Optex MH427 Nedvességmérő

Optex MH427 Nedvességmérő

Értékelés: 3,4
6 390 Ft

Az Optex MH427 nedvességmérő segítségével egyszerűen meghatározható építési anyagok, mint például fa, gipsz és beton nedvességtartalma. A mért értékek az anyagok páratartalmát és a benne található víz arányait mutatja a szárazanyaghoz képest. Használatakor az akkumulátor állapotát is jelzi a háttérvilágítású LCD kijelzőn.

Honeywell XH100-HU termikus tűzérzékelő
12 975 Ft

A Honeywell XH100-SK egy termodifferenciális tűzérzékelő, amely különösen akkor alkalmazható, ha por és gőz van jelen. Tűzérzékelő, amely megvédi Önt és családját egy hőmérséklet-alapú füstérzékelővel. Az érzékelő lakóövezetekben is használható, ideértve a statikus lakókocsikat és lakóautókat is. V

Honeywell XS100-EN tűzfüstérzékelő
12 975 Ft

A Honeywell XS100-SK egy optikai füstérzékelő, amely különösen alkalmas lakóövezetekben, ideértve a statikus lakókocsikat és lakóautókat is. Veszély esetén hangos riasztás hallható. Ideális esetben szobánként egy eszköznek kell lennie. A riasztást akusztikusan (85dB) és optikailag (villogó diódák)

Honeywell XS100T-HU kombinált tűz- és füstérzékelő
17 016 Ft

A Honeywell XH100T-SK egy termodifferenciális tűzérzékelő, amely különösen alkalmas olyan területekre, ahol por és gőz van jelen. Az érzékelő alkalmas lakótérre, beleértve statikus lakókocsikat és lakóautókat. Veszély esetén hangjelzés hallható. Ideális esetben szobánként egy eszköznek kell lennie.