Starbucks by Nespresso® Espresso Roast 10 kapszula
1 390 Ft

Újdonság

kávékapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag karamell tónusokkal rendelkeznek. Egy csomagban 10 kapszula található, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzőkkel. Ezek a kapszulák kiváló választás az édes és karamellás ízű kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Blonde Espresso Roast 10 kapszula
1 390 Ft

Újdonság

kávékapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától ízletes és finom ízük van. Egy csomagban 10 kapszula található, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzőkkel. Ezek a kapszulák kiváló választás a legvilágosabbra pörkölt kávé szerelmeseinek, kellemes és gyengéd ízű.

Starbucks by Nespresso® Single-Origin Colombia 12 x 10 kapszula
17 290 Ft

Újdonság

kávékapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag mogyoró és virágárnyalattal rendelkeznek. Összesen 12 csomagot kapsz, egy csomagban 10 kapszula található, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzőkkel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kiegyensúlyozott ízű kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Espresso Roast 12 x 10 kapszula
17 290 Ft

Újdonság

kávékapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízekkel rendelkeznek karamell tónusokkal. Összesen 12 csomagot vásárolsz, egy csomagban 10 kapszula található, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzőkkel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Pike Place Roast 10 kapszula
1 390 Ft

Újdonság

Kávékapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízekkel, lágy csokoládé és pörkölt mogyoró tónusokkal. Egy csomagban 10 kapszula található, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzőkkel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Pike Place Roast 12 x 10 kapszula
17 290 Ft

Újdonság

Kávékapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízekkel, lágy csokoládé és pörkölt mogyoró tónusokkal. Ha egyszerre 12 csomagot vásárolsz, akkor egy csomagban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Single-Origin Colombia 10 kapszula
1 390 Ft

Újdonság

kávékapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag mogyoró és virágárnyalattal rendelkeznek. Egy csomagban 10 kapszula található, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzőkkel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kiegyensúlyozott ízű kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Pike Place Roast 12 x 10 kapszula
17 290 Ft

Újdonság

kávékapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától ízletes és finom ízük van. Összesen 12 csomagot kapsz, egy csomagban 10 kapszula található, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzőkkel. Ezek a kapszulák kiváló választás a legvilágosabbra pörkölt kávé szerelmeseinek, kellemes és gyengéd ízű.

Vergnano Lungo Intenso kávékapszula, 12 x 10 db
12 990 Ft

Vergnano Lungo Intenso kávékapszula segítségével könnyedén elegáns kávézót varázsolhatunk a nappalinkból. Intenzív, testes ízének, és csábító illatának köszönhetően már az első pillanattól fogva elvarázsol bennünket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

René Espresso Colombia Nespresso kávéfőzőbe alkalmas kapszulák, 10db
7 390 Ft 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló olasz kávé nem csak a kávészakértőknek jár. A Kolumbiából származó 100% arabika egyedi savasságával, teljes ízével és lágy édeskés tónusaival olyan kávét biztosít, amely ízét még sokáig érezni fogod.

Vergnano Arabica kávékapszula, 120 db
13 763 Ft 12 990 Ft

Vergnano Arabica kávékapszula kíváló választás azoknak, akik szeretik a selymes, lágy ízű kávékat. Ízleljük meg ezt a felejthetetlen ízvilágú prémium kávékeveréket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Intenso Arabica, 10 kapszula
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Arabica csomagja 60 kapszulát rejt. Intenzív ízű, selymesen karamellszerű kávét készíthet belőle, amely még a kakaó ízére is emlékezteti. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Ristretto kapszulák, 10 db
7 390 Ft 990 Ft

Ristretto kávé különböző típusú arabika kávészemek pörköléséből jött létre. A kávészemek kelet-afrikai és dél-amerikai származásúak. Az egyes típusok külön-külön pörköltek, így a kávé intenzív ízű, jellegzetes gyümölcsös tónusokkal kiegészített.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Sublimo kapszulák, 10 db
7 390 Ft 990 Ft

Kiváló olasz kávé jellegzetes ízzel és gazdag aromával – mindez az arabika és a Guatemalából származó jelentős robuszta keverékének tudható be. A kapszulák Nespresso kávéfőzőkbe alkalmasak. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak, így nem csak a kiváló ízt, hanem a kávé illatát is megőrzik.

