BAFPET Nyakörv kocka mintával, fekete-26%
2 290 Ft 1 690 Ft

A fém kockákkal díszített nyakörv közepes termetű kutyafajok számára alkalmas. A minőségi bőr anyagának köszönhetően nagyon kényelmes viselet közben. BAFPET Nyakörv kocka mintával fekete színben alapos varratokkal rendelkezik a nyakörv egész kerületén, és két hegesztett bújtatóval van ellátva a póráz rögzítése érdekében.

BAFPET Felületkezelt bőr fojtó nyakörv-28%
2 090 Ft 1 490 Ft

Bőrből készült nyakörv fém gyűrűvel, amely a póráz egyszerű rögzítésére szolgál. A szíj az állat maximális kényelmének figyelembevételével készült. A BAFPET Felületkezelt bőr fojtó nyakörv alkalmas kis, közepes vagy nagy termetű kutyáknak a kiválasztott méret szerint

BAFPET Csontokkal díszített rózsaszín nyakörv-26%
2 290 Ft 1 690 Ft

Fém csontokkal díszített nyakörv közepes termetű kutyák számára. Minőségi bőrből készült, így nagyon kényelmes viselet. A BAFPET csontokkal díszített rózsaszín nyakörv egész kerülete gondosan varrott és két hegesztett füllel van ellátva, melyek alkalmasak póráz csatlakoztatására.

BAFPET Nyakörv kocka mintával, piros-26%
2 290 Ft 1 690 Ft

A fém kockákkal díszített nyakörv közepes termetű kutyafajok számára alkalmas. A minőségi bőr anyagának köszönhetően nagyon kényelmes viselet közben. BAFPET Nyakörv kocka mintával piros színben alapos varratokkal rendelkezik a nyakörv egész kerületén, és két hegesztett bújtatóval van ellátva a póráz rögzítése érdekében.

Doodlebone Army nyakörv

Doodlebone Army nyakörv

Értékelés: 5
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Doodlebone Army kutya nyakörv terepmintával.

BAFPET Véreb nyakörv

BAFPET Véreb nyakörv

Értékelés: 5
4 990 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nyakörv megfelelő minden kis-, közepes és nagytestű vadászkutya fajta számára, a választott modelltől függően. Könnyű tehénbőrbőr készült, és tölgy levéllel és makkal van díszítve. A BAFPET véreb nyakörv kényelmes, a finom velúr bélésnek köszönhetően. Fel van szerelve egy elforgatható forgócsavarral a kutyapóráz megfelelő elhelyezéséhez.

BAFPET Nyakörv véreb barna-20%
2 390 Ft 1 890 Ft

A nyakörv megfelelő minden kis-, közepes és nagytestű vadászkutya fajta számára, a választott modelltől függően. Könnyű tehénbőrbőr készült, és tölgy levéllel és makkal van díszítve. A BAFPET véreb nyakörv barna színben kényelmes, a finom velúr bélésnek köszönhetően. Fel van szerelve egy elforgatható forgócsavarral a kutyapóráz megfelelő elhelyezéséhez.

DOG trace DOG GPS X30T - edzőmodullal
206 990 Ft
Ingyen szállítás

Helyzetmeghatározó készülék, amely fel van szerelve a legmodernebb technológiákkal, magas érzékenységű GPS-el, amely segítségével egyszerre akár 13 eszköz is lokalizálható akár 20 km-es távolságig is a tereptől függően. Ez a modell TARTALMAZZA az edzőmodult (a korrekciós impulzusok küldésének lehetősége a nyakörvbe).

DOG trace DOG GPS X30

DOG trace DOG GPS X30

Értékelés: 5
188 990 Ft
Ingyen szállítás

Helyzetmeghatározó készülék, amely fel van szerelve a legmodernebb technológiákkal, magas érzékenységű GPS-el, amely segítségével egyszerre akár 13 eszköz is lokalizálható akár 20 km-es távolságig is a tereptől függően. Ez a modell nem tartalmazza az edzőmodult (a korrekciós impulzusok küldésének lehetősége a nyakörvbe).

