Ravensburger GraviTrax golyópálya, Kezdő szett
16 990 Ft

14 580 Ft

Ravensburger Gravitrax golyópálya 100 db-os induló készlete lehetővé teszi, hogy megépítsd saját golyópályád, a gravitáció szabályainak figyelembevételével. Használd a fantáziádat, állíts be a gravitációs gömböket és legyen tiéd a legbonyolultabb pálya. Az induló készlet több, mint 100 komponenst tartalmaz és mindent megtalálsz hozzá, amire szükséged van. Ha már elég ügyes vagy, találj ki saját pályákat, és gurítsd a golyókat a célba.


Seva 3 Építőjáték

Seva 3 Építőjáték

Értékelés: 5
5 970 Ft

Seva 3 építőkészlet tartalmas időtöltést kínál gyermekének, továbbá kitűnően alkalmas kreativitás -és logika fejlesztésre. A készlet segítségével építhető többek között traktor, szélmalom, hótoló útmutatóval vagy pedig saját kútfőből. A lehetőségek végtelen tárházát az 537 db minőségi alkatrész biztosítja.


KORBO 124 Turbino építőjáték
11 690 Ft
11 490 Ft

Készítsd saját játékot és indítsd el a hurok segítségével. Gondolkodj, építsd fel, forgasd! Próbáld ki a gyakorlatban a mechanika alapjait ezzel a vidám, színes építőjátékkal. Építs autót vagy szélmalmot!


Seva Maxi Mozaik, 60 db

Seva Maxi Mozaik, 60 db

Értékelés: 5
3 930 Ft

Seva Maxi mozaik egy 60 darabos, kreativitás fejlesztő játék, ami fiúknak, lányoknak egyaránt alkalmas. A különböző színű elemek segítségével rengeteg féle mintát lehet létrehozni. A játék használata 3 éves kortól ajánlott. A játék fejleszti a kreatív gondolkodást és a kézügyességet is, így a szórakozás mellett lehetőség van a gyerekeknek a játékos tanulásra is.


Alltoys Golyópálya 45 darab
2 630 Ft

Építs egy érdekes golyópályát az utasításokat alapján, vagy teljesen a saját elképzelésed szerint, és a színes golyókkal próbáld is ki. Az egyes darabok kiváló minőségű műanyagból készültek és nagyon jól illeszkednek egymáshoz.


TM Toys Magicube - kezdő készlet
4 726 Ft

2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyűjts össze a MagiCube kockakészletből **különböző formákat ** a saját **fantáziád szerint. Kígyó, madár vagy valami teljesen a képzeleted szerint? Élvezd a szórakozást az alkotás során és fejleszd közben a ** kreativitásod és a fizikai képességeid **.


Clementoni Clemmy Baby Húzható teknős kockákkal
6 590 Ft

4 900 Ft

A Clementoni Clemmy Baby húzható teknős kockákkal a legkisebbeknek készült, akik legelső építőjátékukkal már 6 hónapos kortól játszhatnak és fejleszthetik kézügyességüket. A kockák puha, gumiszerű anyagból készültek, kifejezetten azért, hogy rágókaként is használhassa őket a kicsi. A teknős amellett, hogy a kockák tárolására is alkalmas, gyermeke kedves játszótársa lesz.


Seva 1

Seva 1

Értékelés: 5
5 590 Ft

4 500 Ft

SEVA 1 egy eredeti cseh puzzle, ahol a gyerekek autót, repülőgépet, hajót, házat tud építeni a leírások alapján, vagy a saját fantáziáját használva építhet bármi mást. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését. 222 elemből álló játék könnyen érthető a kisebbek számára is.


KORBO 154 Cosmo építőjáték
14 485 Ft

13 490 Ft

Készítsd saját játékot és indítsd el a hurok segítségével. Gondolkodj, építsd fel, forgasd! Próbáld ki a gyakorlatban a mechanika alapjait ezzel a vidám, színes építőjátékkal. Építs naprendszert vagy rakétát!


Wader Needle Blocks Építőjáték, 64 db
3 260 Ft

Wader Needle Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően rengeteg módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 64 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.


Seva Army 2 Építőkészlet

Seva Army 2 Építőkészlet

Értékelés: 4,5
9 550 Ft

Seva Army 2 Építőkészlet 623 elemet tartalmaz, amelyekből meg lehet építeni egy kis seregre elegendő katonai eszközt, mint például helikoptert speciális lekerekített darabokból, tartályokat, vagy saját katonai felszereléseket. Fejleszti a műszaki gondolkodást, a térlátást és a kézügyességet, miközben remek szórakozást nyújt.


