Minetan Önbarnító hab edzésre kész pattanásos kompozícióval (Fitness Tan) 200 ml

Minetan Önbarnító hab edzésre kész pattanásos kompozícióval (Fitness Tan) 200 ml

Száma: 100002595980
Közvetlenül partnerünktől
Az önbarcoló hab edzésre kész van egy speciális izzadsággátló kompozíció – minden aktív ember számára. Ez lehetővé teszi a verejték elvezetését a testből, de nem önbarnázást. További információ
15 700 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
11 630 Ft
-25%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.02 - 2021.12.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002595980

Leírás

Az önbarcoló hab edzésre kész van egy speciális izzadsággátló kompozíció – minden aktív ember számára. Ez lehetővé teszi a verejték elvezetését a testből, de nem önbarnázást. Tartalmaz koffeint és guaranu-ot, amelyek stimulálják a vér áramlását a zavaró területeken, és ezáltal javítják a gyakorlat eredményeit. Ne hagyja, hogy a verejték elpusztítsa tökéletes hajlamát, és hagyja, hogy a tökéletes görbék a lehető legmagasabbak legyenek a Workout Ready habra, amelyet kifejezetten az aktív egyének számára készítettek.

Jellemzők:

  • nem pusztítja el,
  • eltávolítja a verejtéket a testből,
  • javítja a gyakorlat eredményeit,
  • gyors száradás,
  • narancssárga hangok nélkül,
  • nem kívánt foltok és szagok nélkül,
  • különleges tartós összetétel,
  • alkalmas minden bőrtípusra,
  • 100% -ban természetes, parabénmentes, vegánoknak.
Hogyan kell használni:

Tiszta, tiszta és hámozható a bőrre. Javasoljuk, hogy a felhordás előtt 8–16 órával hámozódjon le. Legalább 24 órával a felhordás előtt ne borotváld a bőrt.

A terméket csak a kesztyű használatával szabad használni. Vigyázzon, amikor térdre, könyökökre, bokákra kényszeríti a nemkívánatos sötét árnyékot.

A bőrterméket langyos vízzel mossuk 1–3 + óra után, a kiválasztott csíkos mélységnek megfelelően. Kezelés után mosson kezet.

Határozza meg magának, hogy milyen sötétnek kell lennie. Egy óra múlva mossa egy természetes barnulást vagy hagyja hosszabb ideig (2–3 óra) egy mélyebb és sötétebb eredmény eléréséhez. A terméket langyos vízzel 45 másodpercig permetezzük. Ne használjon szappant vagy peelinget. A zuhanyzás után az önbarcolódás az elkövetkező 24 órában kialakul és sötétedik. A következő 8–16 óráig rendszeresen zuhanyozzon.

A teljes testalkalmazásra javasolt dózis kb. 40 ml. A megfelelő gondossággal az eredmény 5–10 napig tart.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.