Jerry Fabrics Utazópárna Frozen pink
2 454 Ft

2 080 Ft

Utazáshoz párna béléssel, amely 100% poliészterből készült. Egy népszerű gyerek-témát dolgozz fel Frozen, amely megkönnyíti az utazást minden kis rajongó számára. Szintén alkalmas az autóülésbe.


BenBat Nyakpárna fejtámasszal, 1-4 év- Tigris
6 600 Ft

Benbat Nyakpárna fejtámasszal 1–4 év – Tigris kényelmes, puha útitárs autóban és babakocsiban egyaránt. Utazás közben védi gyermeke fejét és gerincét. Két oldalú – téli, nyári- borításának köszönhetően egész évben használható. Könnyen tisztántartható, mosógépben 30°C-on mosható.


BenBat Nyakpárna fejtámasszal, 0-12 hónap - Béka
4 800 Ft

BenBat nyakpárna fejtámasszal is rendelkezik és ugyanolyan puha mint a valódi párna. Hosszabb utakra ajánlott autóba vagy akár babakocsiba 0–12 hónapos csecsemőknek, 0–13 kg-ig. Kétoldalú: egyik oldala nyári, másik oldala téli hőmérsékletnek megfelelő anyagból lett kialakítva.


COSING MINKY nyakpárna
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cosing MINKY nyakpárna lehetővé teszi gyermekeidnek a kényelmes utazást a legnagyobb kényelemben. A gyerekek az úton nyugodtabbak, emellett alvás közben a fejet a megfelelő helyzetben tartja. A nyakpárna kb. két éves kortól ajánlott. A nyakpárna úgy van kialakítva, hogy enyhítse a rezgéseket. Ezért javasoljuk minden szülőnek, amelyek törődnek a gyermekük biztonságával és kényelmével az utazás során.


Diono Sure Steps gyerek póráz
2 210 Ft

2 090 Ft

Diono Sure Steps gyerek póráz biztonságot nyújt gyermeked első lépéseihez. A vezetőszalag hossza 120 cm.


Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Koala"
4 190 Ft

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „Koala“ narancssárga segédeszköz utazáshoz 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek koala formában. Mérete cca 24 × 20 cm.


Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Majom"
4 190 Ft

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „majom“ zöld segédeszköz utazáshoz 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek majom formában. Mérete cca 24 × 20 cm.


Jerry Fabrics Utazópárna Minnie pink
2 454 Ft

2 080 Ft

Utazáshoz párna béléssel, amely 100% poliészterből készült. Egy népszerű gyerek-témát dolgozz fel Minnie, amely megkönnyíti az utazást minden kis rajongó számára. Szintén alkalmas az autóülésbe.


ZOPA Kis fejtámla

ZOPA Kis fejtámla

Értékelés: 5
2 990 Ft
2 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ZOPA fejtámla ügyes segítő, amely gyermekednek kellemesé teszi az utat, a nyak kényelmes megtámasztását, valamint a nyaki izmok megkönnyebbülését kínálja. Ráadásul alvás közben megtartja a gyerek fejét a megfelelő helyzetben .


ZOPA Nagy fejtámla
3 660 Ft

ZOPA fejtámla ügyes segítő, amely gyermekednek kellemesé teszi az utat, a nyak kényelmes megtámasztását, valamint a nyaki izmok megkönnyebbülését kínálja. Ráadásul alvás közben megtartja a gyerek fejét a megfelelő helyzetben .


Jerry Fabrics Utazópárna Cars
2 454 Ft

2 080 Ft

Utazáshoz párna béléssel, amely 100% poliészterből készült. Egy népszerű gyerek-témát dolgozz fel Cars, amely megkönnyíti az utazást minden kis rajongó számára. Szintén alkalmas az autóülésbe.


CuddleCo Memória habos nyakpárna Bambus
3 290 Ft

CuddleCo memória habos nyakpárna Bambus gyermeked számára a legmegfelelőbb fejtámaszként szolgál, valamint a nyak és hátgerinc támaszaként, a puha és kényelmes bambusz textliának köszönhetően, melyből készült. Gyermekek számára ajánlott 1 éves kortól. A kényelmes és szabadabb utazásért gyermekekkel.


Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Szamár"
4 190 Ft

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „Szamár“ rózsaszín gyermek segédeszköz kis hercegnőknek 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek szamár formában. Mérete cca 24 × 20 cm.


Jerry Fabrics Utazópárna Spider-man 03
2 454 Ft

2 080 Ft

Utazáshoz párna béléssel, amely 100% poliészterből készült. Egy népszerű gyerek-témát dolgozz fel Spider-man, amely megkönnyíti az utazást minden kis rajongó számára. Szintén alkalmas az autóülésbe.