Babys SEMPERCARE SKIN 2, diagnosztikai védőkesztyű por nélkül, 200db, XS, kék

Babys SEMPERCARE SKIN 2, diagnosztikai védőkesztyű por nélkül, 200db, XS, kék

Száma: 100041475352
Közvetlenül partnerünktől
Nitril-butadién-kaucsukból (NBR) készült kesztyű és tulajdonságai még inkább hasonlítanak a természetes latexből készült kesztyűhöz. További információ
18 710 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.12.13 - 2021.12.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100041475352

Leírás

  • Az optimalizált falvastagság maximális tapintási érzékenységet és kényelmet biztosít, maximális védelmet biztosítva a fertőzés ellen. – Az I. típusú allergiás betegek számára ajánlott. -Nem por. -A nagy ujjhegyek biztosítják a biztonságos fogást nedves környezetben is. – Kesztyűvastagság: Nitril 0,08 mm (+ –0,01) A védőkesztyűk vezető gyártója. A Sempermed az orvosi és ipari kesztyűk vezető gyártója. Az alsó-ausztriai Wimpassing Sempermed Kutatóközpontban folyamatosan fejlesztik és tesztelik az új termékeket, szoros együttműködésben a felhasználókkal és a szakértőkkel. A Wimpassing egyben a sebészeti kesztyűk gyártására szolgáló üzem is – az egyetlen hely, ahol Európában latex- és poliizoprén kesztyűket gyártanak. A termékcsalád többi része Ázsiában készül (latex- és nitrilkesztyűk Thaiföldön és Malajziában, vinilkesztyűk Kínában). A Sempermed több mint 95 éve gyártja a legmagasabb minőségű kesztyűt, és mint globális technológiai vezető vállalat & nbsp; meg kell határozni a minőséget és az innovációt. A Sempermed garantálja az optimális biztonságot és megbízhatóságot, a legmagasabb gyártási higiéniát és a szigorú minőség-ellenőrzést.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.