találsz.

Ariel Gélkapszulák Ultra OXI All in 1 - 32 db
4 690 Ft 3 790 Ft

Kiárusítás

Mosó gélkapszulák Ariel Ultra OXI All in 1 – 32 db mosnak, eltávolítsák a foltokat, felélénkítik a színeket és friss illatot biztosítanak. A kapszulák már 30 °C-on hatásosak. A vízzel érintkezve tökéletesen feloldódik, és felszabadulnak a hatóanyagok, amelyek megbirkóznak számos különféle foltokkal.

Woolite PRO-CARE gélkapszulák XL 35 db
2 290 Ft

A Woolite márkájú mosó gélkapszulák lágy ruhákra ideálisak. Az egyedi kettős formulának köszönhetően hatékonyan mos,ezen felül eltávolítja a foltokat. A keratintartalomnak köszönhetően védik a szálak szerkezetét és gondoskodnak a kényes anyagokról. Ezzel egyidejűleg védenek a nem kívánt elszíneződéstől, a színek fakulásától és a ruhák nem kívánt deformációjától.

Woolite COLOR Keratin gélkapszulák XL 35 db
2 290 Ft

A Woolite egyedi kapszulás mosószer színes ruhákra alkalmas. A készítmény a keratin tartalmának köszönhetően megbízhatóan tisztára mossa a ruhákat. Ezzel egyidejűleg véd az elszíneződéssel, a színek fakulásával és a ruhák formájának megváltoztatásával szemben. A ruhák szálait puhítja és enyhíti a gyűrődéseket.

Ariel Gélkapszulák Active Sport 3 az 1-ben 45 db-24%
4 990 Ft 3 790 Ft

Akció

Gélkapszulák Ariel Active Sport garantálják az izzadástól képződő foltok és a hozzájuk kapcsolódó összes szagnak eltávolítását. A mosott ruhákat friss illattal járja át és elkészíti a következő sportteljesítményre. Elegendő 45 mosási ciklushoz.
Persil Discs Regular Box 38wl

Persil Discs Regular Box 38wl

Értékelés: 4,5
5 690 Ft

A Persil Discs Regular Box 38wl az első mosókapszula a piacon 4 kamra erejével. Ezek az innovatív kapszulák a 4 kamrájuknak köszönhetőn 4 erős hatással rendelkeznek – hatásosak a legellenállóbb foltok ellen, gondoskodnak az anyagról, élénké varázsolják a ruhák színeit és hosszantartó friss illatot hagynak maguk után. A csomagolásban 38 univerzális mosókapszulát találsz.

Lanza Total Power Gélkapszulák Spring Freshness 28 db-28%
6 990 Ft 4 990 Ft

Kiárusítás

A Power Gel kapszulákkal a Lanza márkától tökéletesen friss érzésben lesz részed a kimosott ruhák felvevésekor. A kapszulák hatékonyan eltávolítanak minden szennyeződést és kellemes illatot biztosítanak a ruháknak. A használatuk nagyon könnyű – mindössze behelyezel egy kapszulát a mosógépbe még a ruhák berakása előtt.

Ariel Gélkapszulák Active Sport 3 az 1-ben 32 db
4 390 Ft 3 790 Ft

Gélkapszulák Ariel Active Sport garantálják az izzadástól képződő foltok és a hozzájuk kapcsolódó összes szagnak eltávolítását. A mosott ruhákat friss illattal járja át és elkészíti a következő sportteljesítményre. Elegendő 32 mosási ciklushoz.
Ariel Gélkapszulák Complete Shape 3 az 1-ben 32 db
4 390 Ft 3 790 Ft

Gélkapszulák Ariel Complete Shape segítik megvédeni az ágyneműt. A mosószer mélyen behatol a szálakba, amely kisimítja és bezárja őket úgy, hogy ne szivárogjon ki belőle a szín, nem képződjenek csomók és a ruha ne nyúljon ki, és megtartsa az alakját. Elegendő 32 mosási ciklushoz.
Ariel All in 1 Color gélkapszulák 60 db
6 390 Ft 6 290 Ft

Az Ariel All in 1 Color gélkapszulák 60 db mosnak, eltávolítják a foltokat és ragyogást biztosítanak. A lágy kis kapszulába rejtett kivételes tisztítási hatások megőrzik a ruhák ragyogó színét. Ennek hála ruháid jól fognak kinézni, valamint csodásan fognak illatozni.

