OLYMPUS 30 mm M.ZUIKO DIGITAL f/3,5 Macro

OLYMPUS 30 mm M.ZUIKO DIGITAL f/3,5 Macro

Száma: 952086
Rögzített makró objektív 30 mm gyújtótávolsággal és F3.5 rekesznyílással, 2,5-szörös nagyítással, fókusztávolság 9,5 cm-től, gyors és csendes autofókusz. Kellemes körformájú bokeh-vel. További információ
107 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Beszállítónál készleten

2021.10.27 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.10.28 prémium szállítással várhatóan
 
2021.10.28 standard szállítással várhatóan

Száma: 952086

Leírás

Rögzített makró objektív 30 mm gyújtótávolsággal és F3.5 rekesznyílással, 2,5-szörös nagyítással, fókusztávolság 9,5 cm-től, gyors és csendes autofókusz.

 • Micro Four Thirds rögzített makró objektív, a kategóriájában legjobb 2,5× nagyítással és minimális 9,5 cm fókusztávolsággal.
 • Kimagaslóan részletes makró felvételek, kellemes körformájú bokeh és minimális torzítás a legnagyobb nagyításnál.
 • Nagyon gyors és halk autofókusz a természetes motívumok fotózására egy másodperc töredékben.
 • Ideális a spontán részletes felvételekre kézből

Az önkifejezés új szintje a makró képeknek köszönhetően

Adj a makró fényképeidhez kreatív elemeket. Ez az elsőosztályú objektív intenzív 1,25× (2,5×) nagyítással rendelkezik. Ez a legnagyobb nagyítás, amire egy ilyen kategóriájú makró objektív képes**. A kép minősége tökéletes és részletes marad. Kiemelkedik gyönyörű elmosódott hatásaival és a finom bokeh-vel. A legkisebb 14 mm-es fókusztávolságnak köszönhetően olyan módon örökítheted meg a mikrovilágot, ami a szabad szemmel láthatatlan.

Intenzív makró nagyítás

Ez a 30 mm-es (60 mm konverzió után) mindennel ellátot, amire szükséged lehet a makró elképzeléseid megvalósításához. Különösen nagy nagyítás 1,25× (2,5×), a legrövidebb, 14 mm-es élességállítási távolsággal kombinálva ebből az objektívből ideális eszközt varázsol a még soha nem látott makró felvételek rögzítéséhez.

Gyönyörű képminőség

Örökíts meg bármilyen tárgyat és és csodáljd meg a lenyűgöző eredményeket. Tiszta, éles képminőség gyönyörű háttér élesítéssel és lágy bokeh-vel új szintre emeli az önkifejezést. A ZERO felületkezelés gondoskodik a visszaverődések és a tükröződés csökkentéséről.

Gyorsaság a kompakt szerkezetnek köszönhetően

A prémium sorozatú objektív könnyű és kompakt kialakítása jelentősen csökkenti a hagyományos lencsékkel történő makro-fókuszálással járó lusta reakciót. Eredmény: az osztályba tartozó objektívek legnagyobb autofókuszátviteli sebessége- ideális a természet fotózásához.

{{ image(32561422, large, right, Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro) }}
 • Gyújtótávolság: 30mm
 • Rekesznyílás: 3,5
 • Minimális fókusztávolság: 9,5 cm a szenzoroktól számítva
 • Max. nagyítás 2,5 x
 • Átmérő: 57 mm
 • Mélység: 60 mm
 • Súly: 128 g
 • A szűrő átmérője: 46 mm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.