nabbi Műanyag virágcserép DFSH350 34,5 cm - zöld

nabbi Műanyag virágcserép DFSH350 34,5 cm - zöld

Száma: 30106000
Közvetlenül partnerünktől
Olyan elemet vagy kiegészítőt keres a kertbe, amely nyugodt és elegáns hellyé varázsolja? A DFSH350 34,5 cm-es műanyag virágcserép zöld színben, érdekes, összetéveszthetetlen csíkos szerkezettel megfelelő megoldás lesz, amely tökéletesen megeleveníti a nyitott teret vagy belső teret. A virágcserép… További információ
17 650 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: nabbi

Közvetlenül partnerünktől

2023.6.28 - 2023.7.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 30106000

Leírás

Olyan elemet vagy kiegészítőt keres a kertbe, amely nyugodt és elegáns hellyé varázsolja? A DFSH350 34,5 cm-es műanyag virágcserép zöld színben, érdekes, összetéveszthetetlen csíkos szerkezettel megfelelő megoldás lesz, amely tökéletesen megeleveníti a nyitott teret vagy belső teret. A virágcserép praktikus betéttel rendelkezik, amely megakadályozza a talaj kifolyását és csökkenti a virágcserépbe szükséges talaj mennyiségét. Gyártásához kiváló minőségű, könnyen karbantartható, strapabíró műanyagot használtak. A virágcserép méretei (SzxMxM): 34,5×34,5×66 cm, teljes térfogata 60 liter, a betét térfogata 24 liter. A virágcserepek kiegészítik az összbenyomást és kellemes hangulatot teremtenek az ültetett virágokból és növényekből, amelyek a háztartások szerves részét képezik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.