Rival Motorvédő burkolat Volkswagen Tiguan 2016- magasabb

Rival Motorvédő burkolat Volkswagen Tiguan 2016- magasabb

Száma: 100043179046
Közvetlenül partnerünktől
Motorvédő burkolat További információ
44 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: J&J Automotive

Partnerünk által szállítva

2021.8.05 - 2021.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043179046

Leírás

A Rival motorvédő burkolatok 2 mm vastag acéllemezekből készülnek, melyek kellően szilárdak ahhoz, hogy megvédjék a motor alkatrészeit az ütésektől. Az acél burkolatok optimális védelmet nyújtanak motorjának az alulról felverődő akadályok, például felpattanó kövek és különféle egyenetlenségek által okozott mechanikai sérülések ellen. Csökkenti a korróziót azáltal, hogy véd a vízzel és szórósóval szemben, továbbá javítja a jármű aerodinamikáját, és így csökkenti a közúti közlekedési zajt. A védőburkolatot jó összeszerelhetőség és könnyű felszerelhetőség jellemzi, a gyári rögzítőnyílásokba kell beilleszteni. Az acél védőburkolatok megvédik a drága alkatrészeket, motort és hajtóművet a terepen való közlekedés során, akár a kertjébe, üdülőjébe vagy horgászni megy, vagy ha nem vesz észre egy akadályt az úton. A Rival motorvédő burkolatok pontosan az egyes járműtípusokhoz készülnek, aminek köszönhetően garantált az egyszerű felszerelésük és maximális hatékonyságuk. Az acél védőburkolatokat szerelési útmutatóval és a szereléshez szükséges tartozékokkal együtt szállítjuk. A terméket mindig a járműve típusának megfelelően válassza ki.

Előnyei:

  • Optimális védelmet nyújt a motornak a legkülönfélébb akadályokkal, kövekkel és sókkal szemben

    Rendkívül ellenálló, jobb védelmet nyújt az eredeti műanyag burkolatnál

  • Nem igényel beavatkozást a jármű alvázába, felszerelése a gyári rögzítőpontokba történik, melyekre pontosan illeszkedik
  • Hidegen megmunkált, porszórt, fekete színű korróziógátló réteggel rendelkezik
  • A szereléshez szükséges tartozékokkal és szerelési útmutatóval együtt szállítjuk
  • Vastagsága: 2 mm
  • Tömege: 4–11,00 kg, a gépjármű gyártmányától és típusától függően
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.