Wau Dog Zöld zöld gallér 26-32 cm, szélesség: 5,5 cm

Wau Dog Zöld zöld gallér 26-32 cm, szélesség: 5,5 cm

Száma: 100055781368
Közvetlenül partnerünktől
Kézzel varrott, természetes bőrből készült gallér agarak számára. Kiváló minőségű puha, mégis nagyon strapabíró bőrből készül, amely érzékeny bőrű kutyáknak felel meg. A puha párnázat a rugalmasság érzetét és gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Ezt a kényelmes könnyű gallért 4 méretben… További információ
6 840 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Animalis HU

Partnerünk által szállítva

2021.10.19 - 2021.10.20 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100055781368

Leírás

Kézzel varrott, természetes bőrből készült gallér agarak számára. Kiváló minőségű puha, mégis nagyon strapabíró bőrből készül, amely érzékeny bőrű kutyáknak felel meg. A puha párnázat a rugalmasság érzetét és gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Ezt a kényelmes könnyű gallért 4 méretben kínálják, és nagyszerűen néz ki kölyökkutyáknál és nagy fajtájú kutyáknál.  A gallér alakját kifejezetten agár fajták számára tervezték, amelyeknek elegáns hosszú, vékony nyakuk és nagy sebességük miatt, amelyet gyakorlatilag egy pillanat alatt el tudnak érni, vastagabb gallérra van szükségük, mint a hagyományos fajtáknak. A nyakörv vastagsága biztosítja, hogy az erő a nyak nagyobb területére oszlik el, és megakadályozza a kutya esetleges sérülését. Ezek a nyakörvek alkalmasak szetterek, borzoisok és agarak számára, és más kutyafajtákhoz is használhatók.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.