Seva Mosaic Color + Építőjáték
5 260 Ft

A Seba Mosaic Color + fejlesztő játék 3 éves kor feletti gyermekek számára. Csak helyezd a felületre az apró, színes darabokat, és rakd ki belőle a megadott képeket, vagy használd a fantáziád! A játék kompatibilis a többi Mosaic készlettel, így szabadon bővíthető, hogy még több lehetőség álljon rendelkezésre. A képek elkészítése fejleszti a kreativitást és a logikus gondolkodást.


Seva 5 Jumbo Építőjáték
19 230 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Seva 5 Jumbo építőjáték a Seva 30. évfordulója alkalmából kiadott limitált nagy készlet. 1064 darab alkatrészt tartalmaz, amelyek között megtalálható például kézi váltó is. Akik már rendelkeznek Seva készlettel, azoknak nagyszerű kiegészítő, az újaknak tökéletes indulókészlet lehet, hiszen az összes termék kombinálható egymással.


ADC Blackfire RM - figura (11/24)
1 180 Ft

Nanostars építőjáték – Real Madrid játékos figurák. FC Barcelona játékos figura a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó válogatottjából építőjáték formájában! A labdarúgás minden korosztályú rajongója számára, hogy összegyűjthessék a kedvenc csapatuk játékosait!


Alltoys Kocsi kockákkal, nagy 32 db
14 948 Ft

9 620 Ft

Piros-kék robusztus kocsi 32 maxi kockával. A gyermekek könnyen szállíthatják. A kocsi könnyen kezelhető, és nemcsak a kockák tárolására szolgál.


Ausini Lány kórház építőkészlet 467 darab
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AUSINI lány állatkórház építőkészlet minden kis állatgondozót le fog nyűgözni. A kislányok nagyon szeretik az állatokat, kimondottan akkor, amikor gondoskodni kell róluk. 4 figurát, állatokat és egyék kiegészítőket tartalmaz.


BIG Mása és a Medve Építőjáték - Mása Szobáj
5 370 Ft

Big Mása és a Medve építőjátékkal megalkothatod saját hangulatos szobád, majd beköltöztetheted kedvenc barátaidat. A játékban a méltán népszerű animációs film főszereplőjével, Másával építheted meg egyedi berendezésű tered, majd Medvével együtt indulhattok a kalandok után. A készlet változatos, színes elemeivel remek szórakozás a gyerekek számára, már másfél éves kortól.


BIG Mása és a medve - Mása házikója építőjáték
10 030 Ft

A Big Mása és a medve – Mása házikója építőjáték elkíséri gyermekünket kedvenc mesehőse házába, ahol együtt sok színes dolgot tudnak építeni. A gyerekek kiélhetik kreativitásukat, ezáltal fejleszthetik magukat a játékon keresztül. **Kiváló minőségű műanyagból készült, így nem kell féltenünk gyermekeinket, miközben ezzel a játékkal játszanak.


BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig iskola
11 730 Ft
11 200 Ft

Ezzel a készlettel a gyerekek a Peppa és George malackával együtt felépíthetnek egy egész iskolát gyönyörűen felszerelt osztállyal. A készlet 87 darab építőből áll nagy alaplemezt tartalmaz, osztály felszerelést és hintát, ahol a malackák a szünetben játszhatnak.


BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig vasútállomás
3 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Big PlayBig Bloxx Építőjáték készlet azonnal a gyermekek kedvence lesz. A 15 db elemet tartalmazó készlethet egy praktikus doboz tartozik, ezáltal a játék könnyedén tárolható. A szettben található mozdonyok és a pályaudvar felejthetetlen kikapcsolódást nyújtanak gyerekek számára.


BRIXIES Bálna építőjáték
2 090 Ft

Brixies építőjátékból aranyos bálnát építhetsz, az igazi mintájára. A csomagban alapot is találsz, melyen az építést elkezdheted, és a kész művet kiállíthatod. A készlet 81 építőelemet tartalmaz.


BRIXIES Róka építőjáték
2 090 Ft

Brixies építőjátékból aranyos rókát építhetsz, az igazi mintájára. A csomagban alapot is találsz, melyen az építést elkezdheted, és a kész művet kiállíthatod. A készlet 90 építőelemet tartalmaz.


BRIXIES Szélmalom építőjáték
6 290 Ft

Brixies építőjátékból csodálatos szélmalmot építhetsz. A csomagban alapot is találsz, melyen az építést elkezdheted, és a kész művet kiállíthatod. A készlet 203 építőelemet tartalmaz.


BRIXIES Világítótorony építőjáték
6 290 Ft

Brixies építőjátékból csodálatos világítótornyot építhetsz. A csomagban alapot is találsz, melyen az építést elkezdheted, és a kész művet kiállíthatod. A készlet 264 építőelemet tartalmaz.


