Roces Fur Inside Női jégkorcsolya
34 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jég korcsolya Roces Fur Inside a rekreációs korcsolyázók számára szőrmével a belsejében a kényelem érdekében. Műkorcsolya szénacél pengével és fogakkal a hosszú élettartam véget.


FILA Chrissy LX Női jégkorcsolya
31 990 Ft

18 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Chrissy női jégkorcsolya egy luxusmodell, amely kitűnik a puhaságával és az anatómiailag formázott szerkezetével. A kényelem és a meleg új standardját mutatja be.


FILA Eve BS Női jégkorcsolya
22 990 Ft

14 890 Ft

Fila Eve BS női jégkorcsolyák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljen minden szabadidős korcsolyázó igényeinek, úgy a kényelem, mind a teljesítmény terén. Univerzális felhasználásuk van. A váz kialakítása garantálja az oldalirányú és a láb hajtási támaszát is.


FILA Primo Ice Lady Női jégkorcsolya
33 990 Ft

18 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Fila Primo Ice Lady úgy van tervezve, hogy minden igényt kielégítsen egy szabadidős korcsolyázó számára, mind a komfort, úgy a teljesítmény. Univerzális felhasználása van. A váz kialakítása garantálja az oldal és a hajlat támasztását.


Roces Model R Női jégkorcsolya
27 990 Ft

19 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női divatos jég korcsolyaRoces Model R a sport- és rekreációs korcsolyázók számára. S műkorcsolya szénacél pengével és fogakkal a hosszú élettartam véget. Anatómiai talpbetét a kényelmes korcsolyázásért.


Roces RFG 1

Roces RFG 1

Értékelés: 4
24 990 Ft
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Roces FRG 1 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Szénacél pengéi fogakkal vannak ellátva a tovább tartó használat érdekében. Anatómiailag kialakított, hogy a használata még kényelmesebb legyen.


Tempish Chantal Női jégkorcsolya
24 990 Ft

12 590 Ft

Tempish Get-UP Luxury női jégkorcsolya minőségi kidolgozása és kellemes kinézete igazán megnyerő. Hagyományos szerkezete rekreációs sportolásra és a jégen való szórakozásra teszi alkalmassá.


Tempish Detroit lady korcsolya
27 231 Ft

15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya rekreációs korcsolyázáshoz. A korcsolyák ellenálló PVC műanyagból készültek és edzett szénacélú minőségi pengékkel van ellátva HRC 53–55 keménységgel. A láb kényelmét a DB 320 alapú anyagból készült belső rész biztosítja, amely alkalmazkodik bármilyen lábhoz.


Tempish Dream Női Jégkorcsolya
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Dream jégkorcsolya különleges anyagok felhasználásával , rozsdamentes acél éllel készült, kényelmes viseletet nyújt sportolás közben. Középhaladó és haladó hölgyek számára ajánljuk Az egyedi szerkezet és a speciális anyagból készült belső bélés kellemes tapintású, jó hőszigetelő tulajdonságú és nem utolsó sorban alkalmazkodik az egyes lábak alakjához. A belső bélése tökéletesen tartja a meleget, így aktív sportolás közben sem lesz gondja a hőmérséklettel. Válassza ezt az igazán nőies és minőségi jégkorcsolyát. TOVÁBB OLVASOM->


Tempish Fine Női jégkorcsolya
21 990 Ft

11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Tempish Fine klasszikus felépítéssel szabadidős, sportos és versenyszintű korcsolyázáshoz. A korcsolya cipő minőségi PU alapú anyagból készül, 3D-s módosítással.


Tempish Get-UP Luxury Jégkorcsolya
24 990 Ft

12 590 Ft

Női jégkorcsolya ** Tempish Get-Up Luxury ** elbűvöl a minőségi anyagjaival és az új ** érdekes divattervezésével **. Klasszikus formatervezés ** szabadidős és sportos ** korcsolyázáshoz.


Tempish Giulia Női jégkorcsolya
18 990 Ft

15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Guilia női korcsolya a márka legjobb korcsolyái közé tartozik. Igényes korcsolyázóknak ajánlott. A korcsolyacipő minőségi anyagból készült PU alapon, 3D kidolgozással, amely exkluzív külsőt kölcsönöz.


Tempish Korcsolya Elena
25 078 Ft

15 290 Ft

Modern stílusú női korcsolya enyhe retró beütéssel. A Tempish Elena korcsolya kombinálja a kényelmet, amit a SUPER SOFT FUN FUR puha bélés biztosít, és a biztos haladást a boka körüli anatómiai kialakítású erős váznak köszönhetően. A korcsolya nagyon jól szigetel a jó hőszigetelő tulajdonságokkal bíró bélésnek köszönhetően.


Tempish Korcsolya Giulia black plus
25 711 Ft

15 090 Ft

Stílusos női jégkorcsolya ideális igényesebb korcsolyázóknak. Tempish Brusle Giulia black plus első látásra megragad az érdekes 3D felületi kezelésnek köszönhetően. A korcsolya anatomikusan formázott konstrukcióval rendelkezik, ami nagyobb kényelmet és biztonságot biztosít. A cipő belső betéte nagyon tartós és nedvességnyelő az újblack velvet T anyagnak köszönhetően.


Tempish Lucia Női jégkorcsolya
23 990 Ft

16 990 Ft

Tempish Lucia női jégkorcsolya egy kiváló minőségű alapanyakokből készült, csinos korcsolya. A külső borításon elhelyezett csillogó kövektől úgy tűnhet mintha gyémántokon korcsolyázna. A belső biztosítja a kényelmet és a komfortos korcsolyázást a puhaságával és a hőszigetelésével. A korcsolya éle klasszikus kialaktású, de összetételében már karbont is tartalmaz. Első sorban hobbi korcsolyázásra lett kialakítva.


Tempish Nice Női jégkorcsolya
15 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Nice Női jégkorcsolya egy kiváló minőségű alapanyakokből készült, csinos korcsolya. A külső borításnak köszönhetően vízálló és megvédi a lábat az esetleges ütésektől. A belső bélés biztosítja a kényelmet és a komfortos korcsolyázást a puhaságával és a hőszigetelésével. A korcsolya éle klasszikus kialaktású, de összetételében már karbont is tartalmaz.


Tempish North Jégkorcsolya

Tempish North Jégkorcsolya

Értékelés: 5
21 990 Ft
20 990 Ft

Tempish North egy téli mintával díszített klasszikus női jégkorcsolya, mely puha műszőrme bélésének köszönhetően kényelmes és meleg viselet. A minőségi PVC felsőrész ellenáll a hidegnek, gyöngyházfénye pedig harmonikus összhatást eredményez. A korcsolya éle ellenálló, rozsdamentes acélból készült.