DOLU Gyermek vonatkészlet 58 db-os
5 490 Ft 4 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerek vonatkészlet rengeteg kiegészítővel rendelkezik ahhoz, hogy a játék nagyszerű szórakozást kínáljon. – A kockáknak szép, színes kivitelezésük van. A kocsik számokat viselnek, amelyek megkönnyítik a tanulást.

Ravensburger GraviTrax Rekesz 261437
3 950 Ft

Tárold a golyókat a rekeszben, majd ereszd ki őket! Csatold a rekeszt a GraviTrax startoló szettbe és élvezd az egyedi akciót a golyós pályádon. Na, milyen gyorsan tudod megállítani a golyócskáidat a rekesszel?

LENA Cascade golyópálya 48 darabos
3 390 Ft 3 290 Ft

Kiárusítás

Lena Cascade Golyópálya egy rendkívüli készségfejlesztő játék. Célja, hogy az elemek segítségével minél jobb pályát építsünk melyen a golyó akadálytalanul eljut a célig. A pálya lehet gyors, vagy lassú, színesíthetjük kanyarokkal, vagy ugratókkal. A 48 darab elemből összeállítható pálya kialakításának csak a képzelet szabhat határt!

Ravensburger GraviTrax golyópálya, Kezdő szett
19 820 Ft
+ ingyen szállítás

Ravensburger Gravitrax golyópálya 100 db-os induló készlete lehetővé teszi, hogy megépítsd saját golyópályád, a gravitáció szabályainak figyelembevételével. Használd a fantáziádat, állíts be a gravitációs gömböket és legyen tiéd a legbonyolultabb pálya. Az induló készlet több, mint 100 komponenst tartalmaz és mindent megtalálsz hozzá, amire szükséged van. Ha már elég ügyes vagy, találj ki saját pályákat, és gurítsd a golyókat a célba.

Wader Needle Blocks Építőjáték, 64 db
3 950 Ft

Wader Needle Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően rengeteg módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 64 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.

Clementoni Clemmy Baby Húzható teknős kockákkal
6 590 Ft 4 880 Ft

A Clementoni Clemmy Baby húzható teknős kockákkal a legkisebbeknek készült, akik legelső építőjátékukkal már 6 hónapos kortól játszhatnak és fejleszthetik kézügyességüket. A kockák puha, gumiszerű anyagból készültek, kifejezetten azért, hogy rágókaként is használhassa őket a kicsi. A teknős amellett, hogy a kockák tárolására is alkalmas, gyermeke kedves játszótársa lesz.

Seva 3 Jumbo Épíítőjáték
17 440 Ft

A Seva 3 Jumbo építőjáték minden alapelemet tartalamaz, ami az építőzéshez kellhet. A doboz mintegy 1074 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Quercetti Georello Kaleido Gears Fogaskerék építő
7 190 Ft 6 070 Ft

Quercetti Georello Kaleido Gears építőjáték fejleszti a gyerekek kreativitását, egyidejűleg megismerkedhetnek az egyszerű mechanikai folyamatokkal is. A négyszögletű lapok vagy egy sík formává, vagy egy háromdimenziós szerkezetté építhetők össze. Minden fogaskeréknek más mintája van, így a kerekek forgatása esetén szenzációs látványban lehet részünk. Az elemek megfelelő összeillesztésével az ok-okozati ismeretek sajátíthatóak el a gyerekek számára.

VISTA Maxi Mozaik, 60 db

VISTA Maxi Mozaik, 60 db

Értékelés: 5
3 290 Ft

Kiárusítás

Seva Maxi mozaik egy 60 darabos, kreativitás fejlesztő játék, ami fiúknak, lányoknak egyaránt alkalmas. A különböző színű elemek segítségével rengeteg féle mintát lehet létrehozni. A játék használata 3 éves kortól ajánlott. A játék fejleszti a kreatív gondolkodást és a kézügyességet is, így a szórakozás mellett lehetőség van a gyerekeknek a játékos tanulásra is.

Ravensburger GraviTrax Mágneságyú
3 950 Ft

Még több energia a golyópályádnak! A mágneságyúnak köszönhetően a golyók hihetetlen magasságokat fognak elérni és még távolabb fognak gurulni. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint.

