Jacobs Lungo Intenso Intenzitás 8 - 100 alumínium kapszula, ami kompatibilis a Nespresso® kávéfőzőkkel*
9 490 Ft 8 090 Ft

Akció

  • Harmadik fél védjegye, nem kapcsolata a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. A Lungo Intenso merész intenzív ízének és finom habjának és lágy aromájának köszönhetően hosszú távú kávéélményt kínál. A kávé egyediségét az alumínium kapszulák őrzik meg, amelyet speciálisan csomagoltak, hogy a kávé készítése során minden aroma felszabaduljon. A csomagban 100 darab található.
L'Or KARTON 10 x India 10 db kapszula
11 490 Ft

Erős és intenzív kávé L'or India 10 × 10 db kapszula dobozban, ami magával ragad a színes Indiába. Arabica és Robusta kávészemek kombinációjából készült, fűszeres és gyümölcsös tónussal. A szemeket Dél-India hegységeiben termesztik, amik sötét karamell és kakaó ízt kölcsönöznek a kávénak. Élvezd teljes mértékben a csésze kávét.

L'Or KARTON 10 x Onyx 10 db kapszula
11 490 Ft

fűszeres keverék és a kakaó enyhe keserű érintésének magával ragadó ízvilágának a legerősebb változatát a L'or kapszuláknak hála Te is megtapasztalhatod! A L'or KARTON 10 x Onyx 10db-os csomagolása összesen 100 porció Nespressot tartalmaz. Élvezd az érzékek érzékeny ébredését a legerősebb L'Ore kapszulával.

Starbucks by Nespresso® Espresso Roast 12 x 10 kapszula
16 990 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízzel és karamell tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot vásárolsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Single-Origin Colombia 12 x 10 kapszula
16 990 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag mogyoró és virág tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot kapsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kiegyensúlyozott kávé ízek szerelmeseinek.

L'Or Lungo Profondo Intenzitás 8 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

Lungo Profondo kávékapszulák a L'OR márkától, amelyek őröld mandula és édesgyökér intenzív illatát kínálják. A Lungo Profondo kávé csillogó bronzhabbal rendelkezik, 8-as szintű intenzitást garantál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Espresso Ristretto Intenzita 11 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

A L'OR márkájú Espresso Ristretto kávékapszulák lenyűgöznek fűszeres illatukkal és intenzív ízükkel. Az Espresso Ristretto kávé ideális azoknak, akik szeretik az az intenzív ízű erős kávét – intenzitási szintje 11. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Lungo ESTREMO kapszulák 10 db
1 190 Ft

Készíts luxus Estremo lungo-t a L'Or márkától. A merész kávé alumínium kapszulákban kapható, misztikus illatú és pikáns tónusokkal kiegészített. Ez a kávé képes egész naptra ellátni energiával, valamint kedvedet is javítja.

L'Or Guatemala 10 kapszula

L'Or Guatemala 10 kapszula

Értékelés: 4,6
1 390 Ft

Kávékapszulák a L'OR márkától, ami elvarázsol összetéveszthetetlen ízével. A guatemalai mészköves talaj világos és friss kávé garantál édes alma és citrus tónusokkal. A kávé gyengén-közepesen pörkölt, hetes intenzitással.

L'Or Papua Intenzitás 7 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

A L'OR márkájú Papua kávékapszulák egyedi kávészemeket tartalmaznak, amelyek gyümölcsös ízű kávét garantálnak. A jellegzetes édes íz a Pápua vulkáni lejtők termőföldjein történő termesztésnek köszönhetőek – a termesztés Új-Guinea-n történik. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

Jacobs Espresso Intenso Intenzitás 10 - 10 db alumínium kapszula
990 Ft

Jacobs Espresso Intenso kávékapszulák erős és pikáns ízzel, intenzív illattal és lágy habbal. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

Jacobs Espresso Ristretto Intenzitás 12 - 10 db alumínium kapszula
990 Ft

Jacobs Espresso Ristretto kávékapszulák intenzív ízzel, erős és lágy habbal. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

L'Or Espresso Forza Intenzitás 9 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR Espresso Forza kávékapszulák intenzív édesgyökér és tölgy ízzel büszkélkedhetnek, amit borostyán tónusia egészítenek ki. Az Espresso Forza kávé 9-es intenzitású tüzes ízt garantál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Lungo Elegante Intenzitás 6 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR Lungo Elegante kávékapszulák friss citrusos és földi szedres tónusokkal nyűgöznek le, a kávé aranyos krémes habbal kiegészített. A Lungo Elegante kávé ideális azoknak, akik szeretik a könnyebb kávét – 6-Os intenzitási szintet kínál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Onyx Intenzitás 12 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR márkájú Onyx kávékapszulák le fognak nyűgözni teljes ízükkel, amely kakaóval kiegészített. Az Onyx kávé ideális azoknak, akik szeretik az az intenzív ízű erős kávét – Fűszeres keverék Arabikából és Robusztából, amely 12-es szintű intenzitást garantál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

Starbucks by Nespresso® Blonde Espresso Roast 12 x 10 kapszula
16 990 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától ízletes és finom ízzel. Egyszerre 12 csomagot kapsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a legvilágosabbra pörkölt kávé szerelmeseinek, ízletes és finom ízzel.