Woolite DARK Keratin gélkapszulák XL 35 db
2 290 Ft

A Woolite márkájú mosó gélkapszulák sötét ruhákra alkalmasak. Az egyedi kettős formulának hála a kapszulák hatékonyan mosnak és eltávolítják a foltokat. A keratintartalomnak köszönhetően védik a szálak szerkezetét és gondoskodnak a fekete, a sötét és a farmer ruhákról.

Woolite Gélkapszula, Fekete, 28 db
2 190 Ft

A Woolite gélkapszula eltünteti a makacs szennyeződéseket, de közben óvja ruháit a fakulástól. Ragyogó, élénk színűek és lágyak maradnak a sötét ruhadarabok, mintha csak újak lenne. Használata rendkívül egyszerű.

Persil Premium Color DuoCaps 32 ks mosókapszula
3 290 Ft

A Prémium kapszulák a legerősebb folteltávolítók és fényerő-formulák egyedülálló kombinációját tartalmazzák a ragyogó tisztaságért. Ezen kívül speciálisan kifejlesztett és hosszantartó illatot biztosít akár 4 héten át. A csomag 32 darabot tartalmaz.

Surf Color 2v1 Tropical Lily 42 ks
4 362 Ft 2 590 Ft

Surf mosókapszula színes ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést, megőrzi a mosott ruhák színeinek intenzitását. Hosszantartó illattal gazdagítva, trópikus liliom és ylang ylag virággal, amely még sokáig elkísér a mosás után. – A csomag 42 mosási adagot tartalmaz.

Lanza Power Gel Kapszula, 28 db
2 190 Ft 1 790 Ft

Kiárusítás

Lanza Power Gel Kapszula, 28 db megbízhatóan eltávolítja az összes szennyeződést. Kellemes illatának köszönheően friss illatot is biztosít. A csomag 28 db-ot tartalmaz.

Woolite mosógél kapszulák Pro-Care 28 db
2 290 Ft

A legújabb Woolite mosógél kapszulák kettős formulát tartalmaznak gondoskodó keratinokkal, amelyeknek köszönhetően a ruháid hihetetlenül lágyak és kevésbé gyűröttek lesznek. Egyszerűen helyezd bele a mosógép dobjába, és minden mást megold helyetted.

Savvy Green Mosókapszula 62 mosáshoz, 703 g
4 990 Ft

Savvy Green mosókapszula segítségével az igazán érzékeny bőrűek is megtalálhatják az ideális terméket mosáshoz. Hipoallergén, környezetbarát, akár babaruhákhoz is használható. 703 g-os mennyisége 62 mosáshoz elegendő.

Woolite Gélkapszula, színes ruhákhoz, 28 db
2 190 Ft

Woolite gélkapszula színes ruháit varázsolja ragyogóvá és lággyá. Eltünteti a makacs szennyeződéseket, miközben óvja ruháit a fakulástól. Használata rendkívül egyszerű.

Ariel Color 3az1-ben Mosókapszula, 84 Mosáshoz -26%
7 890 Ft 5 790 Ft

Akció

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Color 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat Ha szeretnéd megőrizni színes ruháid élénk ragyogását, használj Ariel Colour mosószert! FIGYELMEZTETÉS! A termék káros lehet és súlyos sérüléseket okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. További információkat a www.keepcapsfromkids.eu oldalon találsz.

Ariel Mountain Spring 3az1-ben Mosókapszula, 84 Mosáshoz-26%
7 890 Ft 5 790 Ft

Akció

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Mountain Spring 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat Ha szeretnéd megőrizni a fehér ruháid élénk ragyogását, használj Ariel mosószert! FIGYELMEZTETÉS! A termék káros lehet és súlyos sérüléseket okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. További információkat a www.keepcapsfromkids.eu oldalon találsz.

