Intenso Classico, 60 kapszula

Intenso Classico, 60 kapszula

Értékelés: 2,5
6 590 Ft

5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Classico csomag 60 kávékapszulát tartalmaz. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek. A kávékeverékből krémes habbal rendelkező, finom kávét készíthet.


Intenso Arabica, 60 kapszula
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Arabica csomagja 60 kapszulát rejt. Intenzív ízű, selymesen karamellszerű kávét készíthet belőle, amely még a kakaó ízére is emlékezteti. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.


Intenso Forte, 60 kapszula

Intenso Forte, 60 kapszula

Értékelés: 2,5
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Forte csomag 60 kapszulát tartalmaz. Krémes és erőteljes ízű kávét készíthet a Robusta keverékből. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.


René Ristretto kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 100ks
7 390 Ft

különböző arabika kiválasztott kávészemeiből pörkölt Risretto kávé Kelet-Afrikából és Dél-Amerikából származik. A különböző fajtájú kávészemek szétválasztott pörkölésének köszönhetően ez a keverék intenzív ízű jelentős gyümölcsös tónusokkal.


René Sublimo kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 100ks
7 390 Ft

Az arabika és a Guatemalából származó robuszta továbbfejlesztett kombinációjának köszönhetően jött létre ez a jellegzetes ízű, gazdag aromájú kiváló olasz kávé. A kapszulák Nespresso kávéfőzőkhöz alkalmasak. Az egyes kapszulák hermetikusan lezártak, így nem csak kiváló ízűek, hanem remek illatúak is.


Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas CREMA SOAVE, 60 db
5 290 Ft

4 990 Ft

A Vietnamból, Columbiából és Brazíliából származó kávékeverék 70 % Robusta és 30 % Arabica kávét tartalmaz, meglepetést okoz a mogyoró, a csokoládé és a gabonafélék finom aromájával. A Tre Venezie CREMA SOAVE kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében megörvendeztet mogyoró barna színével és bársonyosan krémes habjával.


Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas LUNGO SOSPIRO kapszulák, 60db
5 290 Ft

4 990 Ft

100% Arabika kávé meglepetést okoz a szárított gyümölcs és gabonafélék egyesített ízével. A Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Tre Venezie LUNGO SOSPIRO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem illatából sem ízéből nem veszít. A kész kávé lágy és kiegyensúlyozott zamatos ízzel örvendeztet meg.


Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas ORO SINUOSO kapszulák, 60 db
5 290 Ft

4 990 Ft

A hagyományos olasz módon pörkölt 100% Arabica kávé gazdag habbal és finom kakaó ízzel lep meg. A Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Tre Venezie ORO SINUOSO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem illatából sem ízéből nem veszít. A kész kávé sűrűségével, luxus habjával és a kakaó lágy ízével örvendeztet meg.