Minetan Önbarnító hab az arany színű barnulás érdekében Caramel (Classic 1 Hour Express Tan) 200 ml

Minetan Önbarnító hab az arany színű barnulás érdekében Caramel (Classic 1 Hour Express Tan) 200 ml

Száma: 100002595977
Közvetlenül partnerünktől
Az aranybarna Caramel önbarnító hab egy órán belül csodálatosan karamellás arany barna színt biztosít.  Bemutatjuk a forradalom önbarnítót! Az ultragyors önbarnító összetevők azonnal kezdenek működni a bőrrel való érintkezéskor. Az eredmény tökéletes sötétbarna bőr lesz, narancssárga tónusok nélkül. További információ
15 700 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
11 610 Ft
-26%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.02 - 2021.12.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002595977

Leírás

Az aranybarna Caramel önbarnító hab egy órán belül csodálatosan karamellás arany barna színt biztosít. Bemutatjuk a forradalom önbarnítót! Az ultragyors önbarnító összetevők azonnal kezdenek működni a bőrrel való érintkezéskor. Az eredmény tökéletes sötétbarna bőr lesz, narancssárga tónusok nélkül. Már egy óra alatt élvezheti a várt szakmai eredményeket.

Tulajdonságok:

  • rendkívül sötét barna bőr,
  • gyorsan szárad,
  • nincsenek narancssárga foltok,
  • nem kívánt foltok és szagok nélkül,
  • maximális hidratálást biztosít,
  • Intenzív eredmény alkalmazása után,
  • alkalmas minden bőrtípusra,
  • 100% -ban természetes, parabének nélkül, alkalmas vegánok számára.
Hogyan kell használni:

Vigye fel száraz, tiszta bőrre, bőrradír alkalmazása után. Javasoljuk a bőrradír alkalmazását 8–16 órával az alkalmazás előtt. Az alkalmazás előtt ne borotválja bőrét legalább 24 órán át.

A termék felviteléhez csak a megadott kesztyűt használja. Vigyázzon a térdre, a könyökre, a bokára a nemkívánatos sötét árnyalat miatt.

Mossa le a habot langyos vízzel 1–3 + óra múlva, a választott barnulás mélységének megfelelően. Az alkalmazás után mosson kezet.

Döntse el maga, milyen sötét barna színt szeretne elérni. Egy óra múlva öblítse le, vagy hagyja hatni hosszabb ideig (2–3 + óra) a mélyebb és sötétebb eredmény érdekében. A terméket zuhanyoztassa le langyos vízzel 45 másodpercig. Ne használjon szappant vagy bőrradírt. A zuhany után az önbarnulás a következő 24 órában kialakul és elsötétül. Vegyen rendszeres zuhanyt a következő 8–16 óra után.

A termék ajánlott adagja teljes testen történő alkalmazáshoz körülbelül 40 ml. Megfelelő gondozás mellett az eredmény 5–10 napig fog tartani.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.