Levenhuk Zeno Vizor H2

Levenhuk Zeno Vizor H2

Értékelés: 4,3
3 990 Ft

A Levenhuk Zeno Vizor H2 nagyító kiválóan alkalmas az ékszerészek és órások számára. A praktikus fejpántnak köszönhetően a nagyítót a fejre lehet tenni és így a kezek szabadon maradnak a munkához. A nagyító 8 x nagyítást biztosít a speciális optikai műanyag lencsével. A munkafelület jobb megvilágítását segíti a beépített LED világítás, ami két AAA elemmel működik.

Levenhuk Zeno 400

Levenhuk Zeno 400

Értékelés: 1
6 490 Ft

Praktikus kézi keretmentes nagyító 2× nagyítással rendelkezik (4× a kiegészítő lencsével). Levenhuk Zeno 400 2× beépített LED diódával van ellátva és a krómozott markolatnak köszönhetően kényelmesen tartható még a hosszabb munka során is. Dupla lencse és a keret hiánya lehetővé teszi bármilyen objektum egyszerű kivizsgálását. Védőtok és törlőkendő a csomagolás része.

Levenhuk Zeno Desk D11

Levenhuk Zeno Desk D11

Értékelés: 2,1
7 490 Ft

Levenhuk Zeno Desk D11 nagyító ideális apró tárgyak megtekintésére. Ez az optikai eszköz ellenálló optikai műanyagból készült egymás felett elhelyezkedő lencsékkel rendelkezik. A nagyító kényelmes elhelyezése a mozgékony nyaknak és az eszköz ”harmadik kezének” köszönhetően lehetséges. A három AA elemmel vagy hálózati adapterrel csatlakoztatott beépített megvilágítás lehetővé teszi a megfigyelést bármilyen feltételek mellett.

Levenhuk Zeno Desk D13

Levenhuk Zeno Desk D13

Értékelés: 4,5
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Levenhuk Zeno Desk D13 nagyító kiválóan alkalmas kis tárgyak megtekintésére, hímzéshez, olvasáshoz, ékszerészeknek és órásoknak alkalmas. A kihajtható nyakrésznek köszönhetően kényelmesebb a kezelése és könnyedén kézi nagyítóvá alakítható. A beépített LED-világításnak köszönhetően az egész területén rossz fényviszonyok között is dolgozhatsz vele. A világítás hálózati adapterrel, vagy 2 darab AA elemmel működik.

Levenhuk Zeno Desk D9
6 990 Ft

Levenhuk Zeno Desk D9 nagyító ideális apró tárgyak megtekintésére. Ez az optikai eszköz nagy átmérőjű tartós optikai műanyagból készült bifokális lencsével rendelkezik. A nagyító kényelmes elhelyezése a mozgékony nyaknak és a speciális rögzítőbilincsnek köszönhetően lehetséges. Beépített megvilágítása lehetővé teszi a megfigyelést bármilyen feltétel mellett.

Levenhuk Zeno Gem M11

Levenhuk Zeno Gem M11

Értékelés: 4,6
3 290 Ft

A Levenhuk Zeno Gem M11 nagyító kiválóan alkalmas az ékszerészek és órások számára egy nagyon praktikus zseb méretben. A lencse 40 x nagyítást nyújt, és a beépített világításnak köszönhetően közvetlenül a lencse alatt bármilyen körülmények között használható a nagyító. A praktikus funkciójai közé tartozik az ultraibolya világítás a bankjegyek hitelességének ellenőrzésére.

Levenhuk Zeno Gem M13

Levenhuk Zeno Gem M13

Értékelés: 4,3
2 390 Ft

A Levenhuk Zeno Gem M13 nagyító kiválóan alkalmas az ékszerészek, órások és gyűjtők számára. A beépített LED-es világítás bármilyen körülmények között lehetővé teszi a megfigyelést. Az optikai műanyagból készült lencsének maximális nagyítási mérete 60 x. A nagyító kényelmes mérete lehetővé teszi, hogy szinte bárhol felhasználható legyen, és magadnál tarthasd, ráadásul a műanyag kivitel könnyű és hordozható.

Levenhuk Zeno Vizor G1

Levenhuk Zeno Vizor G1

Értékelés: 1
2 690 Ft

Nagyító szemüveg Levenhuk Zeno Vizor G1 nagyon alkalmas a kis tárgyakkal való munkákra, miközben mindkét kezet szabadon hagyja. A 20 x optikai műanyag lencse a szemüvegben a szem preferenciája szerint mozgatható, vagy teljesen leválasztható. A szemüvegek bármilyen körülmények között történő jobb működés érdekében beépített LED diódákkal rendelkeznek, amelyeket két CR1620 elemek táplálnak.

Levenhuk Zeno Vizor G2

Levenhuk Zeno Vizor G2

Értékelés: 1
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyító szemüveg Levenhuk Zeno Vizor G2 nagyon alkalmas a kis tárgyakkal való munkákra, miközben mindkét kezet szabadon hagyja. Két különálló optikai műanyagból készült lencse 20 x a szemüvegben preferencia szerint mozgatható. A szemüvegek bármilyen körülmények között történő jobb működés érdekében két fehér beépített LED diódákkal rendelkeznek, amelyeket négy CR1620 elemek táplálnak.

Levenhuk Zeno Vizor G3

Levenhuk Zeno Vizor G3

Értékelés: 4,5
5 290 Ft 4 890 Ft

Praktikus keret nélküli fejpántos nagyító, ami akár 3,5×-es nagyításra képes. A Levenhuk Zeno Vizor G3 szemüvegbe van beépítve, így a kezeid szabadon maradhatnak a tárgyak mozgatásához. Szükség esetén a csomagban található fejpánt is használható. Nem hiányzik a beépített LED világítás, ami lehetővé teszi a sötétben való munkát is.