Persil Mosókapszula Duo-Caps Color 28 drb
2 790 Ft

Persil 360° Complete Solution Color Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Új receptúrája aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. Az egyedi kétkamrás technológiájának köszönhetően a Persil Duo-Caps aktív folteltávolító még a legmakacsabb foltokkal is elbánik, Persil fehérítővel a tökéletes tisztaságért egy termékben.

Surf White 2v1 Orchid & Jasmine 42 drb
4 390 Ft 2 490 Ft

Surf mosópor fehér ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden szennyeződést és megőrzi a mosott ruhák ragyogó fehérségét. Elvarázsol hosszantartó fehér orchidea és jázmin illata, amely mosás után hosszú ideig elkísér. – A csomag 40 mosási adagot tartalmaz.

Ariel Ariel Lavender 3az1-ben Mosókapszula, 56 Mosáshoz-29%
5 490 Ft 3 890 Ft

Akció

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Lavender 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel Lavender Freshness egyszerre tartalmaz mosópor és folyékony mosószert is.

Persil DuoCaps Regular Box mosókapszula 28 drb
2 870 Ft 2 790 Ft

Persil 360° Complete Solution Color Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Új receptúrája aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. Az egyedi kétkamrás technológiájának köszönhetően a Persil Duo-Caps aktív folteltávolító még a legmakacsabb foltokkal is elbánik, Persil fehérítővel a tökéletes tisztaságért egy termékben.

Surf Duo kapszula colour + white Hawaiian 42 mosás
4 190 Ft 2 590 Ft

mosógél kapszula illatossá teszi a ruhaneműdet a trópusi gyümölcsök, mandarin és az egzotikus virágok friss illatával hosszú ideig. Alkalmasak fehér és színes ruhák mosására is. Surf Duo kapszula colour + white Hawaiian 42 mosás 42 db kapszulát tartalmaz.

Surf BLACK duo Midnight kapszula, 42 adag mosásra
4 127 Ft 2 590 Ft

A Surf BLACK duo Midnight mosó kapszula sötét ruhákra 42 adag mosásra elég. Cellulóz tartalmú összetételének köszönhetően ruhái nem fakulnak ki olyan könnyen, és a fekete fekete marad néhány mosás után is.

Lenor Zselés kapszula Spring Awakening 47 mosás-17%
4 490 Ft 3 690 Ft

Akció

Lenor Spring Awakening zselés kapszulák, melyek alaposan átmossák a ruhaneműt, mely így friss és ragyogóan tiszta lesz. A tavaszi virágok, a pacsuli és a fehér cédrus természetes tónusaival.

Lenor Zselés kapszulák Amethyst Color 47 mosás-17%
4 490 Ft 3 690 Ft

Akció

Lenor Amethyst Color zselés kapszulák, melyek alaposan átmossák a ruhaneműt, mely így friss és ragyogóan tiszta lesz. A bergamott a lágy frézia és a ragyogó jázmin illatával ötvözve.

Persil DuoCaps Lavender Color box 36 ks
3 490 Ft 3 290 Ft

Persil 360° Complete Solution Levander Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Új receptúrája aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. A csomagolás 36 db tablettát tartalmaz.

Lenor Waterlily Mosókapszula 14 db
1 790 Ft 1 490 Ft

Kiárusítás

Lenor mosókapszula a lótuszvirág, tavirózsa, nefelejcs és az ipheion gyönyörű illatának friss és aromás tónusaival. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 14 db mosókapszulát tartalmaz.

Lenor Gold Orchid Mosókapszula 3in1 28 db
4 037 Ft 2 990 Ft

Kényeztesd magad ezzel az elegáns illattal, amelyben egyszerre lelhetők fel a perzsa selyemakác, a mályva, valamint a mandulatej finom jegyei. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.

Lenor Spring Awakening Mosókapszula 3v1, 28 db
4 037 Ft 3 090 Ft

Lenor mosókapszula a lótuszvirág, tavirózsa, nefelejcs és az ipheion gyönyörű illatának friss és aromás tónusaival. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.