Persil Sensitive gel 5 l (100 mosás)
5 690 Ft

A nagy csomagolású Persil Sensitive folyékony mosószer speciálisan gyerekek és érzékeny bőrrel rendelkezők számára lett kifejlesztve. Már alacsony mosási hőmérsékleten is eltávolítja a szennyeződéseket, emellett nem tartalmaz színezőanyagokat és kíméletes a bőrrel.

Persil Color Lavender folyékony mosószer 5 l (100 mosás)
7 990 Ft

A Persil folyékony mosószer tökéletes tisztaságot biztosít a ruháidnak és kellemes levendula illatot kölcsönöz nekik. A Persil folyékony mosószer már 20 °C-on hat a folyékony folteltávolítónak köszönhetően és megőrzi a ruhák ragyogó színeit is.

Ariel Touch of Lenor 3in1 gél kapszula, 56db
5 990 Ft 5 690 Ft

Az Ariel Touch of Lenor 3in1 egy kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.

Ariel Mountain Spring 3in1 Mosókapszula, 56 db
5 690 Ft

Az Ariel Mountain Spring kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.

Ariel Color 3 az 1-ben gél mosókapszula 80 darab
7 890 Ft

Gazdaságos kiszerelésű, 80 kapszulát tartalmazó Ariel mosószer, mely kiválóan tiszta ruhákat biztosít. A kapszulák már 30°C-os mosási hőmérsékletnél is tökéletesen feloldódnak, védik és élénkítik ruháid színét, adagolásukat pedig gyerekjáték.

Coccolino Blue Splash 6x1.8L

Coccolino Blue Splash 6x1.8L

Értékelés: 4,8
7 090 Ft 5 290 Ft

A Coccolino Blue Splash koncentrált öblítő friss illatúvá varázsolja a ruháid, ami folyamatosan szabadul fel hordás közben. A ruháknak hihetetlen puhaságot és frissességet ad és segít hosszantartóan megőrizni az anyag minőségét. A Coccolino Blue Splash öblítővel a mosott ruhák könnyebben vasalhatók és antisztatikus hatásúvá válnak.

SANYTOL Fertőtlenítő mosószeradalék, 3x500 ml
2 490 Ft

SANYTOL Fertőtlenítő mosószeradalék elpusztítja a baktériumokat, gombákat, vírusokat. Klórmentes, hideg és meleg vízben egyaránt hatásos. Közömbösíti a mosószermaradványokat és a lerakódásokat, amelyek a ruhán és a mosógépen maradnak mosás után.

Coccolino Sensitive 6 x 1.8L-28%

Coccolino Sensitive 6 x 1.8L

Értékelés: 4,8
7 090 Ft 5 090 Ft

Kiárusítás

A Coccolino Sensitive koncentrált öblítő friss illatúvá varázsolja a ruháid, ami folyamatosan szabadul fel hordás közben. A ruháknak hihetetlen puhaságot és frissességet ad és segít hosszantartóan megőrizni az anyag minőségét. A Coccolino Sensitive öblítővel a mosott ruhák könnyebben vasalhatók és antisztatikus hatásúvá válnak.

Ariel Mountain Spring 3 az 1-ben mosókapszula 80 darab
7 890 Ft

A nagy csomagolású Ariel kényelmes mosást biztosít. Ruháid mindig tökéletesen tiszták, illatosak és foltmentesek lesznek. A kapszula 100%-ig feloldódik, a szennyeződések széles skálájával megbirkózik már 30°C-os mosási hőmérsékletnél is.

Coccolino Sensitive Cashmere & Almond öblítő 6 x 1,45 l
5 790 Ft 5 590 Ft

A Coccolino Sensitive Cashmere & Almond öblítőszer a mandula és a lágy kasmír luxusillatával árasztja el ruhádat. Ennek az öblítőnek a használatával ruháid puhák és lágyak lesznek, valamint a vasalást is megkönnyíti. Az illata fokozatosan szabadul fel, ami hosszantartó illatot ad a mosott ruhának.

