Heliocare® (Gel Oil-Free) SPF 50 360° (Gel Oil-Free) 50 ml
7 630 Ft

6 830 Ft

Akció

Az SPF 50 360° olajmentes napvédő olajos, normál és kevert bőrre van tervezve. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel és így védi a nap öregedésétől. Neutral szabadgyökök negatív hatásait a bőrben, nem eltömíti a pórusokat és összezavarja az olajos bőrt.


Minetan Önbarnító pisztoly Bronze Babe-22%
60 100 Ft

46 580 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A készlet tartalmaz:

a Bronze Babe önellátó fegyver villamos energiára, önbarnító folyadék 220 ml (4 teljes testpermethez) alkalmazás kesztyű, cseh nyelvű alkalmazásra és használatra vonatkozó utasítások. .


La Prairie Pleť ová péče Cellular svájci SPF 50 (UV Protection Veil) 50 ml
56 090 Ft

47 680 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

La Prairie SPF 50 Cellular Swiss Skin Care egy luxus krém, amely magas UV-védelmet biztosít. Az 50-es faktornak köszönhetően minden bőrtípus számára védelmet nyújt az öregedés ellen. A bőr intenzíven hidratálja és megakadályozza az egyenetlen bőr pigmentálódását. .


Sisley Vízálló napozó krém arcra  SPF 30 Sun (Super Soin Solaire) 60 ml
45 470 Ft
+ ingyen szállítás

Az SPF 30 Sun vízálló arckrém olyan emberek számára készült, akik világos bőrű vagy napérzékeny bőrrel rendelkeznek. Ez a krém fiatalosnak tartja a bőrt napozás közben, és megvédi a bőrt a napfény által okozott öregedéstől, kombinálva a védő UVA és UVB szűrőket és a modern védő hatóanyagokat.


Sisley Vízálló napozó krém arcra  SPF 15 Sun (Super Soin Solaire) 60 ml
40 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az SPF 15 Sun napvédő ideális védelmet nyújt a barnától vagy az olíva bőrtől vagy a napsugárzó bőrtől származó ultraibolya sugarak ellen. Ez segíti a bőrt a napsugárzás és a sugárzás okozta öregedés ellen. Ez a puha, nem zsíros krém jól felszívódik, és a bőrnek unalmas megjelenést biztosít.


Sisley (Tinted Sun Care ) SPF 30 napkrém 40 ml
40 110 Ft
+ ingyen szállítás

Az SPF 30 Sun védő arckrém segít megőrizni a bőrt fiatalosnak, miközben magas védelmet nyújt a napfény veszélyeivel szemben. Ez a krém puha színező hatású, megakadályozza a ráncokat és a pigment foltokat, és hidratálja, táplálja és lágyítja a bőrt. Nem zárja el a pórusokat, vízálló és jó illatú.


Sisley Vízálló  barnító arckrém  SPF 50+ Sun (Youth Protector Face) 40 ml
40 110 Ft
+ ingyen szállítás

Az SPF 50+ Sun fényvédő ideális védelmet nyújt az UVA és UVB ultraibolya sugárzás ellen a nagyon könnyű bőrű vagy rendkívül napsütéses bőrre, amely magas fokú védelmet igényel, amikor először érinti a napsütést. Nagyon gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros filmet a bőrön.


Sisley Vízálló napozó tej  SPF 30 Sun (Milky Body Mist) 150 ml
29 410 Ft

Vízhatlan napvédő krém SPF 30 Sun magas fokú napvédelmet biztosít. Ideális védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás ellen bárki számára, aki nagyon könnyű bőr vagy rendkívül napsütéses bőr. Ez a tej nagyon jól felszívódik, és hirtelen megjelenést biztosít a bőrnek.


Minetan Caramel bõrfólia ( Classic 1 Hour Express Tan) 200 ml
13 350 Ft

11 380 Ft

Akció

Önbarnító hab karamell aranyozáshoz egy gyönyörű karamell aranyszínű barnulást ad. Bemutatjuk a forradalmat az önbarnázásban! Az ultraibolya önbarnító összetevők azonnal érintkezni fognak a bőrrel való érintkezésig, amíg zuhanyoznak. Az eredmény tökéletes sötétzöld, narancssárga színű.


Lancaster Sun Beauty Lotion SPF 50 Sun Beauty (Velvet Fluid Milk)
12 300 Ft

Napvédő krém SPF 50, amely megvédi a bőrt az UVA + UVB sugaraktól. Egy innovatív infravörös technológiával rendelkezik, amely jobban védi a bőrt a napfénytől. Ideális egy könnyebb bőrre, amely hajlamos égésre. Ennek köszönhetően a bőr fokozatosan napozni kezd, így a bőr rugalmas marad.