Lovela Mosópor Color 5 kg (40 mosás)

Értékelés: 4,9 107 értékelés Márka: Lovela Katalógus száma: 1044008

Lovela Mosópor Color 5 kg (40 mosás)

Mosópor színes ruhákra a Lovela márkától, klinikailag tesztelt és hipoallergén összetétellel rendelkezik az érzékeny gyerekbőrre és az allergiára hajlamos bőrre. Alacsonyabb hőmérsékleten eltünteti a szennyeződéseket, és elegendő 40 mosásra. További információ

4290
4.9 107

4 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1044008

Leírás

Termékleírás

Lovela mosópor

Színes ruhákra

Mosópor color 5 kg

40 mosás
Mosópor színes ruhákra a Lovela márkától, klinikailag tesztelt és hipoallergén összetétellel rendelkezik az érzékeny gyerekbőrre és az allergiára hajlamos bőrre. Alacsonyabb hőmérsékleten eltünteti a szennyeződéseket, és elegendő 40 mosásra.

Lovela Color mosópor előnyei

Hipoallergén összetétel

A Lovela mosószerek kifejezetten csecsemők és gyermekek ruháihoz lettek kifejlesztve. Hipoallergén összetétele megelőzi az allergiák és az irritáció kialakulását, amelyet nem csak a babákról gondoskodó anyukák, hanem az érzékeny bőrűek is értékelni fognak.

Nem tartalmaz enzimeket,

optikai fehérítőket, mesterséges színezékeket és egyéb olyan lehetséges allergéneket, amelyek a hagyományos mosószerekben megtalálhatóak.

Kellemes illat

A Lovela mosószerek nagyon átgondolt összetételűek, ennek ellenére nem veszítenek hatékonyságukból a szennyeződésekkel szembeni harc során. Az összetevők közé lágy semleges illat is került, amely kellemes és könnyű illatot biztosít ruháidnak. A színes ruhák mosására megfelelő termékek tökéletesen védik a színeket.

Hogyan kell használni a Lovela mosóport?

Osztályozd szét a ruhákat színeik és a szennyeződések mértéke szerint. A gyermek pelenkákat először hideg vízzel öblítsd át. Adj hozzá megfelelő mennyiséget a termékből a hátoldalon lévő utasításokat követve, majd válaszd ki a megfelelő mosási hőmérsékletet.

Próbálj ki további Lovela termékeket

 /><h4 class=Lovela mosópor White 5 kg
Speciálisan kifejlesztett Lovela mosópor fehér ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny bababőrre már a születés óta és a bőrre, amely hajlamos az allergiára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik.
 /><h4 class=Lovela Gel Color
A különleges kialakítású Lovela mosógél színes ruhákra alkalmas, a kifejezetten érzékeny bőrű gyermekeknek már születéstől fogva, valamint az allergiára hajlamos bőrűeknek egyaránt megfelelő. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt.
 /><h4 class=Lovela Gel White
A különleges kialakítású Lovela mosógél fehér ruhákra alkalmas, a kifejezetten érzékeny bőrű gyermekeknek már születéstől fogva, valamint az allergiára hajlamos bőrűeknek egyaránt megfelelő. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt.
 /><h4 class=Lovela textilöblítő koncentrátum
Az univerzális 2 l-es textilöblítő egy speciálisan kifejlesztett hipoallergén összetételt tartalmaz, amely alkalmas az extra érzékeny bőrrel, allergiával rendelkező emberek és újszülöttek számára. A termék klinikailag tesztelt. A ruhát kellemesen puhává és kellemesen illatossá teszi.

1. számú az anyukák körében.

A Lovela mosószer széleskörű használatra alkalmas, legfőképpen a kisgyermekeknek, érzékeny bőrű személyeknek és mindenkinek, akik törődnek a bőrükkel. A kisgyermekeknek éppúgy alkalmas, mint neked. A Lovela igényes teszteken esett át, amelyek bebizonyították, hogy gyengéd és kíméletes az érzékeny bőrrel. Ezen felül a Lovela klinikailag tesztelt, kíméletes a gyermekek bőrével, a Az anya és a gyermek gondoskodásáért felelő intézmény és a Gyermekegészségügyi szövetség által ajánlott - az allergiás gyermekeket segítő szövetség

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 5 kg
Színes ruhákhoz igen
Fehér ruhákhoz nem
Adagok száma 40
Érzékeny bőrre igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.