TEMPISH Get-UP Luxury Jégkorcsolya
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Női jégkorcsolya ** Tempish Get-Up Luxury ** elbűvöl a minőségi anyagjaival és az új ** érdekes divattervezésével **. Klasszikus formatervezés ** szabadidős és sportos ** korcsolyázáshoz.

FILA Primo Ice Lady Női jégkorcsolya
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Fila Primo Ice Lady úgy van tervezve, hogy minden igényt kielégítsen egy szabadidős korcsolyázó számára, mind a komfort, úgy a teljesítmény. Univerzális felhasználása van. A váz kialakítása garantálja az oldal és a hajlat támasztását.

TEMPISH Korcsolya Giulia black plus
20 490 Ft

Stílusos női jégkorcsolya ideális igényesebb korcsolyázóknak. Tempish Brusle Giulia black plus első látásra megragad az érdekes 3D felületi kezelésnek köszönhetően. A korcsolya anatomikusan formázott konstrukcióval rendelkezik, ami nagyobb kényelmet és biztonságot biztosít. A cipő belső betéte nagyon tartós és nedvességnyelő az újblack velvet T anyagnak köszönhetően.

TEMPISH Detroit lady korcsolya

TEMPISH Detroit lady korcsolya

Értékelés: 4,9
24 990 Ft 16 990 Ft

Női jégkorcsolya rekreációs korcsolyázáshoz. A korcsolyák ellenálló PVC műanyagból készültek és edzett szénacélú minőségi pengékkel van ellátva HRC 53–55 keménységgel. A láb kényelmét a DB 320 alapú anyagból készült belső rész biztosítja, amely alkalmazkodik bármilyen lábhoz.

TEMPISH Dream Női Jégkorcsolya-24%
14 490 Ft 10 890 Ft

Akció

Tempish Dream jégkorcsolya különleges anyagok felhasználásával , rozsdamentes acél éllel készült, kényelmes viseletet nyújt sportolás közben. Középhaladó és haladó hölgyek számára ajánljuk Az egyedi szerkezet és a speciális anyagból készült belső bélés kellemes tapintású, jó hőszigetelő tulajdonságú és nem utolsó sorban alkalmazkodik az egyes lábak alakjához. A belső bélése tökéletesen tartja a meleget, így aktív sportolás közben sem lesz gondja a hőmérséklettel. Válassza ezt az igazán nőies és minőségi jégkorcsolyát. TOVÁBB OLVASOM->

Roces Jégkorcsolya Model R-19%
25 990 Ft 20 990 Ft

Akció

Női jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Műkorcsolyázó penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces Jégkorcsolya Model R modern dizájnnal rendelkezik.

Roces Jégkorcsolya Paradise
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Női jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Műkorcsolyázó penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces Jégkorcsolya Paradise modern dizájnnal rendelkezik.

TEMPISH Eris

TEMPISH Eris

Értékelés: 5
20 490 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

női korcsolyáknak rozsdamentes acélból készült korcsolyázó éle van HRC 53–54. Fel vannak szerelve belső szigeteléssel és anatómiai alakkal az Achilles-ín területén. Rögzítik őket cipőfűzővel, tépőzáras és automatikusan záródó csattal. A Tempish Eris ideális a rendszeres rekreációs korcsolyázáshoz.

FILA Eve BS

FILA Eve BS

Értékelés: 4,8
19 990 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Női jégkorcsolya polírozott rozsdamentes acélból készült műkorcsolya pengével rendelkezik. A kényelmet anatómiailag kialakított filc nyelv biztosítja. Kompozit talp. FILA Eve BS cipőfűzős rögzítéssel a boka tájékán.

TEMPISH Chantal Női jégkorcsolya-24%
21 990 Ft 16 590 Ft

Akció

Tempish Get-UP Luxury női jégkorcsolya minőségi kidolgozása és kellemes kinézete igazán megnyerő. Hagyományos szerkezete rekreációs sportolásra és a jégen való szórakozásra teszi alkalmassá.

TEMPISH Country

TEMPISH Country

Értékelés: 4,8
18 990 Ft 16 990 Ft

Akció

Ez a női korcsolya vízálló kockás külső anyaggal rendelkezik. A cipő belsejében bársony van kényelmes béléssel, amely melegen tart. A felsőrész és a cipőtalp között megerősített kötés van. A Tempish Country ideális a megszokott rekreációs korcsolyázáshoz.

