Smoby Chef házikó bővíthető
128 390 Ft 87 190 Ft

A Chef házikó kombinálja a kerti házat, éttermet és üzletet. A csomagolásban 38 darab különféle kiegészítő és tartozék található, amelyek a gyermekek játékának számára a megfelelő légkört biztosítják. Ezenkívül számos kiegészítő adható hozzá a házikóhoz, hogy minden gyermek számára ideális hely legyen. A gyerekek nagyon sok szórakozásban lesz vele részük, és különféle játékokat találhatnak ki.

Dohany Méhecskés kerti játékház (5075)
34 610 Ft

Mochtoys Méhecskés kerti játékház (5075) a kert ideális kiegészítője lehet aranyos matricáival. A vidám kis házikóba egyszerre akár több gyerek is befér, így nyugodtan játszhatnak meleg nyári napokon kint a friss levegőn, miközben árnyékban vannak. A ház egyszerűen összeszerelheő és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Dohany My First Play House

Dohany My First Play House

Értékelés: 4,3
32 890 Ft 24 350 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gyermek műanyag ház kék-piros kivitelezésben. A ház oldalain és a tetőn különböző minták találhatóak. Nyitható ajtókkal és ablakokkal ellátott. A ház kültéren és beltéren egyaránt használható.

Smoby Friends játszóház konyhával
120 773 Ft 99 890 Ft

Smoby Baráti játszóház kicsik és nagyok álma: az igazi otthon érzetét kelti minden benne játszó gyerekben. A magas tető lehetővé teszi, hogy a kicsit nagyobb gyerekek is játszani tudjanak a Smoby játszóházban. Lásd vendégül a barátaid, főzzetek együtt a saját konyhádban: a stílusos kinézetű játszóház dísze lesz kertednek! UV szűrővel is el lett látva, mely védi a színeket a fakulás ellen. Számos hasznos kiegészítővel felszerelve.

Little Tikes Playhouse Picnic

Little Tikes Playhouse Picnic

Értékelés: 4,8
79 500 Ft

Tikes játszóház bordó tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek.

PalPlay Domecek Tündér ház, 2014
28 690 Ft 21 790 Ft

Domecek Tündér ház a játék erős műanyag felhasználásával készült, könnyen összeszerelhető, főleg kültéri, de beltéri használatra is ajánljuk. A házikó ajtaja nyitható, illetve két nyitott kör ablak is található rajta, belsejében akár 2–3 gyerek is önfeledten játszhat.

Smoby Modern kerti házikó

Smoby Modern kerti házikó

Értékelés: 4,2
78 990 Ft 76 420 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Egyedi megjelenésű kerti házikó kerek kis ablakkal. A kicsik otthonosan érzik magukat ebben az izgalmas kialakítású játszóházban. Ajtaja és ablakai nyithatók, mint az igazi épületeknek. Működő kis csengő van az ajtaja mellett.

Little Tikes Earth Colors Városi Játszóház
99 990 Ft 96 300 Ft

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház, ami élménydús napokat és programokat biztosít a kis gyermekek számára. A házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék és csak a képzelet szab határt az önfeledt játéknak. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben, melyeknél minden gyermek feltalálja magát és saját elképzelései szerint szórakozhat a szabadban.

Little Tikes Piknik Játszóház
75 650 Ft

2 év garancia

Tikes játszóház zöld tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek. TOVÁBB OLVASOM->

Buddy Toys Magical Játszóház, Piros
25 640 Ft
+ ingyen szállítás

A Magical játszóház minden kert ideális kiegészítője, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Élénk színeivel, nyitható ajtóval és ablakaival népszerű játék a gyermekek körében. A vidám kis házban akár többen is elférnek egyszerre, garantáltan hosszútávú szórakozás várja őket.

DOLU Nagy kerti ház City

DOLU Nagy kerti ház City

Értékelés: 4,7
28 912 Ft 26 280 Ft

Nagy City kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. Nagy stabil falakkal rendelkezik, és készen áll minden mókára.

KETER Playhouse Játszóház

KETER Playhouse Játszóház

Értékelés: 4,8
38 590 Ft

Keter Play house remek szórakozás gyermekek számára, hiszen a műanyagból készült színes kisház életszerű játékoknak ad otthont. Könnyű telepíteni, súlyának köszönhetően nem okoz nehézséget szállítása, átrakása. Külső és belső alkalmazásra egyaránt megfelel.

Little Tikes Evergreen Vidéki játszóház
103 290 Ft

Élénk színű vidéki hangulatú játszóház gyermekeknek.Vidám kikapcsolódást, falusi élményt, nyugodtságot kölcsönöz bent lakói számára.A házikó nyitható ajtóval, ablakokkal, tűzhellyel és mosogatóval és házi telefonnal felszerelt. Egyaránt alkalmas kinti és benti használatra évszaknak megfelelően. Anyaga könnyen tisztítható, ami biztosítja gyermekei számára a megfelelő higiénés környezetet.