Clementoni Clemmy 20-as kocka szett
6 090 Ft

4 190 Ft

Clementoni Clemmy 20-as kocka szett ideális akár a legkisebbeknek is, hiszen puha anyagból készült így észre sem veszik, ha rálépnek, vagy ráülnek. Teljesen biztonságos játék. Akár rágókaként is használható mikor bújnak ki a fogak. Könnyen tisztán tartható, gumis anyagból készült építőkockák.


Clementoni Műanyag építőkocka, 30 db
3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Clementoni Műanyag építőkocka remek szórakozást nyújt kis gyermekeinknek, hiszen kiélhetik kreatívitásukat, ezáltal fejleszthetik a képességeiket. A kockák rendkívül puha anyagból készültek, így nem okoznak sérülést. Könnyen tisztítható, akár mosógépben is moshatjuk. A csomag 30 db építőkockát tartalmaz.


Clementoni Műanyag építőkocka, 60 db
6 620 Ft

A Clementoni Műanyag építőkocka remek szórakozást nyújt kis gyermekeinknek, hiszen kiélhetik kreatívitásukat, ezáltal fejleszthetik a képességeiket. A kockák rendkívül puha anyagból készültek, így nem okoznak sérülést. Könnyen tisztítható, akár mosógépben is moshatjuk. A csomag 60 db építőkockát tartalmaz.


Cobi London bus 435 k, 1f
12 790 Ft

10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állíts össze egy egyedüli kétemeletese londoni autóbusz modellt 1:35 méretarányban. A legendás Doubledecker 435 részből áll. Az összeszerelt modell mérete 27 cm hosszú és 12,5 cm magas. A készlet tartalma egy buszvezető figura.


Cobi SMALL ARMY Centurion I
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a brit Centurion I tank modelljét. Ez nehéz tank a 40-es évek második felében lépett szolgálatba és a premierje a csatatéren Koreában volt. Azóta konfliktusok hosszú sorában szerepelt és a modern variánsait még mindig használják.


Cobi SMALL ARMY Chieftain 620 k
12 790 Ft

10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd fel az FV 4201 Chieftain tank modelljét. Chieftain volt az Egyesült Királyság egyik legfontosabb harc tankja a 60-as és 70-es években. Az építőkészlet 620 kockából és egy katona figurából áll. Az összeszerelt tank sok mozgó alkatrésszel 32 cm hosszú és 11 cm magas.


Cobi SMALL ARMY felfegyverzett parancsnoki jármű
5 290 Ft

Alkosd meg a felfegyverzett parancsnoki járműt kis hadsereget. A jármű 18 cm hosszú és 12 cm magas, és számos mozgatható részből áll, például a kerekek elfordulnak, a hátsó rámpa kinyílik, az ajtó kinyílik, valamint a felsőrész is nyitható. -A csomagolás 250 kockát és 2 figurát tartalmaz. A Cobi építmény kompatibilis más márkákkal.


Cobi SMALL ARMY Great War - Fokker E.V (D. VIII)
7 690 Ft

6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a Fokker 1. világháborús vadászgép egyedi modelljét. A szett 155 darabból és egy pilóta figurából áll. A repülőgép sok mozgó résszel rendelkezik, 20 cm hosszú, 8,5 cm magas és 27cm szárnyfesztávolságú.


Cobi SMALL ARMY Great War Sopwith F.1 Camel
7 690 Ft

6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg az egyedi Sopwith Camel 1. világháborús vadászgép modelljét. A szett 170 darabból és egy pilóta figurából áll. A repülőgép sok mozgó résszel rendelkezik, 19 cm hosszú, 10,5 cm magas és 22 cm szárnyfesztávolságú.


Cobi SMALL ARMY II WW B-25 Mk II Mitchell
12 790 Ft

10 990 Ft

Építsd meg a gyönyörű amerikai kétmotoros North American B-25C Mitchell MK II. nehézbombázó modelljét. A modell összesen 500 db elemből áll, ezekből sok a mozgó + 2 figurával. A modell méretei: 42,5 cm a hossza, 14 cm magasságra és 48,5 cm a szárnyak fesztávolsága.


Cobi SMALL ARMY II WW Curtis P-40B Tomahawk
7 690 Ft

6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a gyönyörű amerikai vadászrepülő modelljét Repülő Tigrisek mintázattal. A modell összesen 250 db elemből áll, ezekből sok a mozgó + pilóta figura. A kész modell méretei: 33,5 × 26 × 12 cm.


Cobi SMALL ARMY II WW De Havilland Mosquito
12 790 Ft

10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a De Havilland Mosquito Mk.VI 2.világháborús bombázórepülő modelljét. A modell összesen 390 db elemből áll, ezekből sok a mozgó + pilóta figura. A kész modell méretei: 41,5 × 10 × 30,5 cm.