Clementoni Clemmy plus - Farm (26 kocka)
5 390 Ft 4 220 Ft

Építőjáték készlet puha kockákkal, amiben még egy farmer bábu és egyéb kiegészítőket is találhatók, amikből a gyerekek kirakhatják az egész farmot. A kockák puha, nem mérgező gumiból készültek, elég rugalmasak ahhoz, hogy a gyerekek össze tudják őket nyomni a kezükben, de elég erősek az alakjuk megőrzéséhez az építés során.

Cobi 24580 Škoda Fabia R5 versenyautó
16 350 Ft 13 870 Ft

Készítsd el a Skoda Fabia R5 sportautó-modellt, a Škoda Auto színében. Modell méretei: 1:35 -höz arányos, 11,5 cm hosszú, 6,5 cm széles és 4,5 cm magas. A 29 cm x 11,5 cm méretű garázs funkcionális kiegészítőkkel van felszerelve.

Seva Army 1 Építőjáték

Seva Army 1 Építőjáték

Értékelés: 5
8 720 Ft

Seva Army 1 a Seva termékcsalád egy újabb tagja, elsősorban fiúknak. Gyermeke játszva felépíthet egy teljes hadsereget, járművekkel együtt miközben fejleszti a képzeletét, ügyességét. A játék elve nagyon egyszerű, a részek könnyen és szabadon kombinálhatók.

Unico Vadnyugati vonat

Unico Vadnyugati vonat

Értékelés: 5
11 390 Ft 10 820 Ft

Építs a gyermekeiddel egy motoros kisvonatot és induljatok el együtt egy hosszú utazásra. Az sok kockából álló építőjáték tökéletes a kezdő építészek számára, akik sok vidám pillanatot élhetnek át ezzel a játékkal.

Cobi SMALL ARMY II WW Supermarine Spitfire Hangár
12 690 Ft 10 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Supermarine Spitfire hangárral, mellyel felépíthető a brit katonai reptér az afrikai pusztaságban a 2. világháború után. A reptéri épületek és a repülő modellje 500 darabból és 3 figurából áll. Az összeállított repülőgép mérete 28 × 33,5 × 13,5 cm.

Alltoys Golyópálya 45 darab
3 290 Ft

Építs egy érdekes golyópályát az utasításokat alapján, vagy teljesen a saját elképzelésed szerint, és a színes golyókkal próbáld is ki. Az egyes darabok kiváló minőségű műanyagból készültek és nagyon jól illeszkednek egymáshoz.

BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig iskola
11 730 Ft 10 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a készlettel a gyerekek a Peppa és George malackával együtt felépíthetnek egy egész iskolát gyönyörűen felszerelt osztállyal. A készlet 87 darab építőből áll nagy alaplemezt tartalmaz, osztály felszerelést és hintát, ahol a malackák a szünetben játszhatnak.

Piatnik Bioblo Hello BOX 100 darab
12 590 Ft 10 040 Ft

Aki azt mondja, hogy csak kockákból lehet építeni, az téved! Bioblo – lemezek színesek és egyedi töltéssel méhsejt formában, mely váratlan lehetőségeket nyit meg: bublifukként használhatod, különböző építményeket állíthatsz, kreatívan játszhatsz és saját műalkotásokat hozhatsz létre.

Wader Leaves Blocks Építőjáték, 200 db
3 160 Ft

Wader Leaves Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően végtelen módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 200 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.

Lamps Szerszámkészlet, 80 db
5 490 Ft 3 950 Ft

Műanyag csavar szerszámkészlet Ez a készlet tartalmaz, például kalapácsot, csavarhúzót, csavarkulcsot és más szerszámokat. Ez a szerszámkészlet minden kisebb ezermester használhatja, akik szeretnek javítgatni

Wader Middle Blocks 140db kockák
9 040 Ft

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 140 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.

DOLU Nagy kockák dobozban 75 drb egyszarvú-21%
6 121 Ft 4 790 Ft

Kiárusítás

Műanyag kockák kellemes rózsaszín, lila és fehér színekben egyszarvú motívummal. A speciálisan formázott kockák alkalmasak minden kis fiú és lány építész számára. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

VISTA Mozaik Color 1 Fejlesztő építőjáték, 2016 db
5 890 Ft

Seva egyedülálló készlete a Mozaik Color 1 2016 db-os, csupa színes darabot tartalmaz, amiből gyermeke számtalan képet kirakhat az alaplapon. Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, kézügyességet, valamint hosszú időre képes lekötni kicsiket, nagyokat egyaránt.