Mochtoys Zöld játszóház piros tetővel
57 390 Ft 37 560 Ft

Mesebeli színes kerti játszóház , mely minden kisgyermek kedvence lehet . Tágas belső terének köszönhetően egyszerre több gyermek is tartózkodhat benne. Barátait ,szüleit is vendégül láthatja a kisházban, amit saját ízlése ,képzelete szerint rendezhet be. A játszóház varázslatos dekorációjának köszönhetően gyermeke mesehősnek érezheti magát .

Mochtoys Kerti ház kerítéssel
57 390 Ft 44 230 Ft

Mochtoys Kerti ház kerítéssel fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik, s vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn.

Smoby Házikó Neo Jura Lodge

Smoby Házikó Neo Jura Lodge

Értékelés: 4,8
69 790 Ft 58 980 Ft

2 év garancia

Színes házikó gyerekeknek 4 stabil és robusztus fallal, 2 fél ajtóval, 2 ablakkal, redőnyökkel és madáretetővel. A házikó úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a számos kiegészítőnek, mint például a nyári konyha, piknik asztal, kémény, kert, ajtócsengő és eresz víztárolóval és kis kannával.

Little Tikes Varázslatos kisház
84 590 Ft
+ ingyen szállítás

nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkező házikóban élmény lesz a játék a szabad levegőn, de a játszóház beltéri használatra is alkalmas. A házhoz tartozik egy kis asztal két székkel és az evéshez szükséges kiegészítők, így garantált a piknikhangulat. A házikó fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, strapabíró és stabil kialakításának köszönhetően pedig mindig biztonságban tudhatja gyermekét.

Mochtoys Kerti ház árusító stand
49 890 Ft 36 280 Ft

2 év garancia

- –
Kerti házikó árusító stand formában, kerted tökéletes kiegészítője. A gyerekek boltosat játszhatnak benne, így a hosszú délelőttökön elszórakozhatnak.
KETER Magic PlayHouse játszóház
23 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magic PlayHouse játszóház fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, nyitható ajtóval és ablakokkal, vidám, élénk színekben. Garantáltan hosszútávú szórakozás a gyermekeknek.

DOLU Nagy kerti ház kerítéssel
37 490 Ft 30 770 Ft

A kiskerttel és kerítéssel ellátott nagy kerti ház a gyermekeidnek készült! Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kiváló minőségű anyagok és az egyszerű telepítés le fognak nyűgözni!

DOLU Gyerek kerti ház, műanyag, kék
39 090 Ft

2 év garancia

Nagy kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Ablakokkal és ajtókkal felszerelve. Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. A kíváló minőségű műanyag falak készen állnak a mókára!

PalPlay Játszóház, Színes

PalPlay Játszóház, Színes

Értékelés: 4,5
33 330 Ft

Játszóház, Színes felhőtlen szórakozást nyújt minden gyerek számára. Nyitott ablakokkal, két bejárattal segít a kikapcsolódásban. A vidám, színes játszóház minőségi műanyagból készült, kül- és beltéren is felállítható. Ki lehet rakni nyáron a kertbe, de akár a lakásban is tökéletes játék a gyermekeknek egész évben. A játszóház tágasságának köszönhetően egyszerre többen is játszhatnak benne.

Little Tikes Gyerek kastély

Little Tikes Gyerek kastély

Értékelés: 4,7
103 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Little Tikes Gyerek kastély az igazi várkaland élményért.A kő mintázat élethűvé teszi a játékot. Menekülj az ostromlók elől, a kandalló titkos kijáratot rejt. A vár belsejét csúszda teszi még izgalmasabbá.

Little Tikes Country Cottage Játszóház
98 190 Ft

Vidám, rózsaszínű játszóház a kisgyerekek számára. Nyitható ajtóval és ablakokkal, belső falán pedig játéktelefonnal. vidám perceket nyújt a kislányoknak és a kisfiúknak, akik bármikor szívesen játszanak a házikóban. Kertben és lakásban egyaránt használható.

Little Tikes Evergreen Városi játszóház
96 170 Ft

2 év garancia

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház. Házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben.

Smoby Nagy fehér kerti játszóház 310209
114 990 Ft 99 890 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy fehér kerti játszóház felhőtlen szórakozást ígér gyermekeinknek. 2 bejárattal, nyitható-zárható ablakokkal, elektromos csengővel felszeret játékház akár 5 gyermeknek is biztosítja a játszóteret. A műanyag házikó színét UV védelem teszi tartóssá.

Mochtoys Gyermek kerti ház asztallal
57 390 Ft 38 850 Ft

Mochtoys Gyermek kerti ház asztallal fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik és vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn.

Buddy Toys BOT 1012 Házikó Magical Uni
36 090 Ft 23 070 Ft

2 év garancia

A Magical műanyag házikó kerted ideális kiegészítője. A gyerekek imádni fogják és minden pillanatot benne töltenek majd el, amikor kint vannak. A házikó UV sugárzás elleni védelemmel ellátott, amely hosszan tartó élénk színeket garantál.

