Bentech Elektromos kerítés T880
27 990 Ft

A Bentech T880 elektromos láthatatlan kerítés, mely megbízhatóan meggátolja kutyája szökését kertjéből. A nyakörv elektromos impulzust bocsájt ki, mely fokozódik a kutya távolsága szerint a kijelölt határtól. Az impulzus kibocsájtása előtt egy hangjelzés is megszólal, mely segíti kutyája kiképzését.

Petrainer Ugatásgátló nyakörv PET856
12 290 Ft

Ugatásgátló nyakörv PET856 könnyen leszoktatja kutyáját felesleges ugatásáról. A nyakörvön 5 különböző üzemmódból választhat: impulzus, vibrálás, hangjelzés, vibrálás és hangjelzés, impulzus és hangjelzés. Az egyes üzemmódok intenzitása 1–9 fokozatban állíthatók, ami ideális kutyája számára.

Bentech 655V vibráló ugatásgátló nyakörv
9 590 Ft

A BENTECH 655V alkalmas kis kutyáknak (legfeljebb 5 kg-ig). Az első két ugatást hangjelzéssel jelöli, majd a hangot rezgésekkel ötvözi. A készülék a hangszalagok rezgésére reagál, ezért a másik kutya ugatására nem fog bekapcsolni. Beállíthatja a készülék érzékenységét ugatásra.

Bentech A700 GPS nyomkövető kutyáknak
19 990 Ft

Az A700 vízálló lokátor házziállatoknak, mely telefon segítségével kezelhető. Mindössze egy SIM kártyára és internetes kapcsolatra van szüksége. A készülék sms formájában a Google Maps oldalra hivatkozva küldi el az üzenetet az állat helyzetéről.

Bentech Elektromos kutyakiképző nyakörv T04L
18 990 Ft

A T04L elektromos kutyakiképző nyakörv a T05L tovább fejlesztett változata. LCD kijelzőjét háttérvilágítással látták el, mely nagy segítség rossz látási viszonyok mellett.

Bentech Elektromos kutyakiképző nyakörv T05L
10 990 Ft

A T05L elektromos kutyakiképző nyakörv a Bentech belépő modellje. A nyakörv négy alap funkcióval rendelkezik: elektrosztatikus impulzus, rezgés, hangjelzés és helymeghatározás sötétben.

Bentech Elektromos láthatatlan kerítés 023
16 990 Ft

Bevezető modell elektromos kerítés – láthatatlan kerítés. A kerítés segítségével kijelölheti a határterületet kutyája szabad mozgására 2 korrekciós zónán keresztül.

Bentech Ugatásgátló nyakörv 772
14 990 Ft

Közepes és nagyobb testű kutyáknál egyaránt alkalmazható. Rezgés szenzorral érzékeli a kutya ugatását. Hangjelzés, rezgés és elektromos funkciókkal rendelkezik. Ezen funkciók különböző kombinációban állíthatók be. 0–7 ig állítható az ugatás érzékelés érzékenységének szintje.

Bentech Ugatásgátló nyakörv T20
10 990 Ft

A T20-as ugatásgátló nyakörv újratölthető akkumulátoros és 1 méterig vízhatlan. A nyakörv elektrosztatikus impulzus és rezgés funkcióval rendelkezik és ármilyen méretű kutyának megfelelő. Hét különböző szintű intezitást lehet beállítani. A hangszálának rezgésére aktiválódik.

Bentech Ugatásgátló nyakörv T40S
5 990 Ft

A T40S nyakörv mikrofon segítségével érzékeli a kutya ugatását majd ezek után 7 különböző módon aktiválódhat. Az első két szinten csak hangjelzéssel figyelmeztet, a többi eletrosztatikus impulzus. A galléron állítható, hogy melyik szint mikor aktiválódjon.

NUM’axes Canicalm Small ugatásgátló nyakörv
25 990 Ft

Canicalm SMALL ugatásgátló nyakörv az egyik leghatékonyabb módja hogy kutyáját leszoktassa a felesleges ugatásról. Ez a termék a legkissebb a piacon. Kis méretéből adódóan alkalmas a kis testű kutyáknak 6 kg-ig. 3 üzemmódja van. Ez a modell akkumulátoros és vízálló.