Lamps Építőkészlet repülő csavaros
4 290 Ft 3 560 Ft

Ezzel az építőkészlettel egy brit Spitfire vadászrepülőgépet rakhatsz össze. Ezt az együléses repülőgépet a RAF és más szövetséges hadseregek használták a második világháborúban. A csomagolás az építési útmutatót is tartalmazza.

Lamps Építőkészlet markológép csavaros
4 290 Ft 3 290 Ft

Csavaros fém építőkészlet, markológép. Ez a modern építőkészlet a kis mérnökök kedvence. A csomagolás az építési útmutatót is tartalmazza. Fejleszti a motorikát és a türelmet.

Hubelino Építőjáték Alaplap Kék 560
4 090 Ft 3 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hubelino alaplap tökéletes választás az építőjátékokhoz. A kis építészek kedvükre alkothatnak házakat az alaplapon. Az alaplap mérete 32 × 44,8 cm. Az alap kompatibilis Lego Duplo építőkockákkal is!

LENA XL Twister kreatív játék
3 690 Ft

Kiárusítás

Lena XL Twister kreatív játék tökéletes választás minden kisgyerek számára. Remek kézségfejlesztő játék, amely során a gyermekeknek úgy kell összeállítania a pályát, hogy azon a golyó akadály nélkül végighaladjon. Így fejleszthető a kreativitás, a logikai gondolkodás, valamint a motorikus kézség.

DOLU Nagy kockák műanyag zsákban 70drb egyszarvú-23%
5 769 Ft 4 390 Ft

Kiárusítás

Műanyag kockák praktikus csomagolásban kellemes rózsaszín, lila és fehér színekben egyszarvú motívummal. A speciálisan formázott kockák alkalmasak minden kis építész számára. A gyerekek az utak során is építhetnek.

BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig vasútállomás
3 394 Ft 3 190 Ft

Big PlayBig Bloxx Építőjáték készlet azonnal a gyermekek kedvence lesz. A 15 db elemet tartalmazó készlethet egy praktikus doboz tartozik, ezáltal a játék könnyedén tárolható. A szettben található mozdonyok és a pályaudvar felejthetetlen kikapcsolódást nyújtanak gyerekek számára.

Quercetti Animal Links készségfejlesztő
4 390 Ft

Quercetti Animal Links készségfejlesztő játék 1 éves kor felett minden kisgyermek számára ajánlott, hiszen remekül fejlesztii a kreatív gondolkodást. Különböző állatfigurákat kell különböző módokon egybekapcsolni a kreatív gondolkodás segítségével.

Wader Építőkockák Middle Blocks 33db
2 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 33 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.

Cobi SMALL ARMY JEEP Wrangler katonai
8 690 Ft 7 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd fel a legújabb Jeep Wrangler-t modellt, amely nagyszerű lesz a terepgyűjteményedbe. Az egyedülálló modell 1:18 méretarányban mozgatható és funkcionális elemekkel rendelkezik. – A csomagolás 250 kockát tartalmaz. A Cobi építmény kompatibilis más márkákkal.

Seva 5 Technic készlet

Seva 5 Technic készlet

Értékelés: 4,5
11 090 Ft

Kiárusítás

Seva 5 Technik készlettel bármelyik gyermek szívesen megismerkedne, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményre tehet szert gyermekünk. A 719 elemből álló készletet a mellékelt utasítás szerint is össze lehet rakni, de a megépíthető elemek számának csak a képzelet szab határokat, így egyaránt fejleszti gyermekünk kreativitását és összeszerelési készségét. 6 éves kortól ajánjuk, így már a kisebbek is elkezdhetnek ismerkedni ezzel a fantasztikus építő készlettel.

Unico Plus építőasztal kockákkal
17 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico Plus építőasztal remekül funkcionál a kockákból épített épületek alapjaként. A szett egy fedőlapot is tartalmaz, mely lehetővé teszi, hogy egy sima, egyszerű kisasztalként használjuk. A tároló rekeszben 31 darab építőelem található, melyek tetszés szerint egymásba illeszthetőek. Az építőjáték kiváló hatással van a gyermekek kézügyességére, kreativitására és motorikus képességére a különböző méretű, formájú és színű építőelemeknek, építőkockáknak köszönhetően.

