Conrad Basetech BT-235PT (101713)
2 490 Ft

A páratartalom mérő egyszerűen bele van szúrva a talajba és a talaj nedvességtartalmát 1-től 7-ig terjedő skálán méri. A mellékelt összehasonlító táblázat mutatja a növények ideális nedvességét. Tehát mindig megvan a legjobb áttekintésed a növények talajnedvességéről. Nem alkalmas a hidrokultúrákra.


Voltcraft FM-200

Voltcraft FM-200

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

FM-200 anyagnedvesség mérő mindig pontos adatokkal szolgál. Ideális fa, tűzifa, gipsz, beton vagy akár az épületnedvesség tartalmának méréséhez. Közvetlenül kijelzi a mért adatot %-ban, ezzel is megkönnyítve munkáját. Méretének és a védőburkolatnak köszönhetően könnyedén és biztonságosan magával viheti. TOVÁBB OLVASOM->


Voltcraft FM-300 Nedvességtartalom mérő
29 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

VOLTCRAFT FM-300 mérőkészülék segítségével könnyedén mérhetjük meg a fa nedvességtartalmát. Ideális a fa különböző irányú felhasználásánál, pl. asztalosoknál. TOVÁBB OLVASOM->


Voltcraft MF-100 (100880)

Voltcraft MF-100 (100880)

Értékelés: 4
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az MF-100 anyagnedvesség mérő műszerrel kifejezetten falak, mennyezetek és padlók bontás nélküli nedvességtartalom mérésére készült. A mérőműszer mindenféle építőanyaghoz alkalmas. A beállítható min/max. funkciónak köszönhetően ezzel a műszerrel gyorsan és ténylegesen megállapíthatod a fal, illetve padló nedvességtartalmát anélkül, hogy a kijelzőt kellene nézned.


Voltcraft MF-50 Nedvességmérő
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Voltcraft MF-50 nedvességmérő lehetővé teszi, hogy bármilyen építőanyag nedvességtartalmát egyszerűen és gyorsan megmérje. Kapacitív nedvességmérő, mely digitális kijelzőjén közvetlen nedvességkijelzéssel, villámgyorsan megadja a nedvességtartalom térfogatszázalékát. Akár akkusztikus nedvességértékelést is ad.


testo 606-1 (101403) anyagnedvesség mérő
35 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az anyagnedvesség mérő pontos mérést biztosít a fának és az építőanyagnak, az anyag nedvességtartalma térfogatszázalékban jelenik meg. Így könnyedén és megbízhatóan értékelheted az anyag szárítási körülményeit. A hold funkció segít a lemért értékek leolvasásában, az eszköz jól tárolható és könnyen kezelhető.


Optex MH427 Nedvességmérő
5 990 Ft

Az Optex MH427 nedvességmérő segítségével egyszerűen meghatározható építési anyagok, mint például fa, gipsz és beton nedvességtartalma. A mért értékek az anyagok páratartalmát és a benne található víz arányait mutatja a szárazanyaghoz képest. Használatakor az akkumulátor állapotát is jelzi a háttérvilágítású LCD kijelzőn.