Ravensburger GraviTrax Építőelemek

Értékelés: 4,5 28 értékelés Márka: Ravensburger Katalógus száma: 1246582

Ravensburger GraviTrax Építőelemek

Ezzel a készlettel további alaplapokkal és más építőelemekkel egészítheted ki a golyópályádat, amelyeket a GraviTrax® kezdő készlethez csatlakoztathatsz. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint. További információ

7310
4.5 28

7 310 Ft

Katalógus száma: 1246582

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • A készlet további alaplapokat és egyéb építőelemeket tartalmaz, amelyek a GraviTrax® kezdőkészlethez csatlakoztathatóak.
  • A GraviTrax építőkészletek 18 különböző építőelemet tartalmaznak, melyekből érdekes és izgalmas golyópályákat lehet építeni.
  • Az építés közben lehetőség nyílik a mágnesesség, kinetika és gravitáció fizikai törvényeinek játékos formában történő megismerésére.
  • A pálya először virtuálisan állítható össze egy mobilalkalmazás segítségével, majd ezt követően fizikailag hiteles eredménnyel.
  • Az alapkészlethez számos kiterjesztés vásárolható.
  • Gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott.

Ravensburger társaság az egyik vezető európai játékgyártó cég, amely különösen a puzzle gyártásban magaslik ki. Termékeit magas minőség, kreativitás és innováció jellemzi. A Ravensburger puzzlek eredeti motívumokkal rendelkeznek különböző tematikában. A szórakozásnak ez a formája minden korosztály számára ajánlott, a legkisebbektől egészen a felnőttekig.

Video

Ravensburger GraviTrax Startovní sada a rozšíření


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Szín

Szín

többszínű

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.