Levenhuk Zeno Vizor G4

Levenhuk Zeno Vizor G4

Értékelés: 5
6 590 Ft 6 090 Ft

Praktikus nagyító szemüveg, ami akár 25×-ös nagyításra képes. S Levenhuk Zeno Vizor G4 lehetővé teszi mindkét kéz használatát a tárgyak vizsgálatakor és a lencsék felhajtását arra az esetre, ha nagyítás nélkül kell megfigyelned az adott tárgyat. Nem hiányzik a beépített LED világítás, ami lehetővé teszi a sötétben való munkát is.

Levenhuk Zeno Vizor G5

Levenhuk Zeno Vizor G5

Értékelés: 3
6 990 Ft

Levenhuk Zeno Vizor G5 nagyító praktikus fejpánttal állítható pánttal, amely szabadon hagyja mindkét kezedet a munkavégzéshez. A lencsék szabadon cserélhetők a kívánt nagyításnak megfelelően. A jobb munkavégzés érdekében bármilyen körülmények között rendelkezik egy beépített LED világítással, amelyet tetszés szerint be és ki lehet kapcsolni. A nagyító megfelelő eszköz a kis tárgyakkal végzett precíz munkához

Levenhuk Zeno Vizor G6
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Binokuláris Levenhuk Zeno Vizor G6 nagyító praktikus szabadon állítható fejpánttal, amely szabadon hagyja mindkét kezedet a munkavégzéshez. A nagyító fel van szerelve LED megvilágítással a bármikor történő nappali és éjszakai munkához minden okulárhoz külön-külön, amely be és kikapcsolható szükség szerint. A nagyító cserélhető lencsékkel rendelkezik 10 × 25 x nagyítás tartományban.

Levenhuk Zeno Vizor H3

Levenhuk Zeno Vizor H3

Értékelés: 4
5 790 Ft 5 190 Ft

A praktikus keret nélküli nagyító legfeljebb 3,5-szeres nagyítással rendelkezik. A Levenhuk Zeno Vizor H3 akár 2 lencse telepítését és kombinálását teszi lehetővé egyszerre. A praktikus fejpántnak köszönhetően a nagyítót anélkül használhatod, hogy tartanod kéne. Természetesen beépített LED világítással ellátott, amelynek hála sötétben is dolgozhatsz.

Levenhuk Zeno Vizor N1

Levenhuk Zeno Vizor N1

Értékelés: 3,7
1 390 Ft

Univerzális Levenhuk Zeno Vizor N1 nagyító mindennapi használatra, valamint utazásra is alkalmas, köszönhetően a nyakba akaszthatóságának és a praktikus méretének. Tartós és megbízható optikai műanyagból készült bifokális lencsék 4 x – től 10 x – ig fókuszálással. A jobb láthatóság és a fókuszálás érdekében bármilyen körülmények között a nagyító LED világítással van felszerelve és két CR1620 elemmel táplálva.

Levenhuk Zeno Vizor N2

Levenhuk Zeno Vizor N2

Értékelés: 5
3 990 Ft

Univerzális Levenhuk Zeno Vizor N2 nagyító mindennapi használatra alkalmas, köszönhetően a nyakba akaszthatóságának és az asztali állvány használatának. Tartós és megbízható optikai műanyagból készült nagy lencse 2,5 x – től 5 x – ig fókuszálással. A jobb láthatóság és a fókuszálás érdekében bármilyen körülmények között a nagyító LED világítással van felszerelve és három AAA elemmel táplálva.

Levenhuk Zeno 1000

Levenhuk Zeno 1000

Értékelés: 3
8 490 Ft

praktikus asztali nagyító 2,5× nagyítással (5× hozzáadott lencsével) rendelkezik. A Levenhuk Zeno 1000 asztalhoz rögzíthető és a mozgó nyak segítségével az ideális helyzetbe állítható. LED világítással ellátott, amely segít felfedezni az összes részletet. Ideális olvasáshoz.

Levenhuk Zeno 50
3 890 Ft

Praktikus kézi keretmentes nagyító 2,2× nagyítással rendelkezik (4,4× a kiegészítő lencsével). Levenhuk Zeno 50 beépített LED diódával van ellátva és a kényelmes markolatnak köszönhetően kényelmesen tartható még a hosszabb munka során is. Dupla lencse és a keret hiánya lehetővé teszi bármilyen objektum egyszerű kivizsgálását. Védőtok és törlőkendő a csomagolás része.

Levenhuk Zeno 60
4 390 Ft

Praktikus kézi keretmentes nagyító 2,5× nagyítással rendelkezik (5× a kiegészítő lencsével). Levenhuk Zeno 60 beépített LED diódával van ellátva és a kényelmes markolatnak köszönhetően kényelmesen tartható még a hosszabb munka során is. Dupla lencse és a keret hiánya lehetővé teszi bármilyen objektum egyszerű kivizsgálását. Védőtok és törlőkendő a csomagolás része.

Levenhuk Zeno Vizor H4

Levenhuk Zeno Vizor H4

Értékelés: 4
6 290 Ft

A praktikus rögzíthető keretmentes nagyító akár 20-szoros nagyítással rendelkezik. Levenhuk Zeno Vizor H4 akár 2 lencse egyszerre történő felszerelését és kombinálását teszi lehetővé. A praktikus fejpántnak köszönhetően a nagyító tartás nélkül is használható. Beépített LED-es világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy sötétben dolgozz.