Bentech Elektromos kerítés T880
27 990 Ft

A Bentech T880 elektromos láthatatlan kerítés, mely megbízhatóan meggátolja kutyája szökését kertjéből. A nyakörv elektromos impulzust bocsájt ki, mely fokozódik a kutya távolsága szerint a kijelölt határtól. Az impulzus kibocsájtása előtt egy hangjelzés is megszólal, mely segíti kutyája kiképzését.

Bentech 655V vibráló ugatásgátló nyakörv
9 590 Ft

A BENTECH 655V alkalmas kis kutyáknak (legfeljebb 5 kg-ig). Az első két ugatást hangjelzéssel jelöli, majd a hangot rezgésekkel ötvözi. A készülék a hangszalagok rezgésére reagál, ezért a másik kutya ugatására nem fog bekapcsolni. Beállíthatja a készülék érzékenységét ugatásra.

Bentech A700 GPS nyomkövető kutyáknak
19 990 Ft

Az A700 vízálló lokátor házziállatoknak, mely telefon segítségével kezelhető. Mindössze egy SIM kártyára és internetes kapcsolatra van szüksége. A készülék sms formájában a Google Maps oldalra hivatkozva küldi el az üzenetet az állat helyzetéről.

Bentech Elektromos kutyakiképző nyakörv T04L
18 990 Ft

A T04L elektromos kutyakiképző nyakörv a T05L tovább fejlesztett változata. LCD kijelzőjét háttérvilágítással látták el, mely nagy segítség rossz látási viszonyok mellett.

Bentech Elektromos kutyakiképző nyakörv T05L
10 990 Ft

A T05L elektromos kutyakiképző nyakörv a Bentech belépő modellje. A nyakörv négy alap funkcióval rendelkezik: elektrosztatikus impulzus, rezgés, hangjelzés és helymeghatározás sötétben.

Bentech Elektromos láthatatlan kerítés 023
16 990 Ft

Bevezető modell elektromos kerítés – láthatatlan kerítés. A kerítés segítségével kijelölheti a határterületet kutyája szabad mozgására 2 korrekciós zónán keresztül.

Bentech Ugatásgátló nyakörv 772
14 990 Ft

Közepes és nagyobb testű kutyáknál egyaránt alkalmazható. Rezgés szenzorral érzékeli a kutya ugatását. Hangjelzés, rezgés és elektromos funkciókkal rendelkezik. Ezen funkciók különböző kombinációban állíthatók be. 0–7 ig állítható az ugatás érzékelés érzékenységének szintje.

Bentech Ugatásgátló nyakörv T20
10 990 Ft

A T20-as ugatásgátló nyakörv újratölthető akkumulátoros és 1 méterig vízhatlan. A nyakörv elektrosztatikus impulzus és rezgés funkcióval rendelkezik és ármilyen méretű kutyának megfelelő. Hét különböző szintű intezitást lehet beállítani. A hangszálának rezgésére aktiválódik.

Bentech Ugatásgátló nyakörv T40S
5 990 Ft

A T40S nyakörv mikrofon segítségével érzékeli a kutya ugatását majd ezek után 7 különböző módon aktiválódhat. Az első két szinten csak hangjelzéssel figyelmeztet, a többi eletrosztatikus impulzus. A galléron állítható, hogy melyik szint mikor aktiválódjon.