Multimédia center HDD-vel

Apple TV 4K 64GB
4x

Apple TV 4K 64GB

85 990 Ft

A szórakozás egész tárházát hozza el a tévéképernyőre – az Apple TV 4K 64GB multimédia központ lehetővé teszi a streaminget kedvenc streaming szolgáltatásaidból, és elérhetővé teszi az Apple TV 4K, valamint az Apple Arcade és az Apple Music szolgáltatásokat. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangzást is, és 4K HDR képminőséggel örvendeztet meg, tökéletes részletességgel és élethű színekkel. A AirPlay segítségével a központon keresztül kivetítheted az iPhone, iPad és Mac készülékről származó tartalmakat a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL
Apple TV HD 32GB
5x

Apple TV HD 32GB

62 490 Ft

Nagyon szórakoztató lesz a tévéképernyője – multimédiás központ Az Apple TV HD 32 GB lehetővé teszi a streaming -et a népszerű streaming szolgáltatásokból, Apple TV +, Apple Arcade és Apple Zene elérhető. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangot, és HD minőségű 1080p képpel is elvarázsol. Az AirPlay -nek köszönhetően az iPhone, iPad és Mac tartalmak a központon keresztül vetíthetők a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL
Apple TV 4K 32GB

Apple TV 4K 32GB

84 490 Ft

A szórakozás egész tárházát hozza el a tévéképernyőre – az Apple TV 4K 32GB multimédia központ lehetővé teszi a streaminget kedvenc streaming szolgáltatásaidból, és elérhetővé teszi az Apple TV 4K, valamint az Apple Arcade és az Apple Music szolgáltatásokat. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangzást is, és 4K HDR képminőséggel örvendeztet meg, tökéletes részletességgel és élethű színekkel. A AirPlay segítségével a központon keresztül kivetítheted az iPhone, iPad és Mac készülékről származó tartalmakat a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL