CASIO Collection LW-200D-4AVEF

CASIO Collection LW-200D-4AVEF

Száma: 100002574075
Közvetlenül partnerünktől
Akár megy a városba vásárolni, vagy egy utat a vidéket, nézni a műhely Casio mindig a legjobb társ. Kombinációja acél erő és kifinomult részletek rózsaszín néz a csuklóját, és tökéletesen egyszerűen hozzáad egy teljesen jobbra pizzazz. További információ
14 150 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.26 - 2021.10.27 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002574075

Leírás

Akár megy a városba vásárolni, vagy egy utat a vidéket, nézni a műhely Casio mindig a legjobb társ. Kombinációja acél erő és kifinomult részletek rózsaszín néz a csuklóját, és tökéletesen egyszerűen hozzáad egy teljesen jobbra pizzazz. Digitális kijelző borító gömbölyű nagyító, amely biztosítja a jó olvashatóságot. Ha szükséges, akkor emellett hátsó-megvilágítású LED. Fogadjon egy kiegészítő, amely nem fog csalódást okozni.

Jellemzők:

  • Teljesen automatikus naptár: a rendszer úgy van programozva, az előttünk álló évtizedekben, amelynek köszönhetően soha nem kell foglalkozni szökőéveket.
  • Stopper: mérési idő 1/100 maximális futási ideje 24 óra.
  • Riasztás: napi ébresztés, amely figyelmezteti Önt minden nap ugyanabban az időben, hogy a beállított.
  • Az órajel: óránkénti hangjelzés hallható.
  • 12/24 Mode: Válassza ki, hogy megjeleníti az idő 12 órás vagy 24-órás formátumban.
  • Kettős idő lehetővé teszi az egyidejű megjelenítését a második alkalommal. Az ideális funkció minden szenvedélyes utazó és azok, akik a szeretett egy külföldön.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.