L'Or Espresso Decaffeinato Intenzitás 6 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

Espresso Decaffeinato kávékapszulák a L'OR márkától, amelyek lenyűgöznek gazdag édes illatukkal és kakaós tónusaikkal, valamint az erdei gyümölcsök jeleivel. Az Espresso Decaffeinato jellegzetes kávéélményt kínál 6-os intezitással, ugyanis egy koffeinmentes kávéról van szó. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

Starbucks by Nespresso® Pike Place Roast 12 x 10 kapszula
16 990 Ft

Újdonság

kávé kapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízük van, finom csokoládé és pörkölt mogyoró tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot vásárolsz meg, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Jacobs Espresso Ristretto Intenzitás 12 - 100 alumínium kapszula, ami kompatibilis a Nespresso® kávéfőzőkkel*
9 490 Ft 8 090 Ft

Akció

  • Harmadik fél védjegye, nem kapcsolata a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. Tapasztald meg az intenzív kávéélményt a Jacobs Ristretto-nak köszönhetően , amely elbűvöl elegáns, kiegyensúlyozott ízével, a kávé egyediségét az alumínium kapszulák őrzik meg, amelyet speciálisan csomagoltak, hogy a kávé készítése során minden aroma felszabaduljon. A csomagban 100 darab található.
René Espresso Colombia Nespresso kávéfőzőbe alkalmas kapszulák, 10db
990 Ft 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló olasz kávé nem csak a kávészakértőknek jár. A Kolumbiából származó 100% arabika egyedi savasságával, teljes ízével és lágy édeskés tónusaival olyan kávét biztosít, amely ízét még sokáig érezni fogod.

Starbucks by Nespresso® Espresso Roast 10 kapszula
1 390 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag karamell tónusokkal. A csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás az édes, karamellás kávé ízek szerelmeseinek.

L'Or Espresso Splendente Intenzitás 7 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR márkájú Espresso Splendente kávékapszulák lenyűgöznek kiegyensúlyozott ízükkel, amely lágy mogyorós tónusokkal és citrusos zárással kiegészített. Az Espresso Splendente kávé ideális azoknak, akik finom és ellenállhatatlan kávéra vágynak. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

Starbucks by Nespresso® Pike Place Roast 12 x 10 kapszula
1 390 Ft

Újdonság

kávé kapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízük van, finom csokoládé és pörkölt mogyoró tónusokkal. A csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Blonde Espresso Roast 10 kapszula
1 390 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától ízletes és finom ízzel. A csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a legvilágosabbra pörkölt kávé szerelmeseinek, ízletes és finom ízzel.

Davidoff Elegance Espresso 10 db
1 590 Ft 159,00 Ft/darab

Újdonság

A Davidoff Café Elegance Espresso kávékapszula Nespresso kávégépekkel kompatibilis. A kávészemek finoman pörköltek, ennek ellenére hangsúlyos aromával és ízzel rendelkeznek. Élvezd a Dél- és Közép-Amerikai Arabica szemek keverékét. A csomagolás 10 darab kapszulát tartalmaz.

Davidoff Prestige Espresso 10 db
1 590 Ft 1 390 Ft 139,00 Ft/darab

Újdonság

A Davidoff Café Prestige Espresso kávékapszula Nespresso kávégépekkel kompatibilis. A kávészemek sötétre pörköltek, amelyek így magasabb íz intenzitást biztosítanak. Élvezd a Dél- és Közép-Amerikai Arabica szemek keverékét. A csomagolás 10 darab kapszulát tartalmaz.

Jacobs Lungo Intenso Intenzitás 8 - 10 db alumínium kapszula-20%
990 Ft 790 Ft

Akció

Kiváló minőségű Arabica kávé intenzív robustával kombinálva adja ezeknek a Jacobs Lungo Intenso kávékapszuláknak a kiegyensúlyozott komplex ízét. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

René Ice Coffee kapszulák a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db
890 Ft

René Ice Coffee kapszulák a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db, speciálisan aromás és intenzív jegeskávék készítésére válogatott kiegyensúlyozott kávészemek keverékével. Ez a finom kávé meglep kitűnő ízével és jéggel kombinálva pedig felfrissít a meleg napokon.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Ristretto kapszulák, 10 db
890 Ft

Ristretto kávé különböző típusú arabika kávészemek pörköléséből jött létre. A kávészemek kelet-afrikai és dél-amerikai származásúak. Az egyes típusok külön-külön pörköltek, így a kávé intenzív ízű, jellegzetes gyümölcsös tónusokkal kiegészített.

