Joie Set Mytrax Pavement

Joie Set Mytrax Pavement

Értékelés: 4,7
121 890 Ft

Újdonság

Mytrax, Pavement sport babakocsi praktikus szett a Joie márkától, amely Ramble Carrycot Night sky mély mózeskosárral kiegészített. A négykerekű babakocsi egy kézzel egy pillanaton belül összecsukható. A Ramle mózeskosár csodásan illik a babakocsiba, kellemes pihenést biztosít a kis utasnak.

Espiro Next Silver
198 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. A Silver kollekció könnyített fekete színű ALU vázzal és ezüst színű modern anyagokból készült huzattal rendelkezik. A Next babakocsi limitált kiadásáról van szó, ami kitűnik a **vízálló szövetével.

Baby Design Dotty 2019

Baby Design Dotty 2019

Értékelés: 5
179 990 Ft

Kombinált babakocsi spor üléssel és csodás rugós alvázzal. Mély kosarat is tartalmaz, amely kényelmet biztosít a babának. A sport kiterjesztés a meneitránnyal ellentétesen is rögzíthető. Egyszerűen és gyorsan rögzíthető és eltávolítható a babakocsi szerkezetéről, amelyet a szülők fognak értékelni. A nagy méretű kosár cipzáras, nem csak a bevásárlásokra, hanem a természetbe is megfelelő, belehelyezheted a mellékelt esőköpenyt és a kerekek felfújására szolgáló pumpát.

Espiro Next Avenue

Espiro Next Avenue

Értékelés: 3
193 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. Az Avenue kollekció könnyített fekete színű **ALU vázzal és fekete huzattal rendelkezik.

Espiro Next Silver

Espiro Next Silver

Értékelés: 5
204 490 Ft

Babakocsi Next Silver az Espiro márkától, ami kitűnik kompakt összecsukhatóságával és kitűnő irányíthatóságával. A sport verzió 3D textíliával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását.

Espiro Next Avenue

Espiro Next Avenue

Értékelés: 2
204 490 Ft

Next Avenue babakocsi az Espiro márkától kompakt méretének köszönhetően kiválóan tárolható és egyszerűen irányítható. A sportváltozata 3D textíliával és Airflow rendszerrel van ellátva, amely segíti a légkeringést.

Espiro Next Manhattan babakocsi
193 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Espiro Next Manhattan egy modern és könnyűbabakocsi igényes szülők számára. Kompakt összecsukás, kiváló irányíthatóság. A sport verzió 3D textíliával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amely segíti a légáramlást. Lábzsák kiváló termikus és funkcionális tulajdonságokkal (hidegebb és melegebb időben egyaránt használható). A kosár és a sportülés vázra való Intuitív és gyors szerelése. Minden kerék felfújható és nagyszerű rezgés csillapítással rendelkezik. A kosár szellőzéssel és állítható háttámlával ellátott, amely kényelmesen kívülről szabályozható. Ez a kombináció minden szülőnek megfelelő választás.

KinderKraft PRIME 2 az 1ben

KinderKraft PRIME 2 az 1ben

Értékelés: 5
137 090 Ft

2 év garancia

Kinderkraft PRIME babakocsi egy innovatív, gondosan megtervezett és ergonomikus babakocsi. A PRIME nemcsak a funkcionalitást, de a modern dizájnt is egyesíti. A kényelmes használatot kínál az állítható markolat magassága, nagyon egyszerű összecsukható mechanizmus, és felfújható kerekek, ami ideális az erdőben való sétákhoz és a városi feltételekhez is.