Ariel Sensitive folyékony mosószer 4,4 l (80 mosás)
5 690 Ft

Az Ariel Sensitive folyékony mosószer használata minden érzékeny bőrű embernek ajánlott, ideértve a gyermekeket és az allergiában szenvedőket is. Hatékonyan távolítja el a foltokat a fehér és színes ruhákból egyaránt, miközben kíméletes marad a bőrhöz.

Lenor Sensitive 2,905 l

Lenor Sensitive 2,905 l

Értékelés: 4,8
2 190 Ft

A Lenor Sensitive öblítő egy hipoallergén és dermatológiailag akkrediált a Skin Health Alliance szervezet által. A ruhanemű puha, illatos, könnyen vasalható. A Lenor öblítő használata csökkenti a gyűrődést és a sztatikus töltetet.

Coccolino Happy Yellow 6x1.8L-28%

Coccolino Happy Yellow 6x1.8L

Értékelés: 4,9
7 090 Ft 5 090 Ft

Kiárusítás

A Coccolino Happy Yellow koncentrált öblítő citrus illatúvá varázsolja a ruháid, ami folyamatosan szabadul fel hordás közben. A ruháknak hihetetlen puhaságot és frissességet ad és segít hosszantartóan megőrizni az anyag minőségét. A Coccolino Happy Yellow öblítővel a mosott ruhák könnyebben vasalhatók és antisztatikus hatásúvá válnak.

Surf Color gel Tropical Lily & Ylang Ylang 2 x 4 l (160 mosás)
9 987 Ft 6 390 Ft

Színes ruhaneműd foltjaival játszva elbánik a Surf mosógél, amely egyúttal megőrzi a színes ruházat színeinek intenzitását. Ruhádnak hosszantartó trópikus liliom és ylang ylang virág illatot kölcsönöz, amely még sokáig elkísér a mosás után. – A csomag 2×80 mosási adagot tartalmaz.

Woolite Mix Colors 7.2 l / 120 mosásra
5 390 Ft 3 690 Ft

Öblítő színes ruhákhoz. A Woolite Mix Colors 7,2 l / 120 életre kelti a színt a Color Boost technológiával. Segíti megakadályozni az elhalványulást agresszív öösszetevők nélkül.

SANYTOL Textilfertőtlenítő és szagtalanító spray, 3x500 ml
2 590 Ft 2 190 Ft

SANYTOL Textilfertőtlenítő és szagtalanító spray a textíliák mélyén hat, elpusztítja a baktériumokat, gombákat és vírusokat. Megszünteti a szagokat (dohosság, dohányzás, állatok, főzés) és visszaállítja a textil friss, tiszta ágyneműt idéző illatát. Az extra finom cseppeknek köszönhetően nagyon gyorsan megszárad.

Ariel Color mosógél, 4,4 l

Ariel Color mosógél, 4,4 l

Értékelés: 4,8
6 090 Ft

Az Ariel Color mosógél 4,4 literes kiszerelése 80 mosásra alkalmas. Ideális választás színes ruhák mosásához, hiszen összetevői a szálak mélyére hatolva fejtik ki hatásukat. Kellemes illata hosszantartó frissességet biztosít a ruháknak.

Lanza VANISH 2v1 Power 5,25 kg / 70 mosási adag
3 590 Ft 3 290 Ft

Mosópor speciálisan színes ruhákra. A Vanish 2v1 Power egy egyedi kombinációja a Lanza mosószernek és a Vanish folttisztítónak. Eltünteti a csokoládé, fű, tea és vörösbor foltokat is.

Surf White gel Orchid & Jasmine 2 x 4 l (160 mosás)
10 027 Ft 6 490 Ft

Vigyél ruhatáradba friss hosszantartó fehér orchidea és jázmin illatot, amely elkísér hosszú időn át mosás után. Surf mosógél a ragyogóan fehér ruházathoz tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést ruháidból. – A csomag 2×80 mosási adagot tartalmaz.

