ARENA W Ada Cradle Back One Piece (002325)
15 390 Ft

Akció

Női egyrészes fürdőruha Arena W Ada Cradle Back One Piece (002325) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. Az fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

Speedo Sculpture Opalgleam-26%
17 490 Ft 12 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Speedo Opalgleam gyönyörű fehér színű női fürdőruha. A fürdőruha a Sculpture sorozat tagja, amely egyesíti a sportos megjelenést az elegáns szabással. A kizárólag ezen női termékcsaládban történő felhasználásra szánt Shape Comprex anyagból készült – rendkívül rugalmas és enyhén kompressziós. A felhasznált anyag fokozottan klór rezisztens.

ARENA W Optical Waves Swim Pro Back One Piece LB (003275-790) női fürdőruha-16%
12 880 Ft 10 790 Ft

Akció

Az Arena W Optical Waves Swim Pro Back One Piece LB női fürdőruha egy sportos egyrészes darab hagyományos szabással, a hátán kivágással. A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely speciálisan a sportúszóknak lett tervezve a mindennapos klóros vízben folytatott edzésekhez.

iPlay lány egyrészes fürdőruha HAWAI
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fürdőpelenka rózsaszínszínűami védelmet nyújt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Ideális választás nyilvános uszodákba és a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

iPlay lány egyrészes fürdőruha Flamingo
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fürdőpelenka kék színűami védelmet nyújt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Ideális választás nyilvános uszodákba és a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

Reima Sumatra lány fürdőruha
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sumatra lány fürdőruha a Reima márkától környezetbarát, ugyanis gyártására újrahasznosított PET palackokból készült anyagot használtak. A fürdőruha SPF 50+ UV védelemmel rendelkezik. Könnyen kezelhető anyag, a fürdőruha gyorsan szárad.

Reima Corfu lány fürdőruha
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos fürdőruha a strand sportos hercegnője számára. Rugalmas SunProof anyagból készült. Kényelmes, és az 50+UV védelemnek köszönhetően hatékony védelmet nyújt a napsugarakkal szemben. Az elöl található elasztikus bélés még nagyobb kényelmet biztosít a kis úszók számára. Az oldalán és hátulján található fodor ezt a gyorsan száradó fürdőruhát szépen feldíszíti.

Reima Corfu lány fürdőruha
9 090 Ft

Lány fürdőruha Corfu a Reima márkától aranyos fodrokkal a lábak körül, ami szó szerint hív a medencében és a parton való játékra. A fürdőruha UV 50+ védelmi faktorral rendelkezik. Az anyag könnyen karbantartható és a fürdőruha gyorsan szárad.

Speedo JUNGLEGLOW ALLOVER SPLASHBACK egyrészes lány fürdőruha-24%
10 490 Ft 7 970 Ft

Akció

Ez a klassz egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó Endurance+ anyagból készül, amely ellenáll a klórnak. Ezentúl nem okoz gondot a mindennapos pancsolás. A csodaszép színes design biztosan tetszeni fog kislányodnak.

ARENA W Viola Cradle Back One Piece (002324)-37%
12 500 Ft 7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női egyrészes fürdőruha Arena W Viola Cradle Back One Piece (002324) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. Az fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

ARENA W Solid Light Tech High (2A243-480) női fürdőruha-16%
8 920 Ft 7 490 Ft

Akció

Az Arena W Solid Light Tech High (2A243–480) egyrészes női fürdőruha keskeny pántos, kivágott hátrésszel és magasabb kivágású bugyival ellátott. A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely speciálisan a sportúszóknak lett tervezve a mindennapos klóros vízben folytatott edzésekhez.

Adidas női fürdőruha FIT SUIT 3S-44%
13 490 Ft 7 490 Ft

Akció

Az Adidas női fürdőruha ideális választás az edzéshez. A közepesen kivágott nyakkivágás, a hát és a bugyirész maximális kényelmet biztosít az edzés során. A fürdőruha olyan anyagból készül, amely ellenáll a klórnak és alkalmas mindennapi használatra.

Speedo ESSENTIAL END+ MEDALIST JF egyrészes lány fürdőruha-25%
9 390 Ft 7 030 Ft

Akció

Ez az ESSENTIAL egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó Endurance+ anyagból készül, amely ellenáll a klórnak. Ezentúl nem okoz gondot a mindennapos pancsolás. Ez a fürdőruha szabása révén ideális az úszótanfolyamokra.

Litex Egyrészes fürdőruha 57087-59%
16 610 Ft 6 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Litex cseh gyártó egyrészes fürdőruha. A kosár alján lévő merevítő a dekoltázs nézeteit vonzza.

Speedo FRILL SWIMSUIT IF egyrészes lány fürdőruha-28%
8 790 Ft 6 300 Ft

Akció

Ez a szép FRILL egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó anyagból készül, amely ellenáll a klórnak. A mindennapos pancsolás nem okoz neki gondot. Bájos színes designja minden kis hölgynek örömet szerez.

Adidas lány fürdőruha YA BOS SUIT
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fürdőruha lányoknak elasztikus kötött anyagból készült. Közepes nyakkivágással, hátkivágással és bugyi kivágással rendelkeznek. Tartalmaz egy autentikus nyomtatott márkalogót a mellkason. Adidas fürdőruha lányoknak YA BOS SUIT ideális úszás edzésekre.

Speedo ESS APPLIQUE 1PC IF egyrészes lány fürdőruha-26%
8 190 Ft 6 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a klassz ESS APPLIQUE egyrészes lány fürdőruha a Speedo márkától kellemes gyorsan száradó Endurance10, anyagból készül, amely ellenáll a klórnak és a napsugaraknak. Ezentúl nem okoz gondot a mindennapos pancsolás a napon. A csodaszép színes design biztosan tetszeni fog kislányodnak.

ARENA W Cactus Challenge Back One Piece (00245-38%
9 200 Ft 5 690 Ft

Akció

Női egyrészes fürdőruha Arena W Cactus Challenge Back One Piece (002457) vékony pántokkal, kivágott hátrésszel és magasabb alsó rész felvágással. A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely speciálisan a sportúszóknak lett tervezve a mindennapos klóros vízben folytatott edzésekhez.

Eplusm Lány lány fürdőruha "Bing" - kék
4 015 Ft

Újdonság

Lányok egy darabból álló fürdőruha Bing. A bugyi belseje puha, fehér béléssel rendelkezik. A fürdőruha elejét Bing és Sula gyönyörű képe díszíti.