Speedo ESS APPLIQUE 1PC IF egyrészes lány fürdőruha-26%
8 190 Ft 6 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a klassz ESS APPLIQUE egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó Endurance10, anyagból készül, amely ellenáll a klórnak és a napsugaraknak. Ezentúl nem okoz gondot a mindennapos pancsolás a napon. A csodaszép színes design biztosan tetszeni fog kislányodnak.

Speedo ESSENTIAL END+ MEDALIST JF egyrészes lány fürdőruha-25%
9 390 Ft 7 030 Ft

Akció

Ez az ESSENTIAL egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó Endurance+ anyagból készül, amely ellenáll a klórnak. Ezentúl nem okoz gondot a mindennapos pancsolás. Ez a fürdőruha szabása révén ideális az úszótanfolyamokra.

Speedo FRILL SWIMSUIT IF egyrészes lány fürdőruha-28%
8 790 Ft 6 300 Ft

Akció

Ez a szép FRILL egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó anyagból készül, amely ellenáll a klórnak. A mindennapos pancsolás nem okoz neki gondot. Bájos színes designja minden kis hölgynek örömet szerez.

Speedo JUNGLEGLOW ALLOVER SPLASHBACK egyrészes lány fürdőruha-24%
10 490 Ft 7 970 Ft

Akció

Ez a klassz egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó Endurance+ anyagból készül, amely ellenáll a klórnak. Ezentúl nem okoz gondot a mindennapos pancsolás. A csodaszép színes design biztosan tetszeni fog kislányodnak.

Speedo Sculpture Opalgleam-26%
17 490 Ft 12 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Speedo Opalgleam gyönyörű fehér színű női fürdőruha. A fürdőruha a Sculpture sorozat tagja, amely egyesíti a sportos megjelenést az elegáns szabással. A kizárólag ezen női termékcsaládban történő felhasználásra szánt Shape Comprex anyagból készült – rendkívül rugalmas és enyhén kompressziós. A felhasznált anyag fokozottan klór rezisztens.