BAFPET Nyakörv HERRY körbevarrott, világoskék-15%
4 590 Ft 3 890 Ft

Nyakörv közepes és nagy termetű kutyák számára. Marha irhából készült. Erős varrás kiváló anyagszilárdsággal. A fém csat lehetővé teszi a kerület szabadon beállítását a fajtától megfelelően. A BAFPET Nyakörv HERRY fém gyűrűvel van ellátva, amivel a pórázhoz rögzíthető.

BAFPET Bőr nyakörv BONNY mancsokkal díszített, barna
4 290 Ft 3 690 Ft

Minőségi marhabőrből készült bőr nyakörv. Közepes és nagy termetű kutyáknak ajánlott. BONNY bőr nyakörv mancsokkal díszített, vonzó designjával hívja fel magára a figyelmet, fém tappancsokkal díszített. A fém csatnak hála a nyakörv mérete szabályozható. Két darab fém karikával ellátott a nyakörv rögzítése érdekében.

BAFPET Nyakörv MOLOSS tüskés 2s.
8 390 Ft 7 590 Ft

Nyakörv közepes és nagy termetű kutyafajták számára, minőségi marhabőrből. BAFPET nyakörv MOLOSS tüskés 2s.egyedi dizájnnal készült két sor fémkúppal. Bélelt modell velúr bőrből, tartós szürke fonallal átvarrva. A nyakörv két bújtatóval van ellátva a póráz csatolásához.

DOG trace elektronikus képzés nyakörv d-control 1600
64 990 Ft 63 990 Ft
Ingyen szállítás

Elektronikus képzés nyakörv d-control 1600, mely az ingerinpulzusok nagyságának köszönhetően megfelelő minden kutyafajtára , és az alapvető parancsok képzésére alkalmas , hatótávolság akár 1 600 m.

DOG trace d-control 1000 elektromos nyakörv
70 490 Ft
Ingyen szállítás

A Dog Trace d-control 1000-es elektromos kiképzőnyakörvek a mindennapos használatra lettek tervezve a professzionális felhasználók számára. A korrekciós impulzusok beállításához 40 szint áll rendelkezésre a megvilágított LCD kijelzőn. A csomag 1 db nyakörvet tartalmaz és egy adó készüléket, de a távkapcsoló két nyakörv egyidejű kezelésére is alkalmas.

BAFPET Bőr nyakörv JACKY, sárga
5 190 Ft 4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi marhabőrből készült kutyanyakörv, közepes és nagy termetű kutyafajták számára. Két réteg puha bőrből áll, amely biztosítja a kutyák számára a kényelmet. BAFPET bőr nyakörv JACKY, sárga praktikus a hegesztett karabinernek hála, amelyhez könnyen rögzíthető a póráz is. Fém csat a nyakörv kerületének könnyebb állíthatóságáért.

BAFPET Nyakörv MOLOSS, tövis, 1soros
6 990 Ft 6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tehénbőrből készült nyakörv, szegélye varrott és velúr bőrrel ragasztott. BAFPET MOLOSS nyakörv 1soros, fekete bőr és fém tüske kombinációjával. Rövidszőrű, közepes és nagy termetű fajtáknak alkalmas. A nyakörv karikával felszerelt, ami a póráz rögzítését segíti

Karlie Nyakörv ASP Mix&Match piros graffiti minta, L/XL-25%
3 590 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nyakörv puha és robusztus nejlon anyagból, ami ellenálló, sokáig kitart és könnyen tisztítható. Tartalmaz biztonsági csatot zárral. Karlie nyakörv ASP Mix&Match piros graffiti minta, L/XL nagyon aktív kutyák számára is alkalmas.

BAFPET Bőr nyakörv, fogóval
6 190 Ft 5 490 Ft

Tehénbőrből készült fekete nyakörv, hegesztett gyűrűvel felszerelve a póráz rögzítéséhez. BAFPET Bőr nyakörv, fogóval, nagy kutyafajták számára készült. Rövidebb hosszúságának köszönhetően alkalmas a kutya kéznél tartására a városi sétára, vagy a természetben is.

