Balerina Nano orvosi arzmaszk BFE99 IIR, 28-as minta - 10 darab

Balerina Nano orvosi arzmaszk BFE99 IIR, 28-as minta - 10 darab

Száma: 26600001
Közvetlenül partnerünktől
A legmagasabb IIR védelmi kategóriába tartozó, Csehországban gyártott, tanúsított nanoszálas arzmaszk. A BFE99 modell orvosi eszközként is engedélyezett. A minták széles választéka áll rendelkezésre. További információ
2 520 Ft
Termék ára
252 Ft/db
Partnerünktől: Balerina-Czech, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.3.29 - 2023.3.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Balerina-Czech, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 26600001

Leírás

Kényelmes, hatékony és stílusos nanoszálas arzmaszk a legmagasabb IIR védelmi kategóriában. A Balerina orvosi nano-takaró teljes mértékben EN 14683:2019+AC:2019 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A nano-membrán, amelyből készült, kiváló szűrési hatékonysággal rendelkezik. A magas légáteresztő képesség és a kényelmes gumik maximális felhasználói kényelmet biztosítanak. A hagyományos szűrőanyag, amely a részecskéket elektrosztatikus töltéssel tartja vissza, nedvesen veszít hatékonyságából. Ezzel szemben a nano segédeszközök nagyon finom szálhálózatnak köszönhetően működnek, így a kilélegzett levegőből származó nedvesség nem befolyásolja a szűrési képességüket. A nanoszálas arzmaszk szűrési hatékonysága még 40 óra használat után sem csökken.

Válasszon a minták széles választékából, és illessze a kapucnit az öltözékéhez – többé nem kell választania az elegancia és a biztonság között !

Fő jellemzők

  • IIR típusú orvosi maszk
  • a SARS-CoV-2 vírus méretű részecskék 98,6%-át (120 nm) rögzíti.
  • rugalmas orrpánttal és kényelmes fülpántokkal
  • kiváló légáteresztő képesség
  • BFE 99,9%
  • megfelel a cseppállósági teszteknek
  • a Cseh Köztársaságban készült

Az arzmaszk egészségügyi biztonsági vizsgálaton esett át, ez egy orvosi eszköz. A drapériák megfelelnek a mikrobiológiai tisztaság és az egészségügyi biztonság legszigorúbb követelményeinek, a drapériák nem citotoxikusak, nem irritálják a bőrt és nem rendelkeznek szenzibilizáló potenciállal. (A bőrrel való érintkezés után allergiás reakciót okozó vegyi anyagokat bőrszenzibilizátoroknak nevezzük.)

Minden modellt akkreditált laboratóriumokban teszteltek, hogy megállapítsák a vonatkozó jogszabályok követelményeinek való megfelelést. A Balerina arzmaszk teljes mértékben EN14683 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik. A drapériák és légzőkészülékek fejlesztésére és gyártására szolgáló minőségirányítási rendszer megfelel az ISO 9001:2015 + DEKRA tanúsítványnak.

Orvostechnikai eszköz, olvassa el figyelmesen a használati utasítást.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.