KinderKraft PRIME 2 az 1ben
137 090 Ft
+ ingyen szállítás

Kinderkraft PRIME babakocsi egy innovatív, gondosan megtervezett és ergonomikus babakocsi. A PRIME nemcsak a funkcionalitást, de a modern dizájnt is egyesíti. A kényelmes használatot kínál az állítható markolat magassága, nagyon egyszerű összecsukható mechanizmus, és felfújható kerekek, ami ideális az erdőben való sétákhoz és a városi feltételekhez is.

Espiro Next Silver
198 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. A Silver kollekció könnyített fekete színű ALU vázzal és ezüst színű modern anyagokból készült huzattal rendelkezik. A Next babakocsi limitált kiadásáról van szó, ami kitűnik a **vízálló szövetével.

G-mini Grand Sportbabakocsi

G-mini Grand Sportbabakocsi

Értékelés: 5
87 690 Ft 80 000 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gmini Grand sportbabakocsi egy kényelmes és hihetetlenül praktikus gyártmány. Sportülése igény szerint mózeskosárrá alakítható, így a kisebbek békésen szundikálhatnak az ebéd utáni séta közben. Az ülés iránya változtatható így a csöppség figyelni tudja a világot majd ha elfáradt, Ön felé fordulhat, hogy látványától megnyugodjon, és zavartalanul pihenhessen. A biztonságról az ötpontos biztonsági öv, és az egy lábbal működtethető fék gondoskodik, sőt még egy kapaszkodóval is fel van szerelve, ami igény szerint leszerelhető. A felfújható hátsó kerekek sima futást biztosítanak egyenletlenebb terepen is.

Espiro Next Manhattan babakocsi
193 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Espiro Next Manhattan egy modern és könnyűbabakocsi igényes szülők számára. Kompakt összecsukás, kiváló irányíthatóság. A sport verzió 3D textíliával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amely segíti a légáramlást. Lábzsák kiváló termikus és funkcionális tulajdonságokkal (hidegebb és melegebb időben egyaránt használható). A kosár és a sportülés vázra való Intuitív és gyors szerelése. Minden kerék felfújható és nagyszerű rezgés csillapítással rendelkezik. A kosár szellőzéssel és állítható háttámlával ellátott, amely kényelmesen kívülről szabályozható. Ez a kombináció minden szülőnek megfelelő választás.

Espiro Vengo
179 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az ESPIRO Vengo modern kombinált babakocsi vízálló, speciálisan szőtt anyagból készült, minden szezonra és minden időjárásba alkalmas. Kiváló tulajdonságainak hála csúcsterméknek számít kategóriájában. Egyszerűen irányítható, jól tárolható, ezen felül minden komponens könnyedén felszerelhető a kocsi szerkezetére. A 2az1ben babakocsi születéstől fogva 3 éves korig alkalmas.

Sun Baby Ibiza 2in1 Babakocsi
86 290 Ft 84 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A modern, stílusos megjelenésű Sun Baby Ibiza Babakocsi mind a szülőnek, mind a babának ideális választás. Állítható magasságú, ergonomikus kialakítású fogantyúja és lábtartója kényelmes használatot garantál, sportüléssel és praktikus tárolórésszel is rendelkezik. A biztonságról a stabil vázszerkezet és az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik.

Espiro Next Avenue
204 490 Ft

Újdonság

Next Avenue babakocsi az Espiro márkától kompakt méretének köszönhetően kiválóan tárolható és egyszerűen irányítható. A sportváltozata 3D textíliával és Airflow rendszerrel van ellátva, amely segíti a légkeringést.

Espiro Next Manhattan babakocsi
204 490 Ft

Újdonság

Next Manhattan gyerek babakocsi az Espiro márkától. Kiemelkedik kompakt összecsukásával és tökéletes vezérelhetőségével. A sport változat 3D textíliával és Airflow rendszerrel ellátott, amely támogatja a légáramlást.

Espiro Next Manhattan babakocsi
204 490 Ft

Újdonság

Az Espiro márka Next Manhattan babakocsija kompakt összecsukhatósággal és kiváló irányíthatósággal tűnik ki. A sportváltozata 3D textíliával és Airflow rendszerrel van ellátva, amely segíti a légkeringést.

Espiro Next Silver
204 490 Ft

Újdonság

Babakocsi Next Silver az Espiro márkától, ami kitűnik kompakt összecsukhatóságával és kitűnő irányíthatóságával. A sport verzió 3D textíliával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását.

Espiro Next Avenue
193 090 Ft

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. Az Avenue kollekció könnyített fekete színű **ALU vázzal és fekete huzattal rendelkezik.

G-mini HERO Air Fit babakocsi
95 590 Ft

G-Mini HERO Air Fit kombinált babakocsi születéstől 36 hónapos korig alkalmas. A masszív rugózásnak és a felfújható kerekeknek hála minden típusú terepre megfelelő. A mózeskosár állítható háttámlát és nagy tetőt kínál. A sportülés háttámlája, lába, fogantyúja állítható, 5-pontos biztonsági rendszerrel ellátott, széles tetőt kínál, mely hálós ablakkal ellátott.

Britax Römer Babakocsi GO NEXT 2017
237 790 Ft

BRITAX GO NEXT szilárd szerkezettel és üléssel egy babakocsi minden az egyben típusú, ami megkönnyíti az életet. Alkalmas gyermekek számára születéstől a kisgyermek korig. Szabadalmaztatott hajtogatórendszer előre és hátrafelé forgatható üléssel.