Ariel Mountain Spring 3az1-ben Mosókapszula, 84 Mosáshoz

Értékelés: 4,9 106 értékelés Márka: Ariel Katalógus száma: 1112575

Akció

Az akció 2020.08.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Ariel Mountain Spring 3az1-ben Mosókapszula, 84 Mosáshoz

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Mountain Spring 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat Ha szeretnéd megőrizni a fehér ruháid élénk ragyogását, használj Ariel mosószert! FIGYELMEZTETÉS! A termék káros lehet és súlyos sérüléseket okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. További információkat a www.keepcapsfromkids.eu oldalon találsz. További információ

6290
4.9 106

8 990 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
6 290 Ft
-30%
74,88 Ft/darab

Katalógus száma: 1112575

Leírás

Termékleírás

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Mountain Spring 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat Ha szeretnéd megőrizni a fehér ruháid élénk ragyogását, használj Ariel mosószert! FIGYELMEZTETÉS! A termék káros lehet és súlyos sérüléseket okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. További információkat a www.keepcapsfromkids.eu oldalon találsz.

Ariel Mountain Spring 3v1 mosókapszula

  • Mos, eltávolítja a foltokat és fehérít
  • Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában
  • Használata egyszerű: nem kell kimérni és kitölteni
  • Ragyogó végeredmény még makacs foltok esetén is
  • Különleges tisztító hatás már 30°C-on is
  • Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat

Használati útmutató:

  1. Helyezz egy Ariel Power mosókapszulát egyenesen a dob aljába.
  2. Rakd be a koszos ruhákat.
  3. A mosókapszula teljesen feloldódik és eltávolítja a makacs foltokat is.
{0}Összetétel:{0} >30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5–15% Szappan, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Enzimek, Optikai Fehérítők, Illatanyagok, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Linalool

Figyelmeztetés! Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrre kerülés esetén: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni! Lemosás bő vízzel.

  • Lenyelés esetén: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
Szabadulj meg a csomagolástól a helyi szervek által kijelölt szemétlerakó helyen.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Garnitúra darabszáma 84 Darab
Színes ruhákhoz igen
Fehér ruhákhoz igen
Fekete ruhákhoz nem
Univerzális nem
Speciális nem
Adagok száma 84

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.