BAFPET Heveder nyakörv EGYSZÍNŰ, kék-18%
3 290 Ft 2 690 Ft

Textil póráz, amely szétválasztó nyakörvként is funkcionálhat kiskutyák esetében. Fémhüvellyel van felszerelve a pórázhoz való egyszerű rögzítéshez. A műanyag csatnak köszönhetően a kívánt mennyiség könnyen beállítható. A hevedert az állat maximális kényelme érdekében alakítottuk ki. A BAFPET Heveder nyakörv EGYSZÍNŰ, kék színű alkalmas kis, közepes vagy nagy termetű kutyáknak a kiválasztott méret szerint

BAFPET Nyakörv heveder EGYSZÍNŰ, zöld-18%
3 290 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Textil szíj, amely alkalmas például kis kutyák számára megkülönböztető nyakörvként. Fém karikával ellátva a póráz könnyebb felcsatolása érdekében. A műanyag csattnak köszönhetően könnyen beállíthatod a megfelelő méretet. A nyakörvet az állat maximális kényelmére való tekintettel gyártották. BAFPET Nyakörv heveder EGYSZÍNŰ, zöld, alkalmas kicsi, közepes és nagy méretű kutyák számára a választott verziónak megfelelően.

BAFPET Nyakörv MOLOSS, tövis, 2 soros
8 890 Ft 8 090 Ft

Nyakörv marha bőrből két sor fémtüskével, lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. BAFPET MOLOSS nyakörv 2 soros garantálja a magas szilárdságot a szürke menetes alapos öltés és a velúr bőrrel való ragasztás révén. A nyakörv nagyon praktikus köszönhetően a dupla karikának, amelyhez a póráz rögzíthető.

DOG trace d-control 1000 mini elektromos nyakörv
75 990 Ft

A Dog Trace d-control 1000-es elektromos kiképzőnyakörvek a mindennapos használatra lettek tervezve a professzionális felhasználók számára. A korrekciós impulzusok beállításához 30 szint áll rendelkezésre a megvilágított LCD kijelzőn. A csomag 1 db nyakörvet tartalmaz, de a távkapcsoló két nyakörv egyidejű kezelésére is alkalmas.

DOG trace DOG GPS X20 GPS-RF helyzetmeghatározó készülék narancssárga
126 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Helyzetmeghatározó készülék, amely fel van szerelve a legmodernebb technológiákkal, magas érzékenységű GPS-el, amely segítségével egyszerre akár 9 kutya is lokalizálható akár 20 km-es távolságig is a tereptől függően. A narancssárga színben

DOG trace D-fence 1001 Láthatatlan kerítés
45 990 Ft
Ingyen szállítás

A Dogtrace D-fence 1001 Láthatatlan kerítés egy jeladóból és elektromos nyakörvből álló rendszer, amely segítségével korlátozhatja kutyája mozgásterét és megakadályozhatja elszökését. Kialakíthat tiltott zónákat anélkül, hogy korlátozná az állat mozgását. 300–1200 méter hosszú rendszerek kialakítására alkalmas különböző átmérőjű vezetékekkel. Ha a kutya belép a riasztási zónába, a nyakörv hangjelzéssel figyelmeztet. Ha erre nem reagál és tovább megy a korrekciós zónába, a nyakörv elektromos impulzussal jelez. Miután a kutya elhagyta a tiltott zónát, a rendszer készenléti üzemmódba áll. A riasztási és a korrekciós zónák beállítása a jeladón történik. Így a kutya könnyen és gyorsan megtanulja, hogy maradjon kijelölt helyén. A rendszert akár több kutya esetén is használhatja. A rendszer áramerőssége 12 V, így az nem okoz veszélyt szakadás vagy sérülés esetén.

Alcott Nylon Fényvisszaverő nyakörv, Narancssárga
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alcott Nylon Fényvisszaverő nyakörv egy erős, könnyen használható, masszív nyakörv. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően sötétben is biztonságosan sétáltathaja kutyáját. A pórázt egy fém akasztóhoz rögzítheti kutyája nyakörvén.