René Espresso Guatemala Nespresso kávéfőzőbe alkalmas kapszulák, 10db
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Káprázatos olasz kávé 100% arabika kávészemekből, amelyek közvetlenül a Közép-amerikai Guatemalából származnak. Az egyedülálló, különleges íz és aroma minden minden kávékedvelő figyelmét felkelti szokatlan alacsony savasságával.

René Intensiva kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 10ks
7 390 Ft 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dél-Amerikából és Afrikából származó tökéletesen pörkölt kávé, amely rögtön az első korty után magával ragad finom és gazdag ízének és citrusos tónusainak köszönhetően.

René Espresso Costa Rica kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 10ks
7 390 Ft 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

100% arabikából pörkölt kiváló minőségű Costa Rica olasz kávé. A kávé főbb ismertető jelei közé tartozik a mérsékelt savassága, az egzotikus fa lágy íze és az erős aroma. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően beleszeretsz majd ebbe a kávéba.

Intenso Forte, 10 kapszula

Intenso Forte, 10 kapszula

Értékelés: 3,5
6 490 Ft 6 290 Ft

Az Intenso Forte csomag 10 kapszulát tartalmaz. Krémes és erőteljes ízű kávét készíthet a Robusta keverékből. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas ORO SINUOSO kapszulák, 10 db
5 290 Ft 1 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hagyományos olasz módon pörkölt 100% Arabica kávé gazdag habbal és finom kakaó ízzel lep meg. A Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Tre Venezie ORO SINUOSO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem illatából sem ízéből nem veszít. A kész kávé sűrűségével, luxus habjával és a kakaó lágy ízével örvendeztet meg.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas LUNGO SOSPIRO kapszulák, 10db
5 190 Ft 4 990 Ft

100% Arabika kávé meglepetést okoz a szárított gyümölcs és gabonafélék egyesített ízével. A Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Tre Venezie LUNGO SOSPIRO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem illatából sem ízéből nem veszít. A kész kávé lágy és kiegyensúlyozott zamatos ízzel örvendeztet meg.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas FORTISSIMO kapszulák, 10 db
1 190 Ft

100% Robuszta keveréke a megfelelő a kávé szerelmeseinek, akik szeretik az erős ízeket és a jellegzetes illatokat. A Tre Venezie FORTISSIMO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. Így minden csésze kávé intenzív élménnyé válik.

Tre Venezie ARABICA DI SAN MARCO Nespresso kávéfőzőbe alkalmas kapszulák, 10 db
5 190 Ft 4 990 Ft

100% Arabika keverék meglepetést okoz az édes gyümölcsök, a frissítő citrusok és a kakaó egyesített ízével Az ARABICA DI SAN MARCO Tre Venezie kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem illatából sem ízéből nem veszít A kész kávé telt, finom és rafinált ízzel örvendeztet meg.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas CREMA SOAVE, 10 db
6 490 Ft

A Vietnamból, Columbiából és Brazíliából származó kávékeverék 70 % Robusta és 30 % Arabica kávét tartalmaz, meglepetést okoz a mogyoró, a csokoládé és a gabonafélék finom aromájával. A Tre Venezie CREMA SOAVE kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében megörvendeztet mogyoró barna színével és bársonyosan krémes habjával.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas CREMOSO kapszulák, 10 db
1 190 Ft

Ez a Robuszta és Arabika keveréke gyümölcsös és citrusos tónusival fog meglepni. A Tre Venezie CREMOSO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészébe így a leglágyabb ízzel és gazdag habbal fog meglepetést okozni.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas LUNGO kapszulák, 10 db
1 190 Ft

100% Arabika keveréke a citrusfélék, a szárított gyümölcsök és a gabonafélék kiegyensúlyozott tónusaival fog meglepni. A Tre Venezie LUNGO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében harmonikus ízű és finom illatú.

L'Or KARTON 10 x Onyx 10 db kapszula
11 282 Ft 9 990 Ft

fűszeres keverék és a kakaó enyhe keserű érintésének magával ragadó ízvilágának a legerősebb változatát a L'or kapszuláknak hála Te is megtapasztalhatod! A L'or KARTON 10 x Onyx 10db-os csomagolása összesen 100 porció Nespressot tartalmaz. Élvezd az érzékek érzékeny ébredését a legerősebb L'Ore kapszulával.