Persil Azul & Branco Mosópor, 70 mosásra

Értékelés: 4 2 értékelés Márka: Persil Katalógus száma: 1032075

Persil Azul & Branco Mosópor, 70 mosásra

Persil Azul&Branco Mosópor alkalmas fehér ruhák mosásához, akár 70 alkalommal! Minden típusú mosógépbe alkalmas és kézzel való mosáshoz is használható. Használat után öblítse le kezét, sérült kézzel kerülje a porral való érintkezést! További információ

4990
4 2

4 990 Ft

Katalógus száma: 1032075

Leírás

Termékleírás

Persil Azul & Branco Mosópor

Az Azul & Branco fehér ruhák mosására alkalmas, akár 70 alkalommal is! A mosópor tömege 3,85 kg, akár még 20 °C-on is eltünteti a foltokat. Gyermekektől távol tartandó! Kerülje a szembejutást, szemmel való érintkezés esetén bő vízzel öblítse ki!

Használat után mossa le, majd szárítsa meg kezét, érzékeny vagy sérült bőrrel kerülje az érintkezést! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz! Tárolja száraz, hűvös helyen. A csomagoláson lévő gyártási dátumtól számítva 3 éven belül használja fel.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 3.85 kg
Színes ruhákhoz nem
Fehér ruhákhoz igen
Fekete ruhákhoz nem
Univerzális nem
Adagok száma 70

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.