Astrid Baba napozó krém OF 50 Sun
3 420 Ft

Az 50-es nap 200 ml-es babaápoló krém biztosítja a gyermekek számára a káros napsugarak elleni magas védelmet. A tej a test és az arc számára készült, rendkívül vízálló, és kiegyensúlyozottan védett szűrőkkel rendelkezik.

Astrid Jeges hűtő gél napozás után Sun 200 ml
1 550 Ft

A SUN jeges hűtő gél napozás után tiszta BIO aloe vera tiszta kivonata a bőrnek napozás után 24 órán át hidratálja. Vegán termék, nem ragad és nyugtatja a bőrt a napozás után. .

Astrid Sahara napozás utáni testápoló 200 ml
1 150 Ft 1 050 Ft

Napozás utáni testápoló Szahara igaz bőre hangsúlyozta a nap! Tartalmaz nyugtató komplex (D-panthenol és béta-karotin), amely lehetővé tenné a bőr hidratált és nyugodt. Könnyen felszívódik és nem zsíros. .

Astrid Sun napozás utáni csillámos testápoló 150 ml
1 420 Ft 1 380 Ft

Sun 150 ml csillámos testápoló egy extra nyugtató komplexet tartalmaz (D-pantenol, allantoin és biszabolol), amelynek köszönhetően a bőre hidratált, táplált  lesz. Könnyen felszívódik és könnyen elkenhető. Az arany csillámok  fényesíti a bőrt és hangsúlyozza a barnaságát.

Astrid Sun napozás utáni hidratáló gél
2 240 Ft

A Sun 200 ml napozás utáni hidratáló gél az igazi a napgyötörte bőrnek! Nyugtató komplexumot (D-panthenol, allatoin és bisabolol) tartalmaz, amelynek köszönhetően bőre hidratálttá, táplálttá és nyugodttá válik. Könnyen felszívódik és nem zsíros.

Bione Cosmetics Bőrregeneráló spray napozás után  (Body Rain After Sun) 260 ml
1 270 Ft 1 170 Ft

A barnulás utáni hideg testpermet hidratálja, regenerálja és frissíti a bőrt. A napozás és fürdés után a bőr regenerálódását támogatja a Cannabis kivonat, amely ismert állítólagos nyugtató és gyógyító hatásáról ismert. Az alkohol és a mentol elpárologtatása erős hűtést és frissítő érzést biztosít.

Csokoládás napozás utáni testápoló (After Tan Lotion) 200 ml
2 970 Ft 2 670 Ft

A napozás után a tej megfelel a napfényben lévő bőrének! Az új, egyedülálló formula magas koncentrációjú hidratáló és tápanyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat, természetes kivonatokat, erősen hidratáló, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló anyagokat tartalmaz.

Dermacol Hűsítő gél napozás után Sun 150 ml
2 220 Ft 1 750 Ft

A napozás utáni hűsítőgél 10% pantenolt tartalmaz, amelynek köszönhetően azonnali megkönnyebbülést biztosít a leégett bőr számára. Mély hidratációt nyújt, és puhává teszi a bőrt.

Dermacol Napozás utáni testápoló béta-karotinnal (Beta-Carotene Body Milk) 200 ml
1 480 Ft 1 080 Ft

Napozás utáni testápoló béta-karotinnal  - elősegíti és meghosszabbítja a napbarnított bőrszínt. Olyan növényi kivonatokkal és vitaminokkal gazdagított készítmény, amelyek elősegítik a bőr regenerálódási folyamatát és enyhítik az esetleges bőrirritációt.  Könnyen alkalmazható, gyorsan felszívódik.

Napozás utáni dinnyés testápoló (Sweet Melone After Tan Lotion) 200 ml
3 180 Ft

A napozás után a tej megfelel a napfényben lévő bőrének! Az új, egyedülálló formula magas koncentrációjú hidratáló és tápanyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat, természetes kivonatokat, erősen hidratáló, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló anyagokat tartalmaz.

Revuele Hűsítő hab napozás után Panthenol (Regenerating and Sooting Foam) 150 ml
2 670 Ft

Extra nyugtató, hűsítő napozás utáni ápolás, magas D-panthenol tartalommal, segít enyhíteni az irritált bőrt a napozás után. Hűsítő frissítő érzetet nyújt, hidratálja a bőrt. Megszünteti égető érzést és bőrpírt. A gél tökéletesen megnyugtatja, regenerálja és rugalmasságot ad a bőrnek.  

 .

Revuele Hűsítő napozás utáni gél Panthenol (Cooling Gel) 75 ml
1 330 Ft

Extra nyugtató, hűsítő napozás utáni ápolás, magas D-panthenol tartalommal, segít enyhíteni az irritált bőrt a napozás után. Hűsítő frissítő érzetet nyújt, hidratálja a bőrt. Megszünteti égető érzést és bőrpírt. A gél tökéletesen megnyugtatja, regenerálja és rugalmasságot ad a bőrnek. .

Revuele Hűsítő SOS balzsam napozás után Panthenol (SOS Balm) 75 ml
1 330 Ft

A SOS balzsam napozás vagy leégés után magas D-panthenol tartalommal segíti az irritált bőr megnyugtatását. Hűsítő frissítő érzetet nyújt, hidratálja a bőrt. Megszünteti égető érzést és bőrpírt. A gél tökéletesen megnyugtatja, regenerálja és rugalmasságot ad a bőrnek. .