Click and Grow Okos virágcserép gyógynövények, zöldségek, virágok és fák termesztésére - Smart Garden 3, fehér

Click and Grow Okos virágcserép gyógynövények, zöldségek, virágok és fák termesztésére - Smart Garden 3, fehér

Száma: 1055731
Smart virágcserép a gyógynövények, zöldségek, virágok és fák hatékony és gondtalan otthoni termesztéséhez. Speciálisan kifejlesztett Smart Soil talajt használ, amely a növényeket minden szükségessel ellátja: vízzel, oxigénnel, tápanyagokkal. A talaj nem tartalmaz növekedési hormonokat, herbicideket, peszticideket és más káros anyagokat. További információ
38 990 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1055731

Leírás


Elegáns, okos és ami a legfontosabb, gondok nélküli virágcserép

Okos virágcserép, amely egyedülálló „zöld szigetet“ alkot a friss fűszernövényekkel, zöldségekkel vagy gyümölcsökkel a lakásodban. Ennek a kialakításnak és az okos cserépnek köszönhetően előzetes ismeretek és termesztési tapasztalatok nélkül közvetlenül a konyhában vagy egy szobában termeszthetsz gyógynövényeket vagy zöldségeket.

Űrbéli inspiráció

A NASA által inspirálva létrejött egy növénytermesztési megoldás, ahol a növény gyökereit mindig az optimális mennyiségű víz, oxigén és tápanyagok látják el. Az alkalmazott talaj nanotechnológia a növényeknek megfelelő mennyiségű vizet, oxigént és tápanyagot biztosít a vegetációs időszak alatt. Az integrált időzítővel ellátott LED-világítás a nano talajjal együtt biztosítja az optimális növénynövekedést, és így gyakorlatilag minden munkát elvégez számodra. A növények nem tartalmaznak géntechnológiával módosított organizmusokat, peszticideket, fungicideket, inszekticideket, növényi hormonokat vagy más gyanús anyagokat.

Könnyű és gondtalan művelés

Az intelligens Click and Grow virágcseréphez három kazetta tartozik a bazsalikom termesztéséhez. Csak annyit kell tenned, hogy vizet töltesz a virágcserépbe, és okos kerted gondoskodik mindenről, amire szüksége van. Ha eljön az ideje, és „betakarítod“ a termésed, utána csak annyit kell tenned, hogy új intelligens magokat vásárolj tartalék patronokban – például borsmentát, mini paradicsomot vagy petrezselymet. Ezenkívül kísérletezhetsz saját magokkal, amelyeket saját szubsztrátummal rendelkező kazettákba ültetsz.

Elég kicsomagolnod

A készlet tartalmaz egy LED-es lámpát, intelligens kazettákat növényi magokkal és egy virágcserepet, amely automatikusan szabályozza a víz szintjét. A növénytermesztés igazán könnyű lesz. Csak annyit kell tenned, hogy behelyezed a vetőkazettákat, megtöltöd a víztartályt, majd az adapter segítségével csatlakoztatod a Click and Grow-t a 220 V-os aljzathoz. 2–4 hét múlva látni fogod a növényi hajtásokat, majd a következő 2–4 hónapban a gyógynövényeidnek vagy zöldségeidnek teljes növekedése zajlik majd. Egyszerűen fogalmazva, a Click and Grow a megfelelő ajándék, hogy örömet szerezz családodnak vagy barátaidnak egyaránt.


Ajánlás: Az optimális termesztési eredmények és a növényi vegetáció lehető leghosszabb időtartama érdekében a gyógynövények vagy gyümölcsök fokozatos betakarítását javasoljuk az érés vagy az igény szerint.
A jobb eredmények és további információk érdekében az alábbi letölthető alkalmazást javasoljuk:
Click & Grow pro Android vagy Click and Grow pro iOS.

 


Tulajdonságok

  • plug & play rendszer
  • Smart Soil
  • öntözés, világítás
  • kar fényt kibocsátó diódákkal
  • automatikus időzítő 16 órás fényre
  • fogyasztás 6W
  • kompatibilis az összes Click & Grow kazettával
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.