L.O.L. Surprise! Játszóház
78 790 Ft 68 980 Ft

Playhouse L.O.L. Surprise! stílust és a vidám szórakozást ötvözi! Modern ablakok, íves ajtók, téglák és csillogó részletek ezt a játszóházat a tökéletes első házakká változtatják minden kislány számára!

Smoby Házikó My Neo House bővíthető
97 690 Ft 76 190 Ft
+ ingyen szállítás

Modern kerti házikó kiváló minőségű műanyagból, amely minden gyermeknek örömet fog szerezni. A felszereltségéhez tartoznak a stabil falak, ablakok nyitható redőnyökkel és nyílással a leveleknek. Ezenkívül számos kiegészítő adható hozzá a házikóhoz, hogy minden gyermek számára ideális hely legyen. A 135 cm magasságának köszönhetően az magasabb gyermekek számára is alkalmas.

Mochtoys Kerti házikó virágcsokrokkal
49 890 Ft 40 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kiváló minőségű kerti házikó virágcsokrokkal a MOCHTOYS márkától. Kinyitható ablakokkal és ajtóval ellátott. A ház stabil, így lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy bujkálhassanak benne és biztonságosan játszhassanak. A színek ellenállnak az UV sugárzásnak.

Smoby Házacska csúszdával

Smoby Házacska csúszdával

Értékelés: 4,8
129 789 Ft 106 810 Ft
+ ingyen szállítás

Emeletes kerti ház csúszdával és létrával fehér-piros-zöld színben stabil falakkal, nyitott ajtóval és nyitható ablakokkal. Kezelt UV védelemmel, amely garantálja a színstabilitást.

KETER RANCHO PLAYHOUSE játszóház - zöld
39 610 Ft

2 év garancia

Játszóház gyerekeknek ellenálló műanyagból. A Keter Rancho Play House élénk színei az UV védelemnek köszönhetően nem fakulnak ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, az összeállítása nem igényli szerszámok használatát. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.

PalPlay HAPPY House Keri játszóház
35 999 Ft 32 050 Ft

House of Fun gyerek házikó egy nagyon közkedvelt kerti gyermek játszóház. Élénk piros-sárga-kék színű. A gyerek házikó magassága 115 cm, az ajtó magassága 89 cm. A házikó klasszikus téglalap alapú 130*109 cm és piros ferde tetővel van ellátva. Az oldalsó falai virágokkal díszítettek, valamint kerítés és vízcsap motívum is tarkítja a játékot. A gyerek házikó kinyitható kétszárnyú gazdagon felosztott ablakkal ékeskedik, melyet szilárd pántok tartanak. A ház homlokzata is nagy ablakkal gazdagított, amely alatt egy kerítés motívum díszíti a házat.

Smoby Neo Floralie Játszóház
85 650 Ft

Smoby játszóház nagy, zöld színű, tágas belső térrel rendelkezik, ahol akár 4 gyermek is játszhat egyszerre. A házikóban valódi csengő szól és az ajtaja is zárható. A játszóház könnyen felépíthető és stabil, valamint UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a színek tartósságát és ellenállást biztosít az időjárási viszontagságaival szemben.

Smoby My house gyerek házikó
91 990 Ft 70 650 Ft

Smoby My house egy gyönyörű és tágas gyerek házikó, melyben akár több gyerek is kényelmesen eljátszhat. Tapintásra a házikó felülete bársonyos és kellemes. A dupla falak garantálják a házikó nagyobb biztonságosságát és stabilitását. A házikó mellett piknik asztal található padokkal. Rengeteg ablak biztosítja a házikón áthaladó friss szellőt és árnyékot a legmelegebb napokon is. A gyerek házikó felülete UV szűrővel van bevonva, mely hosszú éveken keresztül védi a házikót a fakulás ellen.

KETER FOLDABLE PLAYHOUSE - zöld
26 920 Ft

2 év garancia

Játszóház, amibe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A Keter Foldable PlayHouse ellenálló műanyagból készült elénk zöld és piros színben, amik az UV védelemnek köszönhetően nem fakulnak ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, szerszámok használata nélkül összeszerelhető. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.

KETER FOLDABLE PLAYHOUSE - krémszínű
27 390 Ft

Játszóház, amibe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A Keter Foldable PlayHouse ellenálló műanyagból készült, és a színe az UV védelemnek köszönhetően nem fakul ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, szerszámok használata nélkül összeszerelhető. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.

DOLU Kerti házikó ablaktáblákkal és kerítéssel
47 090 Ft 43 590 Ft

2 év garancia

Ez a kerti házikó ablaktáblákkal sárga kerítéssel körbekerített udvarral egészül ki és játékra készen várja gyermekeidet. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Szép színes kialakítás – a kék, sárga és piros színek kombinációja fiúknak és lányoknak is alkalmas És kezdődhet is a kaland!

DOLU Kerti házikó ablaktáblákkal
40 190 Ft 37 390 Ft

2 év garancia

Ez a kerti házikó ablaktáblákkal játkra készen várja gyermekeidet. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Szép színes kialakítás – a kék, sárga és piros színek kombinációja fiúknak és lányoknak is alkalmas És kezdődhet is a kaland!