Babys SEMPERCARE VINYL, védő vinil kesztyű por nélkül, 100db, méretben

Márka: Babys Katalógus száma: 100041475348

Közvetlenül partnerünktől

Babys SEMPERCARE VINYL, védő vinil kesztyű por nélkül, 100db, méretben

Az átlátszó védőkesztyűt azoknak a személyeknek szánják, akik ki vannak téve a vegyi anyagok és a mikroorganizmusok veszélyes hatásának. További információ

11870

11 870 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100041475348

Leírás

Termékleírás

Eldobható & nbsp; vinil kesztyű. Sempercare Vinyl – az EU szabványoknak és az AQL 1.5 / 3.6 N minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és ezért az AEO szabványok figyelembe vételéhez szükséges berendezések. Még allergiás embereknél is. Latex- és pormentes & nbsp; I és IV típusú allergiások esetén is alkalmazhatók. Növelik a munka kényelmét, nem húznak, nem tolnak & nbsp; és a méreteknek köszönhetően tökéletesen adaptálhatók a kezekhöz. Sima külső felületük van és & nbsp; átlátszó szín, amely befolyásolja a munkatevékenységek irányításának képességét. A Sempercare VINYL kiváló minőségű, szintetikus anyagból készült, eldobható kesztyűk, por nélkül. & Nbsp; A védőkesztyűk vezető gyártója A Sempermed az orvosi és ipari kesztyűk vezető gyártója. Az alsó-ausztriai Wimpassing Sempermed Kutatóközpontban folyamatosan fejlesztik és tesztelik az új termékeket, szoros együttműködésben a felhasználókkal és a szakértőkkel. A Wimpassing egyben a sebészeti kesztyűk gyártására szolgáló üzem is – az egyetlen hely, ahol Európában latex- és poliizoprén kesztyűket gyártanak. A termékcsalád többi része Ázsiában készül (latex- és nitrilkesztyűk Thaiföldön és Malajziában, vinilkesztyűk Kínában). A Sempermed több mint 95 éve gyártja a legmagasabb minőségű kesztyűt, és mint globális technológiai vezető vállalat & nbsp; meg kell határozni a minőséget és az innovációt. A Sempermed garantálja az optimális biztonságot és megbízhatóságot, a legmagasabb gyártási higiéniát és a szigorú minőség-ellenőrzést.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.