Wotchi SmartWatch W03R

Wotchi SmartWatch W03R

Száma: 100023031292
Közvetlenül partnerünktől
A Wotchi márka Smartwach mindennapi tevékenységeinél fog segíteni, és nagyon jól is néz ki, ezért minden stílusoz viselheti. A fém tokba 1,22" IPS HD kijelző van beágyazva, amely napos időnél is bebiztosítja a kitűnő olvashatóságot és minőségi színeket. További információ
46 350 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
15 350 Ft
-66%
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.26 - 2021.10.27 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100023031292

Leírás

Wotchi márka Smartwach mindennapi tevékenységeinél fog segíteni, és nagyon jól is néz ki, ezért minden stílusoz viselheti.
A fém tokba 1,22" IPS HD kijelző van beágyazva, amely napos időnél is bebiztosítja a kitűnő olvashatóságot és minőségi színeket. A karórát rózsaszín aranyozott acél milánói szíj segítségével kapcsolhatja csuklójára, amely tökéletesen alkalmazkodik csuklója méretéhez. Ez a milánói szíj akár 220 mm kerületű csuklóméretre alkalmas. Szíj hossza 23 cm. Az órát töltővel lehet tölteni, amely rendelkezik gyors töltéssel is, így véget ér a végtelen várakozás, addig amíg az óra fel töltődik. Az óra egy óra alatt feltölthető és akár 7 napig is működőképes az elem.

Az óra alapvető sport funkciókkal is rendelkezik, mint a séta, futás, kerékpározás, ugrókötelezés, labdarúgás, kosárlabda és tollaslabda. Miután az órát csatlakoztatja a mobiltelefonnal Bluetooth segítségével a kijelzőn mindig megjelennek a legújabb üzenetek és értesítéseket kap a szociális hálózatról is. Ha ülő munkát végez, akkor értékelni fogja azt a funkciót, amely figyelmezteti a hosszú ülésre és sétára ösztönzi. A pulzusszám mérésén kívül az óra képes megmérni a vérnyomását és a vér oxigénellátását is . Az alvás figyelés, elégetett kalória számláló és lépésszámláló természetes dolog. Az időjárás követése, vagy a kamera és a zenelejátszó vezérlése kellemesebbé teszi a mindennapos tevékenységeit.


Funkció áttekintése

Pulzusmérés

Vérnyomásmérés

Vér oxigénellátás mérése

Alvásfigyelés

Alap sport módok

Az elégetett kalóriák számlálója

A mobiltelefon fényképezőgépének vezérlése

Telefon zenelejátszójának vezérlése

Lépésszámláló

Mobil telefon értesítés

Figyelmeztetés hosszú ülésre

Ébresztőóra, naptár
Stopperóra

Kompatibilitás
Bluetooth 4.0
Android 4.4 és újabb
iOS 8.0 és újabb

Az óra nincs csehül, támogatott nyelvek: angol, spanyol, portugál, francia, német, olasz, orosz, japán, koreai

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.