Vertuzzi Sicily Organic – Nespresso kávégépbe alkalmas komposztálható kapszula, 10 db
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Vertuzzi Sicily Organic – Nespresso kávégépbe alkalmas komposztálható kapszula, 10 db, csodás kávézási élményt garantál úgy, hogy közben figyel a környezetre. A lassan pörkölt prémium arabica kávészemek Tanzániából és Mexikóból származnak, kiválóan alkalmasak finom eszpresszó elkészítésére alkalmas csokoládés tónussal.

L'Or India 10 db kapszula

L'Or India 10 db kapszula

Értékelés: 4,9
1 390 Ft

Erős és intenzív kávé L'or India 10 db kapszula, ami magával ragad a színes Indiába. Arabica és Robusta kávészemek kombinációjából készült, fűszeres és gyümölcsös tónussal. A szemeket Dél-India hegységeiben termesztik, amik sötét karamell és kakaó ízt kölcsönöznek a kávénak. Élvezd teljes mértékben a csésze kávét.

René Espresso Costa Rica kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 10ks
990 Ft 890 Ft

100% arabikából pörkölt kiváló minőségű Costa Rica olasz kávé. A kávé főbb ismertető jelei közé tartozik a mérsékelt savassága, az egzotikus fa lágy íze és az erős aroma. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően beleszeretsz majd ebbe a kávéba.

Vertuzzi Camerunese – Nespresso kávégépbe alkalmas komposztálható kapszula, 10 db
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vertuzzi Camerunese – Nespresso kávégépbe alkalmas komposztálható kapszula, 10 db, csodás kávézási élményt garantál úgy, hogy közben figyel a környezetre. A lassan pörkölt prémium arabica kávészemek a kameruni vulkáni talajokból származnak, kiválóan alkalmasak finom eszpresszó elkészítésére alkalmas csokoládés tónussal.

L'Or Indonesia 10 db

L'Or Indonesia 10 db

Értékelés: 4,8
1 390 Ft

Kávékapszula Nespresso gépekhez. A L'OR Indonesia 10 db-os kapszula komplex ízű kávét készít, sötét kakaó és cédrusfa keserű ízével. A szemeket egyedi módon pörkölik.

René Intensiva kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 10ks
990 Ft 890 Ft

Dél-Amerikából és Afrikából származó tökéletesen pörkölt kávé, amely rögtön az első korty után magával ragad finom és gazdag ízének és citrusos tónusainak köszönhetően.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Sublimo kapszulák, 10 db
890 Ft

Kiváló olasz kávé jellegzetes ízzel és gazdag aromával – mindez az arabika és a Guatemalából származó jelentős robuszta keverékének tudható be. A kapszulák Nespresso kávéfőzőkbe alkalmasak. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak, így nem csak a kiváló ízt, hanem a kávé illatát is megőrzik.

Vertuzzi Vaniglia – komposztálható kapszulák a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db
990 Ft

A Vertuzzi Vaniglia – komposztálható kapszulákkal a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db egyszerre élvezheted az ízletes kávét és védheted a környezetet. A természetes vanília ízű prémium arabika kávészemek lágy bársonyos espressót hoznak létre, ami kitűnő alapot biztosít más kávés italokhoz.

Davidoff Prestige Espresso 100 db
11 990 Ft 119,90 Ft/darab

Újdonság

A Davidoff Café Prestige Espresso kávékapszula Nespresso kávégépekkel kompatibilis. A kávészemek sötétre pörköltek, amelyek így magasabb íz intenzitást biztosítanak. Élvezd a Dél- és Közép-Amerikai Arabica szemek keverékét. A csomagolás 100 darab kapszulát tartalmaz.

Davidoff Style Lungo 10 db

Davidoff Style Lungo 10 db

Értékelés: 3
1 590 Ft 159,00 Ft/darab

Újdonság

A Davidoff Café Style Lungo kávékapszula Nespresso kávégépekkel kompatibilis. A lungo kávé nagyobb bögre kávét biztosít finomabb ízintenzitással, a hagyományos pörkölésnek köszönhetően. Élvezd a Dél- és Közép-Amerikai Arabica szemek keverékét. A csomagolás 10 darab kapszulát tartalmaz.

Intenso Forte, 10 kapszula

Intenso Forte, 10 kapszula

Értékelés: 2,5
1 190 Ft

Az Intenso Forte csomag 10 kapszulát tartalmaz. Krémes és erőteljes ízű kávét készíthet a Robusta keverékből. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.