Cobi SMALL ARMY II WW Fiat G55 Centauro
7 690 Ft

6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a gyönyörű és sokoldalú olasz 2.világháborús vadászrepülő modelljét. A modell összesen 270 db elemből áll, ezekből sok a mozgó + pilóta figura. A kész modell méretei: 27 × 33,5 × 13 cm.


Cobi SMALL ARMY II WW Gato amerikai tengeralattjáró
12 790 Ft

10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a híres Gato amerikai tengeralattjáró modelljét 1:144-es méretarányban A modell összesen 700 db elemből áll, ezekből sok a mozgó. Talpazattal. A modell méretei: 66 cm a hossza, 15,5 cm magasságra és 5,5 cm széles.


Cobi SMALL ARMY II WW GMC CCKW 353
8 890 Ft

7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építs egy modellt egy amerikai négyhengeres teherautóból a második világháborúból. A modell 350 kockából áll. Az összeszerelt modell mérete 27 cm hosszú és 9,5 cm magas. Ezenkívül két kiegészítő figurát is tartalmaz.


Cobi SMALL ARMY II WW GMC CCKW 353 38 PZKPFW 38 T
8 890 Ft

7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts egy egyedi modellt a cseh tankról, amely aktívan részt vett a 2. világháborúban. A készlet 380 kockát és egy figurát tartalmaz tankkal. Az összeszerelt tank sok mozgó alkatrésze 15,5 cm hosszú, 9 cm magas és 8 cm széles.


Cobi SMALL ARMY II WW Jagdpanzer VI Jagdtiger
11 490 Ft

9 690 Ft

Készítsd el a modelljét a német nehéz tanknak Jagdpanzer VI Jagdtiger a 2. világháborúból. A készlet 555 kockát tartalmaz és két katona figurát. Az összeszerelt tank sok mozgó alkatrésze 33,5 cm hosszú, 14 cm magas.


Cobi SMALL ARMY II WW Jakovlev JAK-1
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a gyönyörű szovjet JAK-1 2.világháborús vadászrepülő modelljét. -A csomagolás 230 kockát és 1 pilóta figurát tartalmaz. Helyezd a modellt a mellékelt állványra. A Cobi építmény kompatibilis más márkákkal.


Cobi SMALL ARMY II WW M3 Grant
11 490 Ft

9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozz létre egy amerikai M3 Grant tank modellt álcázásban az észak-afrikai csatatérről, amit a 2. második világháborúban használták. A készlet 555 kockát és egy figurát tartalmaz tankkal. Az összeszerelt tank sok mozgó alkatrésze 20 cm hosszú, 13,5 cm magas és 11 cm széles.


Cobi SMALL ARMY II WW M3 Scout Car
6 690 Ft

Építsd meg a páncélozott amerikai hadsereg kerekes járművét, amit a második világháborúban használtak.. Leggyakrabban nemcsak felderítő, járőr és parancsnoki járműként szolgált, hanem mentőként vagy traktorként is. A modell elfordítható első kerekekkel és géppuskával van ellátva. -A csomagolás 330 kockát és 2 katona figurát tartalmaz.


Cobi SMALL ARMY II WW M46 Patton
11 490 Ft

9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rakd össze az amerikai M46 Patton közepes tank modelljét. Az M46 egy amerikai közepes tank volt, úgy lett tervezve, hogy helyettesítse a M26 Pershing-et és az M4 Sherman-t. Az építő készlet 520 kockát és két katona figurát tartalmaz. Az összeszerelt tank sok mozgó alkatrésszel 30,5 cm hosszú és 11,5 cm magas.


Cobi SMALL ARMY II WW M8 Greyhound
8 890 Ft

7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építs fel egy hatkerekű könnyen páncélozott autót az amerikai hadsereg második világháborús fegyverzetéből. Az építőkészlet 370 kockából és egy katona figurából és tartozékokból áll. Az összeszerelt autó sok mozgó résszel együtt 20 cm hosszú, 9 cm széles és 9,5 cm magas.


Cobi SMALL ARMY II WW Messerschmitt BF 109 Afrikai küldetés
12 690 Ft

10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd össze a Messerschmitt Bf 109 repülőgépet a német reptéren az afrikai pusztában a 2. világháború után. A modell összesen 500 db elemből áll, ezekből sok a mozgó rész, a kiszerelés része a pilóta figura, mechanika és az ágyú. Az összeállított repülőgép mérete 27 × 32 × 12 cm.


Cobi SMALL ARMY II WW Mitsubishi Zero 265 k
7 690 Ft

6 490 Ft

Építsd meg a japán tengeri flotta legismertebb 2.világháborús anyahajó vadászrepülő modelljét. A modell összesen 265 db elemből áll, ezekből sok a mozgó + pilóta figura +állvány. A kész modell méretei: 26 × 35 × 11,5 cm.