Unico Plus pre-school kamion
4 590 Ft 4 390 Ft

Már itt is van a kamion. Gyorsan pakold meg rakománnyal és útnak is indulhat. Az építőkészlet egyéb világhírű játékokkal is kompatibilis (például Lego Duplo, Mega Bloks stb). Az építőkészlet hosszú órákon át tartó szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Cobi 24579 Škoda Kodiaq
4 790 Ft 3 950 Ft

Rakd ki a cseh autó a Škoda, Kodiaq modelljét modelljét 1:35 méretarányban. Kisautó zöld színű kialakításban. A kész modell méretei: 12,5 × 6,5 × 4,5 cm. A Škoda modell a hivatalos Škoda Auto licenc alapján készült a Codi termékei között.

Unico Szórakoztató körhinta
5 390 Ft 4 890 Ft

Ülj fel a körhintára, mert már majdnem minden hely foglalat..... és indulás! Kompatibilis más építőjátékokkal, mint például a Lego Duplo, Mega Blocks, stb. Az építőjáték több órányi szórakozást biztosít.

Seva 4 UNI készlet

Seva 4 UNI készlet

Értékelés: 4,5
8 450 Ft

SEVA 4 UNI eredeti cseh építőkészlet, mely a gyerekek képzelőerejét használva fejleszti a kreativitásukat. A csomag 670 építőelemet, valamint egy építési segédletet tartalmaz.

Fischer technik Lyukasztó gép szállítószalaggal, 9V
105 590 Ft 35 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fischer-technik Lyukasztó gép szállítószalaggal 9V a Fischer-technik más 3D Robot készletével kombinálható profi modell készlet. A két fényérzékelővel ellátott szállítószalag egyik végén található egy lyukasztógép kicsinyített mása. A készlet tartalmaz két motort, melyek 9V- os áramforráshoz kapcsolva működtetik a modellt.

Hubelino Építési alátét
3 390 Ft 2 840 Ft

Új pályarendszerkompatibilis klasszikus LEGO kockákkal Szerezz örömet gyermekednek és lepd meg ezzel a golyópálya kiterjesztéssel. Engedd hát szabadon fantáziádat és hagyd, hogy a Hubelino magával ragadjon. Változatos lehetőségek, fantáziadús kialakítás és attraktív dizájn ami növeli a labda nyomvonalát.

Hubelino Építőjáték Alaplap Zöld 560
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hubelino alaplap tökéletes választás az építőjátékokhoz. A kis építészek kedvükre alkothatnak házakat az alaplapon. Az alaplap mérete 32 × 22,4 cm. Az alap kompatibilis Lego Duplo építőkockákkal is!

CLICFORMERS Rendőrség

CLICFORMERS Rendőrség

Értékelés: 5
12 790 Ft 10 890 Ft

Tematikus belga építőkocka különböző speciális rendőr járművek építésére. 70 darabot tartalmaz a speciális kiegészítőket és a nagy funkcionális kerekeket is beleértve. A Clicformers rendőr szettel több rendőrautó is felépíthető, melyek szirénával is elláthatók.

Cobi 24570 Škoda Fabia modell 2019
4 790 Ft 3 950 Ft

Rakd ki a cseh autó a Škoda, Fabia 2019-es modelljét modelljét 1:35 méretarányban. Kisautó piros színű kialakításban. A kész modell méretei: 11 × 6,5 × 4 cm. A Škoda modell a hivatalos Škoda Auto licenc alapján készült a Codi termékei között.

Cobi SMALL ARMY II WW P39 Aircobra
7 690 Ft 7 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg az egyedi Bell P-39 Airacobra 2.világháborús vadászrepülő modelljét. A modell összesen 240 db elemből áll, ezekből sok a mozgó + pilóta figura +állvány. A modell méretei: 27,5 cm a hossza, 9,5 cm magasságra és 32 cm széles.

Light Stax 6pcs pack mix

Light Stax 6pcs pack mix

Értékelés: 5
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 6 db színes kockát tartalmaz, amelyek LED technológia segítségével kigyulladnak, ha az alaplapra kapcsolod őket. Az építőkészlet kislámpaként is használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.