BAFPET Szíj nyakörv KÖRÖK-23%

BAFPET Szíj nyakörv KÖRÖK

Értékelés: 4,8
1 690 Ft 1 290 Ft

Kutyanyakörv hegesztett csatlakozóval a pórázzal való összekapcsoláshoz. Szilárd szíjból készült, műanyag csattal csatolható be. Kerülete állítható. A BAFPET Szíj nyakörv KÖRÖK nagyon kényelmes, így biztos szeretni fogja majd hordani a kutyusod.

DOG trace d-control EASY Elektromos kutyaképző nyakörv, Kicsi
32 490 Ft
Ingyen szállítás

D-control EASY egy elektromos kiképzőnyakörv egy egyszerű távkapcsolóval, kutyák képzéséhez. A kutyakiképző nyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk. A D-control EASY nyakörv vízálló kialakításának köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A nyakörv használati ideje napi használat esetén 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell az elemet. Az elem állapotát a nyakörvön található LED jelzi. A hozzátartozó távirányító nem vízálló.

BAFPET EKG nyakörv, bőr

BAFPET EKG nyakörv, bőr

Értékelés: 4,7
5 890 Ft 5 390 Ft

Kutyanyakörv hegesztett csatlakozóval a pórázzal való összekapcsoláshoz. Minőségi marhabőrből készült. Klasszikus lyukas csattos bekapcsolással. A BAFPET EKG bőr nyakörv nagyon kényelmes, így biztos fogja szeretni majd hordani a kutyusod.

Alcott Fényvisszaverő nyakörv, Szürke-29%
4 090 Ft 2 890 Ft

Az Alcott Fényvisszaverő szürke nyakörvvel biztonságosan sétáltathatja kedvencét akár sötétedés után is. Fényvisszaverő elemekkel ellátott nyakörv a jobb láthatóság érdekében. 3 méretben kapható.

Alcott Fényvisszaverő nyakörv, Kék-29%
4 090 Ft 2 890 Ft

kék színű Alcott nyakörv garantáltan kutyája kedvence lesz. A rajta található fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően tökéletes választás a biztonságos éjszakai sétákhoz is. A nejlon anyagból készült pánt kényelmes és könnyen felhelyezhető, a rajta lévő fém csattnak köszönhetőena nyakörvet könnyedén csatlakoztathatjuk a pórázhoz.

Alcott Nyakörv, Fényvisszaverő csíkokkal, Piros-29%
4 090 Ft 2 890 Ft

Az Alcott nyakörv fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, segítve kutyánk észrevehetőségét sötét környezetben. Kialakításának köszönhetően kellemes viseletet biztosít. Változtatható méretű, és a pórázhoz fém szemmel kapcsolható.

Alcott Nylon Fényvisszaverő nyakörv, Sárga-29%
4 090 Ft 2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alcott Nylon Fényvisszaverő nyakörv egy erős, könnyen használható, masszív nyakörv. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően sötétben is biztonságosan sétáltathaja kutyáját. A pórázt egy fém akasztóhoz rögzítheti kutyája nyakörvén.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv piros
2 590 Ft 2 490 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program prios színben.

BAFPET Nyakörv ZUBR, bőr

BAFPET Nyakörv ZUBR, bőr

Értékelés: 4,7
2 290 Ft 1 990 Ft

Kutyanyakörv hegesztett csatlakozóval a pórázzal való összekapcsoláshoz. Minőségi marhabőrből készült. Klasszikus lyukas csatos bekapcsolással. A BAFPET bőr nyakörv ZUBR nagyon kényelmes, így biztos szeretni fogja majd hordani a kutyusod.

BAFPET Bőr nyakörv BONNY mancsokkal díszített, fekete
4 290 Ft 3 690 Ft

Minőségi marhabőrből készült bőr nyakörv. Közepes és nagy termetű kutyáknak ajánlott. BONNY bőr nyakörv mancsokkal díszített, vonzó designjával hívja fel magára a figyelmet, fém tappancsokkal díszített. A fém csatnak hála a nyakörv mérete szabályozható. Két darab fém karikával ellátott a nyakörv rögzítése érdekében.

