Husky Gary -5°C Hálózsák, Zöld
24 990 Ft

18 290 Ft
+ ingyen szállítás

A **Husky Gary –5°C egy hagyományos, paplan alakú hálózsák, mely ideális hosszabb kempingezéshez, táborozáshoz. Rendkívül kényelmes, dupla rétegű, puha flanel béléssel. Az értéktárgyaknak a belső zsebben találunk helyet.


Husky Mikro +2°C

Husky Mikro +2°C

Értékelés: 5
23 990 Ft

17 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Husky Mikro +2°C egy könnyű és összerakható hálózsák,amely örömet szerez a biciklitúrák szerelemeseinek.


Husky Groty -5 °C Hálózsák
24 990 Ft

18 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A **Husky Groty –5°C egy hagyományos, paplan alakú női hálózsák, mely ideális hosszabb kempingezéshez, táborozáshoz. Rendkívül kényelmes, dupla rétegű, puha flanel béléssel. Az értéktárgyaknak a belső zsebben találunk helyet.


Husky Kids Galy -5°C Hálózsák
18 990 Ft

13 690 Ft

Husky Kids Galy –5°C egy klasszikus kivitelezésű hálózsák. Kifejezetten gyermekek számára készült. Széles körben használható, túrázástól kezdve az egyszerű kempingezésig, hiszen flanel belseje mindig kényelmes fekhelyet garantál.


Husky Mantilla -5°C Hálózsák
21 990 Ft

16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Mantilla –5°C ideális mindenki számára, akik sok időt töltenek a természetben vándorlással kora tavasztól késő őszig. Paraméterei alapján a nulla hőmérsékleti határértékek körüli mozog, mégis három szezonban használható. A kiváló kényelmet és az ellenálló képességét a lehetséges kültéri kényelmetlenségek ellen hagyományosan a tökéletes anyagok felhasználásával érhetjük el.


Husky Ember -14°C Hálózsák
35 990 Ft

29 290 Ft

Husky Ember hálózsák tavasztól-őszig kitűnő választás több napos kirándulások, vagy kerékpártúrák alkalmával. Különleges „múmia" formájának biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Két rétegű szerkezet és külső vízlepergető anyagának köszönhetően nyirkos időben is melegen tart. Praktikusságát fokozza, hogy a két ellentétes oldalú hálózsák összecipárazhatóak.


Husky Malice -5°C Hálózsák

Husky Malice -5°C Hálózsák

Értékelés: 4,5
18 990 Ft

13 490 Ft

Husky Malice hálózsák kiváló választás a hegymászás és a túrázás szerelmeseinek. Múmia alakjának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható és tisztítása is egyszerű.