NIKON Objektív Nikkor Z 35 mm f1,8 S

Márka: NIKON Katalógus száma: 1270398

Ingyen szállítás

NIKON Objektív Nikkor Z 35 mm f1,8 S

NIKKOR Z 35 mm f/1.8 S fullframe lencse, mely egy klasszikus alapvető objektív riportfotózáshoz egyedi háttér-elmosással. További információ

316990

316 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1270398

Leírás

Termékleírás

  • 35 mm
  • F1,8
  • Nikon Z bajonett
  • élesítés 25 cm-től
  • 370 g

Klasszikus perspektívák. Hihetetlenül mély élesítés. NIKKOR objektív a 35 mm-es f/1.8 mozifilm formátumú képmezővel, mely lehetővé teszi, hogy kreatív remekműveket hozz létre. Az egyedülálló optikai teljesítménye boldoggá tesz majd, mikor a kép minőségében gyönyörködsz, mely felülmúlja a fix gyújtótávolságú és f/1.4 mélységélességű régebbi objektíveket. Bármikor és bármilyen fényben.

Az utca légköre – Fedezd fel a szépségét. Hozz létre egy történetet. A sokoldalúság adott a 35 mm-es gyújtótávolsággal, mely lehetővé teszi az alkalom megragadását, hogy többet tudj kihozni belőle. Az objektív széles látószögű, így a jelenet valósághű lesz. Vagy az erős érzelmek kibontakoztatásáért közeli felvételt is készíthetsz.

Mi mindent tudsz elkapni a szemeddel? – A NIKKOR objektív Nikon Z bajonettje az extrém nagy átmérőjével több fényt képes befogadni az egész kép területén. Ráadásul a bajonett és az képérzékelő kis távolsága miatt jelentősen elnyomódik a fényveszteség a képmező szélein. Az eredmény: magas szintű részletesség – akár a kép széléig.

Kapd el a részleteket – az objektív nagyszerű megkülönböztető képessége lehetővé teszi a jelenet minden elemének valósághű reprodukcióját. Minden jelenetet nagyobb részletességgel rögzíthetsz valósághűbb színekkel akár a kép széléig – mindezt akár a teljesen nyitott napellenzővel.

Élesebb – a szaggitális sík minimalizálásának köszönhetően elérhető a spot forrású fény elsőosztályú reprodukciója (például az utcai világítás éjjel). A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.

Világosabb – két optikai tag, melyek ED üvegből készültek és a három aszférikus optikai tagok éles és ragyogó képeket nyújtanak, gazdag színekkel és magas szintű kontraszttal. A képmező egyenletes fényerő biztosításáért minimalizálva van a vignettálás.

Lágyabb – a Nikon Nano Crystal Coat a ARNEO antireflexiós réteg elnyomja a előforduló reflexeket és a homályt, ami növeli a kép ragyogását még a fénnyel szembeni fényképezésnél is. Az antireflex rétegek minősége megmutatkozik több, a látótérben megjelenő közvetlen fényforrásnál is.

Türelem és sebesség – egyenlő tökéletesség – a felvételre addig várj, ameddig csak szükséges. A Nikon rendszer és több egyéb élesítő motor ötvözése biztosítja az objektív elégséges sebességét az összes esetre, mikor szükséged lesz rá. Sebességtől függetlenül

Magával ragadó mélység – a homályos helyek reprodukciója. Remek élesség. A finom szemcséjű részletes árnyékoknak és a részletesen megjelenített világos helyeknek köszönhetően a Nikon Z-vel hihetetlen térmélységű képeket készíthetsz. Akár fotózol, akár videorészletet veszel fel.

Sima, zajtalan, pontos – az autofókusz folyamatos és szinte zajtalan. Így az objektív tökéletes nemcsak az állóképekhez, de a videorészletekhez is. Az elektromágneses pajzs pontos expozíciót biztosít a gyors sorozatfelvételnél.

Mindig éles – nagy sebességű és nagy kapacitású adatátvitel az objektív és a fényképezőgép között lehetővé teszi a kirajzolódás tökéletes korrigálását és így hihetetlen képek létrehozását – akár a képmező széléig. A lebegő optikai tagok biztosítják a pontos élesítést rövid távolságra.

Bármilyen fényben – a lencse a fényképezőgépben beépített rázkódáscsökkentést használj ki, ezáltal akár 5 EV hosszabb időzáródással fényképezhetsz, mint egyébként lehet. Csípd el a tökéletes felvételeket szürkületkor – a fényképezőgép nem kívánt rezgése nélkül.

A csomagolás tartalma:

  • objektív
  • tok
  • napellenző
  • első és hátsó tok

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Minimális fókusztávolság 35 mm
Maximális fókusztávolság 35 mm
Minimum rekeszérték 1.8
Legkisebb fókusztávolság 25 cm
Típus Nikon Z
Szenzor típushoz Fullframe
Objektív típusa fix fókusszal, normál objektív
Kiegészítő por és nedvesség elleni védele, autofókusz
Szűrő átmérője 62 mm
Szín

Szín

fekete
Súly 370 g

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.