Női parfümök

Chloé Chloé - EDP 30 ml

Chloé - EDP

17 000 Ft

A Chloé kifejezi a Chloé-hölgyek kreatív és magabiztos egyéniségét. Ez a friss és nagyon nőies illat  a szabadszellemet jeleníti meg, melynek  kíváló, veleszületett divat- és stílusérzéke van.

Partnerünktől: Vivantis
Calvin Klein Euphoria - EDP 50 ml
18x

Calvin Klein Euphoria - EDP

11 720 Ft

A kellemes illat befolyásolja érzéseinket, és tükrözi lelkünket. A világ több mint ezer éve ismeri a parfümöket. Az emberek különféle illatokkal is megvesztegették az isteneket, hogy gazdag termésért könyörögjenek.

Partnerünktől: Vivantis
-12%
Versace Bright Crystal - EDT 30 ml
15x

Versace Bright Crystal - EDT

13 380 Ft
11 710 Ft

Virágos-friss illat. Puszta érzékiség, kristály és csillogás: Versace bemutatja a Bright Crystal-t. Amely egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer. Elbűvölő és érzéki illat olyan Versace nőnek, aki erős, önbizalommal teli, mégis nőies, érzéki.

Partnerünktől: Vivantis
-9%
Dolce & Gabbana Light Blue - EDT 25 ml
15x

Dolce & Gabbana Light Blue - EDT

12 030 Ft
10 860 Ft

A Light Blue egy szenzációs parfüm, lenyűgöző és ellenállhatatlan, csakúgy mint az életöröm. Varázslatos és lenyűgöző illata tele van nőies csábítással.

Partnerünktől: Vivantis
Moschino Funny - EDT 25 ml
19x

Moschino Funny - EDT

6 750 Ft

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő.  A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára.

Partnerünktől: Vivantis
DKNY Women Energizing - EDP 100 ml
3x

DKNY Women Energizing - EDP

20 330 Ft

A DKNY Women Energizing virágos-fás illat a kivételes illatokat kedvelő nők számára. Az illat citrusfélékkel, ibolya levelekkel és vodkával nyílik meg. Az illat szívében virágokat találunk – orchidea, lótusz és nárcisz. Az alapillat tisztán fás, nyírfát és fás árnyalatokat rejt magába.

Partnerünktől: Vivantis
Paco Rabanne Lady Million - EDP 30 ml
5x

Paco Rabanne Lady Million - EDP

13 530 Ft
13 120 Ft

A Lady Million egy citrusos-virágos női illat a Paco Rabanne termékcsaládból. Az illat egy gyémánt alakú flakonban van elrejtve. Egy domináns nőnek készült, aki tüzes jellegű, hihetetlen érzékiséget sugároz ki magából.

Partnerünktől: Vivantis
Chanel Coco Mademoiselle - EDP 50 ml
1x

Chanel Coco Mademoiselle - EDP

46 890 Ft
Ingyen szállítás

A Chanel márka Coco Mademoiselle illata egy ritka darab. Coco Mademoiselle friss és érzéki. Egy fiatal, kifinomult és szexi nő illata, aki örömmel és a városban és elégedettek az élettel.

Partnerünktől: Vivantis
-13%
Giorgio Armani My Way - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Giorgio Armani My Way - EDP

1 800 Ft
1 550 Ft

A My Way a nők felfedezésének illata. Jelentős pillanatokat fog megélni vele, és ezzel együtt készen áll majd arra, hogy felfedezze vele a világ új zugait. A calabriai bergamott és az egyiptomi narancsvirág fényes kezdetet ad az illatnak.

Partnerünktől: Vivantis
-7%
Cerruti 1881 Women - EDT 50 ml
15x

Cerruti 1881 Women - EDT

7 510 Ft
6 970 Ft

Virágos-fás illat szantálfa és cédrus alapjegyekkel. Elsősorban a modern, emancipált nőket szóllítja meg, akik szeretik a különleges illatokat, az eleganciát, és nem félnek egyediek lenni.  Women egy meleg illat, így különösen alkalmas ősszel és a téli időszakban.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Lancome La Vie Est Belle - EDP 30 ml
5x

Lancome La Vie Est Belle - EDP

17 590 Ft
16 500 Ft

A La Vie Est Belle a Lancome márka egy női virágos és gyümölcsös illat, amelyet 2012-ben hoztak létre. Ennek az illatnak a koncepciója az egyszerű és természetes szépség eszméjére összpontosít, az illat mindenkinek szól, aki a hétköznapi dolgokban is megtalálja az örömet.

Partnerünktől: Vivantis
Mexx Woman - EDT 60 ml
2x

Mexx Woman - EDT

5 110 Ft
4 970 Ft

A Woman illatot elszánt és szórakoztató nőknek szánják, akik magabiztosak életmódjukban és inspirációt jelentenek a környezetük számára.

Partnerünktől: Vivantis