My Little Pony Nevető Pinkie Pie-39%
10 590 Ft 6 390 Ft

Kiárusítás

Mint szeret Pinkie Pie jobban még a buliszervezésnél is? Hát a nevetést! Nevess együtt Pinkie Pie-al, aki kicsi bolondos, de egyszerűen ellenállhatatlan! Csiklandozd meg és ő elkezd nevetni, dülöngélni és mosolyogni! Csiklandozd meg a fején és hallhatod a nevetését, vagy csiklandozd meg a mellkasán és láthatod, hogy dülöngél és nevet egyszerre. Pinkie Pie nevetése ragályos! Neves vele együtt te is!

My Little Pony Világító póni - Applejack-48%
7 551 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

A My Little Pony film által inspirált figurák olyan pónikat mutatnak be, amilyeneket még nem láttál. Hagyd ragyogni pónidat. Nyomd meg a gombot, és a póni világítani kezd. Érintsen meg egy másik pónit, és az is világítani kezd. Hát nem csodálatos?

My Little Pony Sugárzó hercegnő Celestia MLP-30%
9 523 Ft 6 660 Ft

Kiárusítás

Légy üdvözölve a My Little Pony világában, azon a helyen, ahol a barátságnak mágikus ereje van! A Celestia hercegnő beragyog minden póni napot, és egyben az egész Equestriát! Tapasztald meg a film által inspirált fényes kalandot a Celestia hercegnő figurával.. Nyomd meg az anyajegyét, és figyeld, hogy a hercegnő hogy világít, és változtatja a színeit!

My Little Pony 6 póni kollekciója
11 490 Ft 10 670 Ft

Kiárusítás

A Ponyville legjobb barátai közé ez a hat barát tartozik, akik együtt sok kalandot élnek át. Ezzel a különleges 6 darabos pónigyűjteménnyel eljátszhatod filmjek vagy sorozatok kedvenc történeteit.

My Little Pony Twilight Sparkle szivárványos szárnyakkal
8 819 Ft 7 200 Ft

Éld át a legvarázslatosabb jeleneteket a Glow Twilight Sparkle póni figurával. Nyomd meg a farkán található gombot, amivel kivilágítod a LED világítású hosszú szivárványos szárnyait. Merülj el a fantázia világában és repülj Equestria egén. A szárnyak nemcsak világítanak, hanem mozognak is. A ragyogása varázslatos, mert a barátság ereje élteti.

My Little Pony Magical salon Pinkie Pie
6 357 Ft 4 790 Ft

Kiárusítás

Élj át egy tökéletes bulit a Magical Higlight Salon-ban! A csomagolásban Pinkie Pie figuráját találod. Varázsolj neki tökéletes külsőt – gyönyörű göndör fürtöket vagy csodálatos kontyot a kiegészítők segítségével. Állj készen a bulira!

My Little Pony Magical salon Rarity
6 357 Ft 5 060 Ft

Élj át egy tökéletes bulit a Magical Higlight Salon-ban! A csomagolásban Rarity figuráját találod. Varázsolj neki tökéletes külsőt – gyönyörű göndör fürtöket vagy csodálatos kontyot a kiegészítők segítségével. Állj készen a bulira!

My Little Pony Cutie Mark nagy - Party kialakítás
4 908 Ft 3 690 Ft

A Cutie Mark márka összeköti a My Little Pony és az Equestria Girls világát, hogy bemutassa a barátság erejét és a tükrön túli szórakozást. Minden Cutie Mark Crew készlet 5 kiegészítőkkel ellátott karaktert tartalmaz, amiből 2 meglepés! Gyűjtsd össze mind!

My Little Pony Cutie Mark nagy- Party Performers
4 908 Ft 3 690 Ft

A Cutie Mark márka összeköti a My Little Pony és az Equestria Girls világát, hogy bemutassa a barátság erejét és a tükrön túli szórakozást. Minden Cutie Mark Crew készlet 5 kiegészítőkkel ellátott karaktert tartalmaz, amiből 2 meglepés! Gyűjtsd össze mind!

My Little Pony Twilight Sparkle varázsiskola
20 790 Ft 17 340 Ft

Speciális szett a Ponyvill hőseinek egyik közkedvelt hőse által ihletve. Twilight Sparkle királynő varázsiskolába hív. A sorozat által ihletett 5 tanterem együtt a 8 cm Twilight Sparkle figurával varázslatos mágiát mutat be.

My Little Pony Twilight Sparkle és Spike a két jó barát - éneklő póni figura szett
11 851 Ft 9 200 Ft

Tarts Twilight Sparkle pónival és Spike sárkánnyal a következő kalandban, garantáltan jó móka lesz. Az éneklő pónival együtt dalolászhattok és élhetitek át újra az Én kicsi pónim mesefilm legszebb pillanatait. Twilight Sparkle beszél és énekel, de sokkal jobban szól a dal, ha duettet énekelnek Spike-kal. Tökéletes választás, hiszen mindenki tudja, hogy a zene sokkal szebben szól, ha a barátok együtt énekelnek.

My Little Pony Póni mozgatható végtagokkal és kiegészítőkkel - Pinkie Pie
3 990 Ft 3 190 Ft

Képzeld el, ahogy Manhattan utcáin kalandozol ezzel a mozgatható pónifigurával! A mozgatható ízületeknek köszönhetően a póni lábai könnyen mozgathatók. A csomagban található a póni és a hozzá szükséges kiegészítők, amelyekkel még nagyobb szórakozás a pónival való játék. Szkennelhető az applikációba.