BAFPET Bőr nyakörv BONNY mancsokkal díszített, bézs
4 290 Ft 3 690 Ft

Minőségi marhabőrből készült bőr nyakörv. Közepes és nagy termetű kutyáknak ajánlott. BONNY bőr nyakörv mancsokkal díszített, vonzó designjával hívja fel magára a figyelmet, fém tappancsokkal díszített. A fém csatnak hála a nyakörv mérete szabályozható. Két darab fém karikával ellátott a nyakörv rögzítése érdekében.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv rózsaszín
2 490 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program rózsaszín színben.

Alcott Nyakörv, Fényvisszaverő csíkokkal, Rózsaszín-29%
4 090 Ft 2 890 Ft

Az Alcott nyakörv fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, segítve kutyánk észrevehetőségét sötét környezetben. Kialakításának köszönhetően kellemes viseletet biztosít. Változtatható méretű, és a pórázhoz fém szemmel kapcsolható.

Alcott Fényvisszaverő nyakörv, Fekete-26%
4 090 Ft 2 990 Ft

Az Alcott Fényvisszaverő fekete nyakörvvel biztonságosan sétáltathatja kedvencét akár sötétedés után is. Fényvisszaverő elemekkel ellátott nyakörv a jobb láthatóság érdekében. 3 méretben kapható.

BAFPET Nyakörv+pamut sál PÖTTY-29%
1 690 Ft 1 190 Ft

Kutyanyakörv hegesztett csatlakozóval a pórázzal való összekapcsoláshoz. Sima bőrből készült, hagyományos csattal csatolható be. Egy designos sál kiegészítő. A BAFPET Nyakörv+pamut sál PÖTTY nagyon kényelmes, így biztos szeretni fogja majd hordani a kutyusod.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv narancssárga
2 590 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program narancssárga színben.

BAFPET Bőr nyakörv CARBON

BAFPET Bőr nyakörv CARBON

Értékelés: 4,6
3 890 Ft 3 490 Ft

Kutyanyakörv hegesztett csatlakozóval a pórázzal való összekapcsoláshoz. Minőségi marhabőrből készült. Klasszikus lyukas csattos bekapcsolással. A BAFPET CARBON bőr nyakörv nagyon kényelmes, így biztos szeretni fogja majd hordani a kutyusod.

DOG trace d-fence 101 Láthatatlan kerítés
56 490 Ft 49 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Dogtrace D-fence 101 Láthatatlan kerítés egy jeladóból és elektromos nyakörvből álló rendszer, amely segítségével korlátozhatja kutyája mozgásterét és megakadályozhatja elszökését. Kialakíthat tiltott zónákat anélkül, hogy korlátozná az állat mozgását. Ha a kutya belép a riasztási zónába, a nyakörv hangjelzéssel figyelmeztet. Ha erre nem reagál és tovább megy a korrekciós zónába, a nyakörv elektromos impulzussal jelez. A rendszer áramerőssége 12 V, így az nem okoz veszélyt az állat számára esetleges sérülés esetén sem. A riasztási és a korrekciós zónák beállítása a jeladón történik. Így a kutya könnyen és gyorsan megtanulja, hogy maradjon a kijelölt helyén. A rendszert akár több kutya esetén is használhatja.

DOG trace d-control 400 Elektromos kutyakiképző nyakörv
38 990 Ft
Ingyen szállítás

d-control 400 elektromos kiképzőnyakörvet a miden napos használatra tervezték. 250 m hatótávolság. A korrekciós impulzus mértéke 20 szintben szabályozható. A vevőnyakörv hangjelzés és impulzus leadására alkalmas. LCD kijelzővel. Textil nyakszíjjal rendelhető. TOVÁBB OLVASOM->

DOG trace d-control EASY Elektromos kutyakiképző nyakörv, Nagy
33 990 Ft 33 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

d-control EASY egy elektromos kiképzőnyakörv egy egyszerű távkapcsolóval a közepes és nagytestű kutyák képzéséhez. Textil nyakszíjjal rendelhető. A készülék hatótávolsága 200 m nyílt terepen, valamint a vevőnyakörv vízálló kialakítású, így esős időben is haszbálható. A kutyakiképző nyakörvek használatát csak a **6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.