NUM’axes Canicalm Sonic ugatásgátló nyakörv
13 990 Ft

Canicalm Sonic ugatásgátló nyakörv az egyik leghatékonyabb módja hogy kutyáját leszoktassa a felesleges ugatásról.3 funkció: rezgés; ultrahang; ultrahang+rezgés egyszerre. Ez a modell elemes és nem vízálló.

NUM’axes Canicalm ugatásgátló nyakörv
16 290 Ft

Canicalm ugatásgátló nyakörv az egyik leghatékonyabb módja hogy kutyáját leszoktassa a felesleges ugatásról. 3 üzemmódja van. Ez a modell elemes és vízálló.

NUM’axes Canifugue 2015 láthatatlan kerítés szett
45 190 Ft

A Canifugue 2015 láthatatlan kerítés gyártója egy új cég a NUM'AXES. 8 erősségi fokozatban állítható impulzus, valamint külön állítható a hangjelzés vagy a stimulációhoz tartozó korrekciós zóna. A vevőegység teljes mértékben vízálló, nedves környezetben is használható.

NUM’axes Elektromos nyakörv CANICOM 5.800
74 990 Ft

A Canicom 5.800 minőségi nyakörv. Impulzus, hang és vibrálás egyaránt megtalálható rajta, melyek intenzitása 20 különböző fokozatban szabályozható.

NUM’axes Láthatatlan kerítés Canifugue Small
58 990 Ft

Canifugue small típus újdonság a NUM'AXES márkától. A vevőegység elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy a legkisebb kutyák és macskák is használhassák! A készülék 2 zónát tud, hangjelzés, és hang + impulzus jelzés.

NUM’axes Ugatásgátló nyakörv CANICALM PREMIUM
20 790 Ft

A CANICALM PREMIUM az egyik legnépszerűbb ugatásgátló nyakörv a piacon. A minõséget a francia NumAxes cég garantálja. Választhat négyféle mód közül, amelyek gyorsan megtanítják a kutyáját ugatás mérséklésére. A Canicalm egy cserélhető elemmel működik, amely kb. 3 hónapig üzemelteti a készüléket.

Petrainer Elektromos kiképző nyakörv PET620
21 990 Ft

Az Petrainer PET620 egy elektromos kiképző nyakörv kis kutyáknak. A távirányítón az impulzus és a vibrálás 0–100 tartományban állítható, melyet könnyen beállíthat a kutya érzékenységének szintje szerint.

Petrainer Elektromos nyakörv PET998DBB
19 990 Ft

A Petrainer 998DBB elektromos kutyakiképző nyakörv, teljes mértékben vízálló és a jeladó kék háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel felszerelt.

Petrainer Elektromos nyakörv PET998DRB
17 990 Ft

A Petrainer 998DRB elektromos kutyakiképző nyakörvnek háttérvilágítással ellátott kijelzője van, a vevő (nyakörv) vízálló és újratölthető.

Petrainer Ugatásgátló nyakörv PET850
10 990 Ft

A PET850 ugatásgátló nyakörv egy hatékony segítség, hogy kutyánkat leszoktassuk a felesleges ugatásról. Ez a modell újratölthető, akkumulátoros és 1 méterig vízhatlan.

Petrainer Ugatásgátló nyakörv PET851
9 990 Ft

A PET851 ugatásgátló nyakörv csak akkor kapcsol be ha érzékeli kutyánk hangszálainak rezgését, tehát más kutyák ugatására soha nem fog aktiválódni.

Petrainer Ugatásgátló nyakörv PET853
5 490 Ft

A megfelelő nyakörv, hogy megakadályozzuk kutyánk ugatását, vonyítását. A nyakörvnek 7 fokozatú impulzusa és hangjelzése van ezek erőssége az ugatástól függően 5 fokozatban lehet állítani. Alkalmas közepes és nagy kutyák számára, 26 kg tömegű.