St. Moriz Önbarnító hab arcra és testre a gyors barnulás érdekében Professional 200 ml

St. Moriz Önbarnító hab arcra és testre a gyors barnulás érdekében Professional 200 ml

Száma: 100007573817
Közvetlenül partnerünktől
A gyönyörűen illatos és könnyű hab könnyen felvihető, és a lehető legrövidebb idő alatt tökéletes barna bőrt eredményez. Ezenkívül saját maga is kiválaszthatja a barna árnyalatot – 1 óra múlva világos, 2 óra múlva közepes és 3 óra múlva sötét barna színt eredményez. További információ
3 920 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.02 - 2021.12.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100007573817

Leírás

A gyönyörűen illatos és könnyű hab könnyen felvihető, és a lehető legrövidebb idő alatt tökéletes barna bőrt eredményez.
Ezenkívül saját maga is kiválaszthatja a barna árnyalatot – 1 óra múlva világos, 2 óra múlva közepes és 3 óra múlva sötét barna színt eredményez.

Tulajdonságai:

  • olívatejjel és E-vitaminnal dúsított,
  • a hab alkalmas minden bőrtípusra, testre és arcra történő felvitelre.
Hogyan kell használni:

Fújja a habot a kezére, majd finoman és egyenletesen kenje be bőrébe. Körkörös mozgások segítségével biztosíthatja a krém egyenletes felvitelét. Felöltözés előtt vagy mielőtt vízbe készül, várjon, amíg a krém teljesen felszívódik. Alkalmazás után alaposan mosson kezet szappannal, így meggátolva kezének akaratlan elszíneződését.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.