ZOPA SZETT Mystic babakocsi + autóülés

Márka: ZOPA Katalógus száma: 1272180001

Ingyen szállítás

ZOPA SZETT Mystic babakocsi + autóülés

Babakocsi MYSTIC hármas kombinációként van forgalmazva, autós üléssel X1 plus i-size. Alkalmas gyermekek számára születésüktől 15 kg-ig (kb. 3 éves korig). Mély mózeskosár méretének köszönhetően garantálja a gyermek kényelmét még lábzsákban is, ráadásul az első része a lábtartónak megvédi a gyermeket a széltől. A nyári hónapokban a szülők nagyra értékelik a szellőzést a mózeskosár tetején és az első részében. A babakocsi matracának levehető és mosható huzata van. A babakocsi alváza állítható magasságú fogantyúval rendelkezik és kosárral, amely meghosszabbítható mágnesekkel. Az elülső és a hátsó kerekek automatikus reteszelésének és felfüggesztésének köszönhetően a babakocsi könnyebb terepen is használható. Az alváz egyszerűen összerakható, összecsukott állapotban önmagában megáll, és a szétnyitódás elleni biztosítottéknak köszönhetően könnyű kezelni. További információ

214190

214 190 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1272180001

Leírás

Termékleírás

Babakocsi MYSTIC hármas kombinációként van forgalmazva, autós üléssel ** X1 plus i-size . Alkalmas gyermekek számára születésüktől 15 kg-ig (kb. 3 éves korig). Mély mózeskosár méretének köszönhetően garantálja a gyermek kényelmét még lábzsákban is, ráadásul az első része a lábtartónak megvédi a gyermeket a széltől. A nyári hónapokban a szülők nagyra értékelik aszellőzést** a mózeskosár tetején és az első részében. A babakocsi matracának levehető és mosható huzata van. A babakocsi alváza állítható magasságú fogantyúval rendelkezik éskosárral, amely meghosszabbítható mágnesekkel. Az elülső és a hátsó kerekek automatikus reteszelésének és felfüggesztésének köszönhetően a babakocsi könnyebb terepen is használható. Az alváz egyszerűen összerakható, összecsukott állapotban önmagában megáll, és a szétnyitódás elleni biztosítottéknak köszönhetően könnyű kezelni.

Sport ülést menetirányban, vagy menetiránnyal szemben lehet telepíteni. A háttámlát lehetséges egészen fekvő pozícióba állítani, és a lábak pozicionálása biztosítja a kényelmet alvás közben is. Az extra hosszú tetejehálóval megvédi a gyermeket a kedvezőtlen időjárástól, ráadásul beállítható két magassági fokozatban úgy, hogy a babakocsi alkalmazkodjon a gyermek növekedéséhez. A praktikus betét, ami benne van a kocsi árában megkönnyíti a babakocsi karbantartását és növeli az utazási kényelmet.

A kocsi árában megtalálod az adapterokat hogy az autó ülését a babakocsi alvázához rögzíthesd. Az adapterek alkalmasak a Zopa X1 Plus i-méretű autósülésekhez, vagy más gyártók autósüléseihez, amelyek a Maxi Cosi rögzítést használják.


Paraméterek

%2% paraméterei

Súly 10 kg
Max.súly 15 kg
Kerekek száma négykerekű
Kerék típusa gumi (not radír)
5 pontos öv rögzítés igen
Bevásárló kosár igen
Összecsukható igen
Szín

Szín

barna/szürke
Kombináció igen
Ikreknek nem
Mély b.kocsi igen
Kombináció típusa tripla
Kézifék nem
Ülés menetiránnyal szemben igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.