Ravensburger GraviTrax kalapács

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Ravensburger Katalógus száma: 1246533

Ravensburger GraviTrax kalapács

Hadd csapjon oda a kalapács egy nagyot! Adjon a Kalapáccsal a golyónak új impulzust, hogy megtehessen még egy kört. A Gravitrax interaktív golyópálya végtelen sok építési lehetőséget kínál, aminek csak a fantáziája szab határt. További információ

2800
5 1

2 800 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 3 190 Ft, Megtakarítás: 390 Ft (12 %)

Katalógus száma: 1246533

Leírás

Termékleírás

Specifikációk:

  • A csomagolás Kalapács építőelemet tartalmaz a golyó leggyorsabb elindítására.
  • A GraviTrax építőjáték összesen 18 különböző építőelemet tartalmaz, amelyek segítségével érdekes és izgalmas golyópályák építhetők fel.
  • A pálya építése során olyan fizikai jelenségekkel ismerkedhet meg, mint amilyen a mágnesesség, kinetika és gravitáció.
  • A pálya a mobilalkalmazással előbb virtuálisan, majd a valóságban is felépíthető kipróbált eredményekkel.
  • Ehhez az alapkészlethez különböző kiegészítők vásárolhatók.
  • 8 éves kortól ajánlott.

Ravensburger társaság Európa vezető játékgyártói közé tartozik, amely elsősorban kirakós játékok gyártására összpontosít. Termékeit kiváló minőség, ötletesség és innováció jellemzi. A Ravensburger kirakók különböző témák eredeti motívumait jelenítik meg. Ez szórakozás a legkisebb gyermekektől a felnőttekig mindenkinek ajánlott.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Szín

Szín

többszínű

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.