Persil Freshness by Silan 90wl Box mosópor
5 690 Ft 4 790 Ft

Kiárusítás

Családi csomagolású Persil Freshness by Silan Box mosópor, ami 90 adag fehér ruha mosáshoz elegendő, amit a Silan illata frissít fel. A Persil mosószer Deep Clean technológiával,, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza. Mélyen behatolnak a szálakba, ahol megküzdenek a legmakacsabb foltokkal is.

Perwoll Renew Advanced White (60 mosás)
4 390 Ft 2 590 Ft

Fedezd fel a Perwoll Renew Advanced Effect mosószert. Az új formulát a Fibrex hajápolási technika inspirálta, mely speciálisan a ruhák aktív ápolásához lett kifejlesztve – visszaállítja a ruhák színét és szálait. A Perwoll Renew White még a megszürkült ruhák is újra ragyogni fognak pár mosást követően. 60 mosási adag.

Silan Coconut Water & Mineral 2,7
2 190 Ft 1 990 Ft

A Silan Coconut Water & Mineral 2,7 Aromatherapy öblítőt a természet ihlette. A tiszta kókuszvíz és ásványi anyagok illata akár 100 napon át tart (szekrényben) és speciálisan arra lett tervezve, hogy kényeztesse ruháidat és érzékeidet. Élvezd a hosszan tartó illatot, amely feldobja a kedvedet.

Lenor Amethyst öblítőszer XXL 2000 ml (67 mosás)
1 790 Ft 1 690 Ft

Az Amethyst öblítő XXL kiszerelésben segít védeni ruháidat, valamint illatosan és frissen tartja őket. Az öblítő használata megvédi a ruhát a kifakulástól, a szálak rugalmasságának elvesztésétől és a bolyhosodástól. Egyúttal megkönnyíti a vasalást és mérsékli a statikus elektromosságot.

Perwoll Care & Frissítés 3,6 liter (60 mosás)
4 390 Ft 2 590 Ft

A Perwoll Care & Refresh DEO technológiával egy speciális mosószer a divatos ruhákhoz fejlesztve: kevert és szintetikus ruházathoz használható. Semlegesíti a ruhák kellemetlen szagát. Fokozatosan bocsátja ki a parfümöt, így akár 24 órán keresztül is friss illatod lehet. Űrtartalma 3,6 l.

Silan Sensitive 2775 ml (111 mosás)
1 990 Ft

Hagyd magad kényeztetni a csodásan lágy és mennyei illatú ruhák által a Silan Sensitive öblítőszernek hála. Kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztve. Lágy illat, amely az allergiás bőrrel is kíméletes.

Persil Duo Caps Color 72 ks

Persil Duo Caps Color 72 ks

Értékelés: 4,7
5 990 Ft 4 890 Ft

Kiárusítás

Mosószerkapszula Deep Clean technológiával, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és még a legellenállóbb foltokat is eltávolítja. Persil Duo Caps Color 72 db mélyen a szálak közé hatol és eltávolítja még a legkisebb szennyeződésmolekulákat is.

Lenor Gold Orchid öblítőszer XXL 2000 ml (67 mosás)
1 790 Ft 1 390 Ft

Kiárusítás

A Lenor Gold Orchid öblítő XXL kiszerelésben segít védeni ruháidat, valamint illatosan és frissen tartja őket. Az öblítő használata megvédi a ruhát a kifakulástól, a szálak rugalmasságának elvesztésétől és a bolyhosodástól. Egyúttal megkönnyíti a vasalást és mérsékli a statikus elektromosságot.

Persil Duo Caps Regular 72 drb

Persil Duo Caps Regular 72 drb

Értékelés: 4,5
5 990 Ft 4 890 Ft

Kiárusítás

Mosószerkapszula Deep Clean technológiával, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és még a legellenállóbb foltokat is eltávolítja. Persil Duo Caps Regular 72 db mélyen a szálak közé hatol és eltávolítja még a legkisebb szennyeződésmolekulákat is.

