Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY ELITE 2 JET 2020
78 590 Ft

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a CITY ELITE 2 JET 2020 babakocsihoz alkalmas. A mózeskosár egyszerűen és gyorsan telepíthető a babakocsi keretére, komfortot biztosít gyermekednek.

Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY TOUR 2 JET 2020
47 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a City Tour 2 babakocsihoz alkalmas. Lágy párnázású matracának hála kényelmes helyet nyújt a babának a pihenéshez és az alváshoz. A plüss matrac huzattal ellátott, lehetővé teszi a mosógépben való mosást.

Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY TOUR DOUBLE JET 2020
47 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a City Tour Double babakocsihoz alkalmas. Lágy párnázású matracának hála kényelmes helyet nyújt a babának a pihenéshez és az alváshoz. A plüss matrac huzattal ellátott, lehetővé teszi a mosógépben való mosást.

Lionelo Mózeskosár Lionelo Greet Beige babakocsihoz
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális mózeskosár Lionelo Greet Beige babakocsihoz. Mózeskosár a Greet babakocsi részeként, vagy autósülésként használható. Praktikus kidolgozás, amely ért a stílusos kialakításhoz. Ajánlott gyerekek számára születéstől kezdve 9 kg súlyig.

Joie Ramble carrycot, Chromium
30 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Mózeskosár Ramble kényelmes és könnyű mózeskosár a kis utas kellemes pihenéséhez. Az adapternek köszönhetően a Crosster, Litetrax 4, Litetrax 4 air és Mytrax kocsikhoz csatlakoztatható.

Petite&Mars Mózeskosár babakocsihoz Vario Dark Grey
27 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉK
A babakocsit nem tartalmazza! Mózeskosár semleges árnyalatban Dark Grey a Basic Line sorozatból a Vari babakocsik kombinációjába úgy volt tervezve, hogy megfeleljen az összes biztonsági követelménynek, miközben biztosítja a gyermek védelmét, biztonságát és kényelmét. Egyszerűen rá van kattintva a szerkezetre, és neked már semmilyen további adapterrel nem kell foglalkoznod a csatlakozáshoz. A mózeskosár könnyen „összelapítható“, ami segít a tárolásban és tárhelyet takarít meg.
Baby Jogger BASSINET KID CITY LUX mózeskosár
42 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bassinet Kit maximális kényelmet biztosít a gyerekek számára.

Baby Jogger Bassinet Kit kiegészítőnek köszönhetően a sportülést egy mély mózeskosárrá alakíthatod át aCity Select babakocsin.

Baby Monsters Fresh 3.0 Korba
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters mózeskosár a Fresh 3.0 sport babakocsihoz. Tágas és újszülött kortól 9 kg-os súlyig alkalmas. A tető állítható.

Baby Monsters Prémium kosár
50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters Premium kosár mély kompakt kiegészítő a Baby Monsters Premium kocsihoz. Gyermekeknek születéstől 6 hónapos korig ajánlott, kialakításának köszönhetően a baba kényelmes pozícióban utazhat. A termék tartozékai egy hideg habokból készült kényelmes matrac.

Britax Römer Mózeskosár 2019
52 490 Ft

Britax Mózeskosár merevített oldalfalú, hordozókarral ellátott babakocsival kompatibilis test. A teljesen sík felület megfelelő elhelyezkedést biztosít az újszülöttek számára. Tágas és párnázott a maximális kényelem érdekében.

CYBEX Carry Cot S 2019
54 490 Ft

A gyermek életének első hónapjaiban (születéstől egészen kb. 6 hónapig) a mély babakocsi a legjobb fekvőhely útjai során. Megfelelő árnyékoló tetővel a gyermek számára ideális UPF50+ védelmet biztosít a nap és a szél ellen. Cot S markolat a napellenző felett helyezkedik el, melynek köszönhetően a mózeskosár könnyedén hordozható és felhelyezhető a babakocsi aljára.

Joie Ramble XL carrycot, Signature Noir
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Joie Ramble XL mély kosár egy kényelmes és könnyű (csupán 3,8 kg) darab, amely gondoskodik a kis utas kényelmes alvásáról. A kényelmet a párnázott belső rész és a kivehető belső matrac biztosítják. Joie Crosster a Mytrax babakocsikhoz ajánlott.

VALCO Baby mózeskosár Snap Ultra Trend
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Mózeskosár a Valco Snap Ultra Trend babakocsihoz, ideális választás a kisbabád számára biztonsága és védelme érdekében. A mózeskosáron nem hiányozhat az állítható tető, a speciális tépőzáras biztonsági öv és a légáramlást biztosító nyílás.

X-lander X-Pram

X-lander X-Pram

Értékelés: 4
55 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-lander X-Pram egy praktikus és tágas mély rakodófelület az X- Run, XA, X-move, X-cite a X-pulse babakocsikhoz. Mindennel felszerelt – a csomag tartalmaz esőköpenyt és szúnyoghálót is.

ZOPA Mózeskosár a Move sport babakocsihoz
35 390 Ft

ZOPA Mély test a Move sport babakocsihoz. A legkisebb csecsemőknek is úgy kell érezni magukat a babakocsiban, mint a pihe-puha selyemben. Erről a Zopa Move mózeskosár gondoskodik. Ki van dolgozva a legkisebb részletekig. A csecsemő egy jó minőségű habmatracon fekszik. A szélsőséges időjárástól védi a meghosszabbítható kupola szellőzővel.

Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY MINI 2/GT2
78 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a CITY MINI 2/GT2 babakocsihoz alkalmas. A kényelmes mózeskosár egyszerűen és gyorsan rögzíthető a babakocsi keretére, az egész nap folyamán kényelmet szolgáltat a babának.

Recaro Citylife mózeskosár
58 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Recaro márka Citylife mózeskosara könnyű, és a tetőbe épített praktikus fogantyúnak köszönhetően könnyen szállítható. Az UV 50 + napvédelemmel ellátott tető kellemes és biztonságos árnyékot biztosít a csecsemő számára. hogy a baba a lehető legbiztonságosabban védve legyen a napfénytől. A fülke hátulján található egy szellőzőablak.