FILA Shadow 80 Lady Női görkorcsolya
40 990 Ft

34 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Shadow 80 Lady női görkorcsolyák fittnessz korcsolyák, amelyek egész sorozat biztonsági elemekkel rendelkeznek. Ez a model bemutatja a könnyűség, légáteresztés és kényelem tökéletes kapcsolódását menet közben.


Roces Izi Női Görkorcsolya, Fehér/Pink
44 990 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Izi Női Görkorcsolya tökéletes választás kezdők és haladók számára. A 80 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nemcsak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül jó tartást és kényelmes viseletet is biztosít.


Roces Ace görkorcsolya

Roces Ace görkorcsolya

Értékelés: 5
29 390 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Ace klasszikus trekking görkorcsolya fehér tornacipő kivitelezésben. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


Roces Argon W korcsolya
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Argon W in-line korcsolya kiváló választás a kezdő és közepesen haladó korcsolyások számára, akik kényelmes korcsolyát keresnek rekreációs célokra. A korcsolya anatómiailag formázott talpa kényelmet biztosít, és a szellőző csatornák megakadályozzák a láb túlmelegedését.


FILA Plume 90 Lady görkorcsolya
68 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Plume 90 Lady görkorcsolya a legjobb választás fitness korcsolyázók számára. Könnyű korcsolya a magnézium váznak és a könnyű, 90 mm- es kerekeknek köszönhetően. Maximális szórakozás, kényelem és optimális teljesítmény.


Roces Mazoom
29 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A stílusosnői görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. Cipőfűzővel beköthető egészen a bokáig, a láb megfelelő rögzítése érdekében. A Roces Mazoom kezdőknek alkalmas.


Roces ZYX Női görkorcsolya
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Roces ZYX női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Roces Chuck 007 Görkorcsolya, bézs/fehér
24 990 Ft
24 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Chuck 007 Görkorcsolyát egyedi design és fiatalos megjelenés jellemzi. Felső része tornacipő formájú, anyaga vászon, talp része pedig gumi. Stílusos megjelenése mellett kiváló stabilitást és biztonságos használatot garantál. Belsejében anatómiai talpbetétet helyeztek el, ami egészséges tartást nyújt lábának mozgás közben.


Tempish Női görkorcsolya Nessie Peacock
28 990 Ft

24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Nessie Peacock egy klasszikus női quad görkorcsolya, azok számára akik az utcai szórakozást teljesen ki szeretik élvezni. A cipőrész klasszikus alakú, anatómikus bandázzsal és puha kitöméssel a boka körül.


Tempish Női görkorcsolya Sunny Bloom
27 990 Ft

25 725 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Sunny Bloom egy klasszikus quad görkorcsolya, azoknak a hölgyeknek, akik nyáron szórakozni akarnak. Alacsonyabb építésű, egyszerűbb használat.


Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya, Ezüst/Sárga
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készült. Az ergonomikus kialakítású talpbetét megfelelő tartást biztosít, míg a szellőzőnyílások segítik elkerülni a láb izzadását és kidörzsölődését.


Roces Chuck 005 Görkorcsolya, Fehér/Pink
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Chuck 005 Görkorcsolya ideális kezdők és haladók számára is, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai kialakítású talpbetéttel rendelkezik, fűzővel rögzíthető. Megjelenése vidám és divatos, így bárki szívesen viseli.


Roces Gymnasium W 2.0 Női görkorcsolya
65 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Gymnasium női görkorcsolya tökéletes választás kezdő és haladó felhasználók számára. A 90 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nem csak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően redkívül kényelmes viseletet is biztosít.


Tempish Női görkorcsolya Nessie Disco
33 990 Ft

29 890 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Nessie Disco egy klasszikus női quad görkorcsolya, azok számára akik az utcai szórakozást teljesen ki szeretik élvezni. A cipőrész klasszikus alakú, anatómikus bandázzsal és puha kitöméssel a boka körül.


Tempish XT4 Lady görkorcsolya
40 990 Ft
40 428 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish XT4 Lady női görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.


Razor Jetts sarokkerék
11 044 Ft

A rámpa készen áll a felszálláshoz! Szállj be, csatold be az övet, és indulj útra ezzel a könnyen beállítható, mindig kiváló sarokkerekekkel, melyek az átlagos tornacipőből a legtüzesebb és legforróbb közlekedési eszközt varázsolják.


Roces Icon W
41 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

női görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. A Cool Breathe szellőző csatornák biztosítsák, hogy a láb nem fog túlmelegedni a korcsolyában. A Roces Icon W-t elsősorban a kezdők fogják használni.


Tempish I-go 84 Lady
43 790 Ft

40 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női görkorcsolya alkalmas szabadidős, sportolási és fitnesz korcsolyázásra. A Tempish I-go 84 lady Radical kerekekkel van felszerelve, amelyek alacsony gördülési ellenállással, hosszú élettartammal és nagymértékben csillapítják a felületi érdességet. A korcsolyák közepes és nagy terheléssel rendelkeznek, és alkalmasak a kezdőknek és a haladóknak is.