Multimédia lejátszó

Google Chromecast 3 multimédia központ
829x

Google Chromecast 3 multimédia központ

15 290 Ft

Streamelj filmeket, videókat és más tartalmat a Tv-d képernyőjén – a Google Chromecast 3 multimédia központnak köszönhetően mindez nagyon könnyen és gyorsan megy, mindez ráadásul Full HD felbontásban. Az eszköz dual WiFi 2,4 + 5 Ghz-el rendelkezik, Tv-hez HDMI-n keresztül csatlakoztatható, az áramforráshoz pedig microUSB-vel csatlakozik. Támogatja az Android OS, iOS, Mac és Windows operációs rendszereket.

Forgalmazó: MALL
Google Chromecast 4 Google TV
142x

Google Chromecast 4 Google TV

28 990 Ft

Készüljön fel a hatalmas mennyiségű tévés szórakozásra, amelyet rendelkezésére bocsát a multimédia központ Google Chromecast 4, Chromecast TV-vel csatlakoztatható a TV-hez HDMI-n keresztül. A készülék támogatja a 4K HDR 60 képkocka / mp sebességet, és kompatibilis a Dolby Vision, HDR10 és HDR10 + videó formátumokkal a lehető legjobb képminőség érdekében. Természetesen Wi-Fi-vel és Bluetooth-tal is rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Xiaomi Mi TV Stick EU Android smart set top box (PFJ4098EU)
1x

Xiaomi Mi TV Stick EU Android smart set top box (PFJ4098EU)

17 990 Ft

További ajánlat 19 490 Ft

  • Xiaomi Mi TV Stick beépített Chromecast és hangvezérlés támogatását a Google Assistant segítségével.
  • Bluetooth 4.2 technológia
  • WiFi
  • előre telepített Netflix és Prime
  • Dolby és DTS formátumok dekódolásának lehetősége
Partnerünktől: Mall Partner HU
Apple TV HD 32GB
5x

Apple TV HD 32GB

69 990 Ft

Nagyon szórakoztató lesz a tévéképernyője – multimédiás központ Az Apple TV HD 32 GB lehetővé teszi a streaming -et a népszerű streaming szolgáltatásokból, Apple TV +, Apple Arcade és Apple Zene elérhető. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangot, és HD minőségű 1080p képpel is elvarázsol. Az AirPlay -nek köszönhetően az iPhone, iPad és Mac tartalmak a központon keresztül vetíthetők a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL
Apple TV 4K 64GB
4x

Apple TV 4K 64GB

88 490 Ft

A szórakozás egész tárházát hozza el a tévéképernyőre – az Apple TV 4K 64GB multimédia központ lehetővé teszi a streaminget kedvenc streaming szolgáltatásaidból, és elérhetővé teszi az Apple TV 4K, valamint az Apple Arcade és az Apple Music szolgáltatásokat. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangzást is, és 4K HDR képminőséggel örvendeztet meg, tökéletes részletességgel és élethű színekkel. A AirPlay segítségével a központon keresztül kivetítheted az iPhone, iPad és Mac készülékről származó tartalmakat a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL
Apple TV 4K 32GB

Apple TV 4K 32GB

87 990 Ft

A szórakozás egész tárházát hozza el a tévéképernyőre – az Apple TV 4K 32GB multimédia központ lehetővé teszi a streaminget kedvenc streaming szolgáltatásaidból, és elérhetővé teszi az Apple TV 4K, valamint az Apple Arcade és az Apple Music szolgáltatásokat. Támogatja a Dolby Digital Plus 7.1 térhatású hangzást is, és 4K HDR képminőséggel örvendeztet meg, tökéletes részletességgel és élethű színekkel. A AirPlay segítségével a központon keresztül kivetítheted az iPhone, iPad és Mac készülékről származó tartalmakat a TV képernyőjére.

Forgalmazó: MALL