Roces Izi Női Görkorcsolya, Fehér/Pink
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Izi Női Görkorcsolya tökéletes választás kezdők és haladók számára. A 80 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nemcsak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül jó tartást és kényelmes viseletet is biztosít.

Roces Ace görkorcsolya

Roces Ace görkorcsolya

Értékelés: 5
29 390 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Ace klasszikus trekking görkorcsolya fehér tornacipő kivitelezésben. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.

Razor Jetts sarokkerék

Razor Jetts sarokkerék

Értékelés: 4
11 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rámpa készen áll a felszálláshoz! Szállj be, csatold be az övet, és indulj útra ezzel a könnyen beállítható, mindig kiváló sarokkerekekkel, melyek az átlagos tornacipőből a legtüzesebb és legforróbb közlekedési eszközt varázsolják.

Roces Chuck 007 Görkorcsolya, bézs/fehér
24 690 Ft 21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Chuck 007 Görkorcsolyát egyedi design és fiatalos megjelenés jellemzi. Felső része tornacipő formájú, anyaga vászon, talp része pedig gumi. Stílusos megjelenése mellett kiváló stabilitást és biztonságos használatot garantál. Belsejében anatómiai talpbetétet helyeztek el, ami egészséges tartást nyújt lábának mozgás közben.

Roces Mazoom
31 490 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A stílusosnői görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. Cipőfűzővel beköthető egészen a bokáig, a láb megfelelő rögzítése érdekében. A Roces Mazoom kezdőknek alkalmas.

Roces ZYX Női görkorcsolya
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Roces ZYX női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.

TEMPISH Nessie Peacock

TEMPISH Nessie Peacock

Értékelés: 5
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Nessie Peacock női görkorcsolya egy hagyományos quad görkori azoknak, akik szeretnek az utcán szórakozni. A cipő hagyományos alakú és szerkezetű anatómiai bandázzsal a boka körül és puha talpbetéttel.

TEMPISH Női görkorcsolya Sunny Bloom
25 725 Ft 21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Sunny Bloom egy klasszikus quad görkorcsolya, azoknak a hölgyeknek, akik nyáron szórakozni akarnak. Alacsonyabb építésű, egyszerűbb használat.

Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya, Ezüst/Sárga
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készült. Az ergonomikus kialakítású talpbetét megfelelő tartást biztosít, míg a szellőzőnyílások segítik elkerülni a láb izzadását és kidörzsölődését.

FILA Plume 90 Lady görkorcsolya
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Plume 90 Lady görkorcsolya a legjobb választás fitness korcsolyázók számára. Könnyű korcsolya a magnézium váznak és a könnyű, 90 mm- es kerekeknek köszönhetően. Maximális szórakozás, kényelem és optimális teljesítmény.

Roces Argon W korcsolya
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Argon W in-line korcsolya kiváló választás a kezdő és közepesen haladó korcsolyások számára, akik kényelmes korcsolyát keresnek rekreációs célokra. A korcsolya anatómiailag formázott talpa kényelmet biztosít, és a szellőző csatornák megakadályozzák a láb túlmelegedését.

Roces Chuck 005 Görkorcsolya, Fehér/Pink
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Chuck 005 Görkorcsolya ideális kezdők és haladók számára is, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai kialakítású talpbetéttel rendelkezik, fűzővel rögzíthető. Megjelenése vidám és divatos, így bárki szívesen viseli.

TEMPISH Nessie Disco

TEMPISH Nessie Disco

Értékelés: 5
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Nessie Disco női görkorcsolya egy hagyományos quad görkori azoknak, akik az utcán és a parkettán is szeretnék megmutatni mit tudnak. A cipő hagyományos alakú és szerkezetű anatómiai bandázzsal a boka körül. A görkorcsolya különböző szögekben változtatja a színét és csillogó kerekeivel is lenyűgözi a közönséget.

TEMPISH XT4 Lady görkorcsolya
40 428 Ft 37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish XT4 Lady női görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.

Razor Jetts mini kerekek cipőre
12 990 Ft

Razor® Jetts ™ Mini kerekek, amelyek minden egyes pár cipőt hihetetlen szórakozási formává alakítanak át. A Jetts ™ Mini tépőzáras gyors illesztésű rendszerrel ellátott, amely biztosítja, hogy tökéletesen illik az olyan gyerekek és felnőttek lábára, akik lábmérete 30 – 40 közti tartományba esik. Elegendő csak rögzíteni és irány szórakozni!