Multimédia lejátszó

Xiaomi Mi TV Stick EU
194x

Xiaomi Mi TV Stick EU

18 990 Ft

További ajánlat 17 990 Ft

Minden TV-rajongó élvezheti az okos hordozható vezérlő, a Xiaomi Mi TV Stick beépített Chromecast és hangvezérlés támogatását a Google Assistant segítségével. Nem hiányzik belőle a Bluetooth 4.2 technológia, WiFi, az előre telepített Netflix és Prime, valamint a Dolby és DTS formátumok dekódolásának lehetősége.

Forgalmazó: MALL
Apple TV HD 32GB
4x

Apple TV HD 32GB

61 990 Ft

Nagyon szórakoztató lesz a tévéképernyője – multimédiás központ Az Apple TV HD 32 GB lehetővé teszi a streaming -et a népszerű streaming szolgáltatásokból, Apple TV +, Apple Arcade és Apple Zene elérhető. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangot, és HD minőségű 1080p képpel is elvarázsol. Az AirPlay -nek köszönhetően az iPhone, iPad és Mac tartalmak a központon keresztül vetíthetők a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL
Apple TV 4K 64GB
4x

Apple TV 4K 64GB

82 990 Ft

A szórakozás egész tárházát hozza el a tévéképernyőre – az Apple TV 4K 64GB multimédia központ lehetővé teszi a streaminget kedvenc streaming szolgáltatásaidból, és elérhetővé teszi az Apple TV 4K, valamint az Apple Arcade és az Apple Music szolgáltatásokat. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangzást is, és 4K HDR képminőséggel örvendeztet meg, tökéletes részletességgel és élethű színekkel. A AirPlay segítségével a központon keresztül kivetítheted az iPhone, iPad és Mac készülékről származó tartalmakat a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL
Google Chromecast 3 multimédia központ
815x

Google Chromecast 3 multimédia központ

19 990 Ft

Streamelj filmeket, videókat és más tartalmat a Tv-d képernyőjén – a Google Chromecast 3 multimédia központnak köszönhetően mindez nagyon könnyen és gyorsan megy, mindez ráadásul Full HD felbontásban. Az eszköz dual WiFi 2,4 + 5 Ghz-el rendelkezik, Tv-hez HDMI-n keresztül csatlakoztatható, az áramforráshoz pedig microUSB-vel csatlakozik. Támogatja az Android OS, iOS, Mac és Windows operációs rendszereket.

Forgalmazó: MALL
Apple TV 4K 32GB

Apple TV 4K 32GB

76 490 Ft

A szórakozás egész tárházát hozza el a tévéképernyőre – az Apple TV 4K 32GB multimédia központ lehetővé teszi a streaminget kedvenc streaming szolgáltatásaidból, és elérhetővé teszi az Apple TV 4K, valamint az Apple Arcade és az Apple Music szolgáltatásokat. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangzást is, és 4K HDR képminőséggel örvendeztet meg, tökéletes részletességgel és élethű színekkel. A AirPlay segítségével a központon keresztül kivetítheted az iPhone, iPad és Mac készülékről származó tartalmakat a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL
Evolveo Multimedia Stick Y2
7x

Evolveo Multimedia Stick Y2

25 490 Ft

A régi tévét gyorsan okossá varázsolhatod – multimédia központ Evolveo MultiMedia Stick Y2 4K UltraHD videó támogatással kapu a streaming világába. Élvezd teljes mértékben a Netflix, Spotify és egyéb szolgáltatásokat. 4 magos 64 bites processzorral működik, és 2 GB RAM-ot és 8 GB belső tárhelyet kínál. Két sávos WiFi és Bluetooth 4.2 is rendelkezésre áll.

Forgalmazó: MALL