Ravensburger GraviTrax Építőelemek

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Ravensburger Katalógus száma: 1246582

Ravensburger GraviTrax Építőelemek

Ezzel a készlettel további alaplapokkal és más építőelemekkel egészítheted ki a golyópályádat, amelyeket a GraviTrax® kezdő készlethez csatlakoztathatsz. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint. További információ

6570
5 1

6 570 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • A készlet további alaplapokat és egyéb építőelemeket tartalmaz, amelyek a GraviTrax® kezdőkészlethez csatlakoztathatóak.
  • A GraviTrax építőkészletek 18 különböző építőelemet tartalmaznak, melyekből érdekes és izgalmas golyópályákat lehet építeni.
  • Az építés közben lehetőség nyílik a mágnesesség, kinetika és gravitáció fizikai törvényeinek játékos formában történő megismerésére.
  • A pálya először virtuálisan állítható össze egy mobilalkalmazás segítségével, majd ezt követően fizikailag hiteles eredménnyel.
  • Az alapkészlethez számos kiterjesztés vásárolható.
  • Gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott.

Ravensburger társaság az egyik vezető európai játékgyártó cég, amely különösen a puzzle gyártásban magaslik ki. Termékeit magas minőség, kreativitás és innováció jellemzi. A Ravensburger puzzlek eredeti motívumokkal rendelkeznek különböző tematikában. A szórakozásnak ez a formája minden korosztály számára ajánlott, a legkisebbektől egészen a felnőttekig.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Szín többszínű

Hasonló termékek

Cobi SMALL ARMY felfegyverzett parancsnoki jármű
5 290 Ft

Alkosd meg a felfegyverzett parancsnoki járműt kis hadsereget. A jármű 18 cm hosszú és 12 cm magas, és számos mozgatható részből áll, például a kerekek elfordulnak, a hátsó rámpa kinyílik, az ajtó kinyílik, valamint a felsőrész is nyitható. -A csomagolás 250 kockát és 2 figurát tartalmaz. A Cobi építmény kompatibilis más márkákkal.


Geomag Mechanics Mágneses építőjáték, 33 db
4 990 Ft

4 690 Ft

Geomag Mechanics Mágneses építőjáték, 33 db egy közepes méretű csomag a Geomag Mechanics termékvonalon belül. Pörgő konstrukciókat lehet építeni a dobozban található elemekből. A Geomag egy rendkívül sikeres kreatív fejlesztőjáték gyerekeknek, általánosan 5-től 15 éves korig. A játék egyszerű elemekből áll: mágneses, műanyag borítású rudacskákból és nem mágneses fém golyókból.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.