TEMPISH Dream Wave

TEMPISH Dream Wave

Értékelés: 4,9
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Női korcsolya PVC külső anyaggal. A cipő belsejében műgyapjú bélés található, amely kellemes és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A felsőrész és a cipőtalp között megerősített kötés van. A Tempish Dream Wave ideális a megszokott rekreációs korcsolyázáshoz.

TEMPISH Fine Női jégkorcsolya
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Női jégkorcsolya Tempish Fine klasszikus felépítéssel szabadidős, sportos és versenyszintű korcsolyázáshoz. A korcsolya cipő minőségi PU alapú anyagból készül, 3D-s módosítással.

TEMPISH Giulia Női jégkorcsolya
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Guilia női korcsolya a márka legjobb korcsolyái közé tartozik. Igényes korcsolyázóknak ajánlott. A korcsolyacipő minőségi anyagból készült PU alapon, 3D kidolgozással, amely exkluzív külsőt kölcsönöz.

TEMPISH Jessica

TEMPISH Jessica

Értékelés: 5
23 990 Ft 23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

női korcsolyát 3D-s kivitel és látványos csillogó kövek díszítik. El van látva belső szigeteléssel. Csipkékkel, amelyek szorosra köthetők. A Tempish Jessica ideális a rendszeres rekreációs korcsolyázáshoz.

TEMPISH Korcsolya Elena-25%

TEMPISH Korcsolya Elena

Értékelés: 5
25 490 Ft 18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern stílusú női korcsolya enyhe retró beütéssel. A Tempish Elena korcsolya kombinálja a kényelmet, amit a SUPER SOFT FUN FUR puha bélés biztosít, és a biztos haladást a boka körüli anatómiai kialakítású erős váznak köszönhetően. A korcsolya nagyon jól szigetel a jó hőszigetelő tulajdonságokkal bíró bélésnek köszönhetően.

TEMPISH North Jégkorcsolya

TEMPISH North Jégkorcsolya

Értékelés: 4,8
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish North egy téli mintával díszített klasszikus női jégkorcsolya, mely puha műszőrme bélésének köszönhetően kényelmes és meleg viselet. A minőségi PVC felsőrész ellenáll a hidegnek, gyöngyházfénye pedig harmonikus összhatást eredményez. A korcsolya éle ellenálló, rozsdamentes acélból készült.

Roces Fur Inside Női jégkorcsolya
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Női jég korcsolya Roces Fur Inside a rekreációs korcsolyázók számára szőrmével a belsejében a kényelem érdekében. Műkorcsolya szénacél pengével és fogakkal a hosszú élettartam véget.

TEMPISH Korcsolya élvédő

TEMPISH Korcsolya élvédő

Értékelés: 3,8
1 890 Ft

Az ügyes, univerzális Tempish korcsolya élvédő megvédi a korcsolya élét a szállítás során az eltompulással vagy a sérüléssel szemben és egyben védi a táskát és a benne lévő dolgokat a kiszakadástól.

Roces Jégkorcsolya RFG 1

Roces Jégkorcsolya RFG 1

Értékelés: 4,3
24 490 Ft

Női jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Műkorcsolyázó penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces Jégkorcsolya RFG 1 modern dizájnnal rendelkezik.

FILA Chrissy LX

FILA Chrissy LX

Értékelés: 4,7
20 990 Ft 20 190 Ft

Akció

Női jégkorcsolya polírozott rozsdamentes acélból készült műkorcsolya pengével rendelkezik. Vízálló felületkezeléssel rendelkezik. A bélése műbőr a hővédelem érdekében. FILA Chrissy LX fűzővel, valamint tépőzárral rögzül a boka tájékán.

FILA Primo Ice Lady

FILA Primo Ice Lady

Értékelés: 4,8
30 990 Ft

A női korcsolya belső bársonybéléssel rendelkezik, meleget nyújtva. A felső rész vízálló és kopásálló. Rögzítése klasszikus fűzős, tépőzáras és csatos. A FILA Primo Ice Lady homokos csiszolású rozsdamentes acélból készült korcsolyával rendelkezik.