Persil Color 90wl Box mosópor

Persil Color 90wl Box mosópor

Értékelés: 4,9
5 690 Ft 4 790 Ft

Kiárusítás

Családi csomagolású Persil Color Box mosópor, ami 90 adag színes ruha mosáshoz elegendő. A Persil mosószer Deep Clean technológiával,, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza. Mélyen behatolnak a szálakba, ahol megküzdenek a legmakacsabb foltokkal is.

Lenor Spring Awakening 2,905 l

Lenor Spring Awakening 2,905 l

Értékelés: 4,8
2 190 Ft

Lenor Spring Awakening öblítő hosszantartó, tavaszi virág, pacsuli és fehér cédrus illattal. A ruhanemű puha, illatos, könnyen vasalható. A Lenor öblítő használata csökkenti a gyűrődést és a sztatikus töltetet.

Coccolino Care Color mosógél 75 mosási adag
5 090 Ft 3 890 Ft

A Coccolino Care Color folyékony mosószert a színes ruhákról való gondoskodásért fejlesztették ki. Az egyedülálló Care Serum technológia a szálak mélyére hatol, ahol megerősíti azok struktúráját. ĺgy a ruhák kevésbé gyűrődnek és könnyebben vasalhatók. Ragyogóvá varázsolja a ruhákat és kellemes illatot kölcsönöz nekik.

Woolite Dark, Black & Denim 7.2 l / 120 mosásra
5 390 Ft 3 690 Ft

Öblítő sötét ruhákhoz. A Woolite Dark, Black & Denim 7,2 l / 120 a színt életre kelti a Color Boost technológiával. Segíti megakadályozni az elhalványulást agresszív öösszetevők nélkül.

Ariel Color 3az1-ben Mosókapszula, 84 Mosáshoz 
8 090 Ft

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Color 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat Ha szeretnéd megőrizni színes ruháid élénk ragyogását, használj Ariel Colour mosószert! FIGYELMEZTETÉS! A termék káros lehet és súlyos sérüléseket okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. További információkat a www.keepcapsfromkids.eu oldalon találsz.

Silan Aromatherapy Citrus Oil & Frangipani 2775 ml (111 mosás)
1 990 Ft

Élvezd a ruhákhosszantartó friss illatát viselésük közben. A Silan Aromatherapy Perfume Moments lágyságot és hosszantartó nyugtató illatot kölcsönöz ruháidnak, amely akár 100 napon át érezhető. A Silan öblítőben lévő illatosított gyöngyök minden mozdulattal aktiválódnak, így még több friss illatot szabadítanak fel.

Persil 360° Complete Clean Power Gel 5 l (100 mosás)
5 690 Ft

A Persil folyékony mosószer tökéletes tisztaságot és ragyogást biztosít a ruháid számára. A folyékony mosószer eltávolítja a szennyeződéseket már akár 20°C-on is, tökéletes mosási eredményeket biztosít, ezzel pénzt és időt takarít meg. Űrtartalom 5 l

Lovela Gigapack 9,4 l színes + ajándék öblítő
6 290 Ft 5 390 Ft

Kedvező illatszer csomag érzékeny bőrre kisbabáknak fehér ruhákra LOVELA márkájú mosószert tartalmaz. A csomag tartalma 2 mosógél és 1 öblítő. Minden termék hipoallergén és agresszív és irritáló anyagoktól mentes. Összetételével **a legkisebbek számára is megfelelő.

Surf Color mosópor tropical 80 adag
3 290 Ft

A Surf Color tropical mosópor édes és érzéki liliom illata beillatozza ruháit, és hosszú ideig kitart a mosás után is. Színes ruhához való és akár 80 adag mosásra is elég.

Lanza Színes ruhák szakérője 7,5 kg / 100 mosási adag
4 390 Ft 4 090 Ft

Mosópor speciálisan színes ruházatra többfajta aktív anyagot tartalmaz. Lanza Expert Color több ruházatot mos ki kevesebb por használata mellett, miközben védi színüket a kifakulástól.

