Mexx Woman - EDT 60 ml

Mexx Woman - EDT 60 ml

Száma: 100048739381
Közvetlenül partnerünktől
A Woman illatot elszánt és szórakoztató nőknek szánják, akik magabiztosak életmódjukban és inspirációt jelentenek a környezetük számára. További információ

Kiszerelés

Partnerünktől: Vivantis
5 210 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.1.24 - 2022.1.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100048739381

Leírás

A Woman illatot elszánt és szórakoztató nőknek szánják, akik magabiztosak életmódjukban és inspirációt jelentenek a környezetük számára. Az önbizalmú, spontán nők számára, akik élvezni tudják életük minden pillanatát, továbbra is valami különlegeset keresnek, ugyanakkor nem veszítik el a valóságérzetüket. Merítsen ihletet abból az optimista hangulatból, amelyet a parfüm sugároz. Hagyja elcsábítani ennek az illatnak a kellemesen fertőző elemei, amelyek meleg elégedettség, öröm és nevetés érzetét kelthetik viselőjében.

Az illat 2000-ben került a piacra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.