SONY 55 mm F1,8 ZA FE Sonnar T* (SEL55F18Z.AE)

SONY 55 mm F1,8 ZA FE Sonnar T* (SEL55F18Z.AE)

Száma: 668027
Klasszikus 55 mm objektív Full-Frame fix gyújtótávolsággal. Zeiss T* tükröződésmentes bevonat a tökéletes kontrasztért és a visszatükröződés megszüntetéséért. További információ
381 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Raktáron utolsó db

2021.7.30 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.8.02 prémium szállítással várhatóan
 
2021.8.03 - 2021.8.05 standard szállítással várhatóan

Száma: 668027

Leírás

  • Klasszikus 55 mm objektív Full-Frame fix gyújtótávolsággal.
  • F/1.8 fényerősség
  • A ZEISS T* tükröződésmentes bevonat megakadályozza a becsillanást
  • Körkörös kilenclamellás blende a gyönyörű képlágyítási hatásokért
  • Por- és nedvességálló kivitel

Gyors, F1.8 méretű blendenyílás a teljes kreatív vezérelhetőségért

Az elismert ZEISS-kontraszt és -felbontás a legjobbat hozza ki a Full Frame képérzékelőkből, pl. a Sony α7 sorozatban találhatókból, és a nagyméretű, F1.8 méretű maximális blendenyílás gyönyörű, Full Frame háttér bokeh létrehozását teszi lehetővé. Emellett a további mélységélesség eléréséhez lejjebb is rekeszelhetsz egy értékkel. Az ehhez hasonló, nagy fényerejű objektívek emellett gyenge megvilágítás esetén is előnyt jelentenek.

A egyenletes bokeh javítja a kép mélységét és felbontását

A kilenclamellás, körkörös blende az objektív élvonalbeli optikájával együttesen kívánság szerint gyönyörű és egyenletes bokeh-t biztosít az elmosódott hátterekben, amely ugyanakkor nem vonja el a figyelmet az előtérben lévő fontos tárgytól és részletekről.

A Sony és a ZEISS® együttműködése a jobb minőségű képekért

A ZEISS® és a Sony fejlett technológiája egy precíziós optikai kialakításban egyesül, amelyben három aszférikus lencsetag és két kétoldalas elem hatékonyan csökkenti a hibák minden formáját, ugyanakkor a kép egész területén kimagasló élességet és kontrasztot biztosít. A ZEISS T* bevonat elnyomja a belső tükröződéseket, így a kiemelésektől a mélyfekete színekig lenyűgöző kontrasztot biztosít.

Készíts felvételeket magabiztosan, bárhol

A legizgalmasabb képek némelyike a legnagyobb kihívást jelentő környezetben születik. A por- és nedvességálló kialakítás azt jelenti, hogy az objektív még enyhén nedves vagy poros körülmények között is megbízhatóan működik, így magabiztosan rögzíthetsz képeket a nagyszerű felvételek lelőhelyein.

Kiemelkedő szín és kontraszt

A ZEISS T* bevonat fontos tényezőként járul hozzá a zavaró tükröződések hatékony csökkentéséhez, melyek rontják az általános képminőséget. Csökkent a becsillanás és a szellemképződés a javított színek és kontraszt miatt, amelyek mély, háromdimenziós hatást keltenek.

Méretek és súly:

  • 64,4 × 70,5 mm
  • 281 g

A csomagolás tartalma:

  • Napellenző
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.