Surf White mosószer Orchid & Jasmine 60 mosáshoz
4 401 Ft 2 790 Ft

Mosószer a fényes fehér ruhákért Surf márka tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést. Meg fogsz lepődni a fehér, orchidea és jázmin tartós illatával, ami hosszú ideig mosás után elkísér. A csomag tartalmaz 60 tasakot.

Frosch EKO Hipoallergén öblítő mandulatejjel, 4x750
4 490 Ft 4 190 Ft

A Frosche EKO hipoallergén öblítő Mandulatejjel hipoallergén összetevőinek köszönhetően természetes védelmet nyújt ruhái számára, valamint kíméletes a bőrhöz. Csökkenti a bőrirritáció kialakulásának lehetőségét. Kellemes illatú, puha tapintású ruhákat eredményez.

Ariel Gélkapszulák Ultra OXI All in 1 - 45 db
6 690 Ft 5 090 Ft

Mosó gélkapszulák Ariel Ultra OXI All in 1 – 45 db, mosnak, eltávolítsák a foltokat, felélénkítik a színeket és friss illatot biztosítanak. A kapszulák már 30 °C-on hatásosak. A vízzel érintkezve tökéletesen feloldódik, és felszabadulnak a hatóanyagok, amelyek megbirkóznak számos különféle foltokkal.

Lenor Zselés kapszula Gold Orchid 47 mosás
4 690 Ft

Lenor Gold Orchid zselés kapszulák, melyek alaposan átmossák a ruhaneműt, mely így friss és ragyogóan tiszta lesz. A vanília, mimóza, méz, egy akkord rózsa és a krémes őszibarack ötvözete.

Lanza 2in1 Vanish Color mosógél, 2,97 l /45 mosásra
2 490 Ft 2 390 Ft

Lanza 2in1 univerzális mosógél a Vanish erejével kombinálva tökéletes folttisztítót eredményez. Használatával, alacsony hőfokon, a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók színes ruhákból egyaránt. A 2,79 literes kiszerelésben 45 mosásra elegendő gél van.

Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 625 g
2 490 Ft 1 990 Ft

Vanish Oxi Action por a ruhák fehérítésére és folt eltávolításra, ami aktív oxigén molekulákat alkot, ami segíti a fehér ruhákat fehéren tartani. Megfelelő a klasszikus ruhákra. Nem tartalmaz klór bázisú fehérítő anyagot.

Calgon Hygiene Plus Vízlágyító gél, 750 ml
2 290 Ft 2 190 Ft

A Calgon Hygiene Plus Vízlágyító gél, 750 ml a legjobb választás a mosógépéhez. A Calgon összetétele teljeskörű védelmet nyújt a mosógépének. Megvédi a fűtőszálat és a többi alkatrészeket az esetleges vízkövesedéstől is.

Perwoll Renew Advanced Color (60 mosás)
2 590 Ft

Fedezd fel a Perwoll Renew Advanced Effect mosószert. Az új formulát a Fibrex hajápolási technika inspirálta, mely speciálisan a ruhák aktív ápolásához lett kifejlesztve – visszaállítja a ruhák színét és szálait. Perwoll Color, mely kisimítja a durva szálakat, csökkenti a fakulást, így a színek intenzívek maradnak, akár az új!

Woolite Pro-Care 7.2 l / 120 mosásra
5 390 Ft 3 690 Ft

Keratint tartalmazó tisztítószer, ismert a szál visszanyerésére. A Woolite Pro-Care 7,2 l / 120 védi a ruhaszálakat, puhítja őket, rugalmasságot biztosít.

Ariel Touch of Lenor 5,25 kg (70 mosás)
6 090 Ft 5 690 Ft

Az Ariel Touch of Lenor mosószer kiválóan távolítja el a foltokat már az első mosás alkalmával. A ruhaneműhöz nagyon kíméletes, remek friss illat járja át. Eltünteti a foltokat, melyek szagot okoznak, mint például az izzadság.