DJI Mavic Mini Fly More Combo

DJI Mavic Mini Fly More Combo

Értékelés: 4,9
190 990 Ft

Nagyon kompakt, könnyű és könnyen hordozható drón kiegészítőkkel, beleértve a hátizsákot. A DJI Mavic Mini súlya kevesebb, mint 250 g, 46 km/óra sebességgel repül, egy feltöltődéssel akár 30 percen keresztül üzemképes és a hatótávolsága 4 km. Akár 12 Mpx fényképeket és 2,7K Quad HD felbontású videókat készít és fel van szerelve 3 tengelyes stabilizátorral. Az alkalmazásban kész szerkesztési sablonok és professzionális fényképezési módok találhatók.

DJI Care Refresh (Mavic Mini) EU
16 490 Ft

A DJI Mavic Mini drónokra egyéves prémium garancia vonatkozik – akár 2 teljes drone cserére – fedezi a vízzel való érintkezés által okozott károkat is.

DJI Phantom 4 Pro V2.0

DJI Phantom 4 Pro V2.0

Értékelés: 5
583 990 Ft

DJI Pantom 4 PRO újradefiniálja a Phantom sorozatot, új magasságokba emelve a videó- és képminőséget, valamint a mesterséges intelligenciát. A tovább fejlesztett kamera 4K/60fps minőségben készít elképesztően magas minőségű videófelvételeket és 20 megapixeles, rendkívül részletgazdag fényképeket. Az új, Lightbridge HD videó rendszer segítségével akár 7km-es távolságból is irányítható és átjátszható a drón élőkép felvétele 2.4GHz vagy 5.8Ghz-es frekvencia sávokon. A Phantom 4 PRO új, dupla hátsó vizális érzékelőkkel lett felszerelve, valamint tovább fejlesztett ActiveTrack és TapFly funkciókkal bővült. Az új érzékelőknek köszönhetően 5 irányból képes érzékelni és felismerni az útjába kerülő akadályokat, és 4 különböző irányba képes elkerülni azokat. Az intelligens akkumulátor kapacitása 5870mAh-re bővült, amely 30 perc folyamatos repülést tesz lehetővé.

DJI Mavic Air, Onyx Black
278 990 Ft

Kicsi, összecsukható dron , 4K kamerával ellátva, mely 3-tengelyes stabilizátoron van elhelyezve, nagy teljesítményű FlightAutonomy 2.0 érzékelő rendszerrel és 21 perces repülési idővel bír. Adó, mobiltelefon vagy gesztus segítségével vezérelhető. A modell újdonságokkal rendelkezik, mint a Slow-Mo.

Intelino Smart Train – Okos töltő villanyvonat pályával
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Okos villanyvonat-pálya, amely kiváló szórakozást nyújt gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Az Intelino Smart Train kézileg vagy alkalmazással vezérelhető, és a beépített szenzoroknak köszönhetően reagálhat az utasításokra, amelyeket beprogramozol neki. Beépített hangszóróval és színes LED fényekkel rendelkezik, hagyományos fasíneken is tud menni és egy feltöltéssel akár 100 perc intenzív játszást is kibír.

DJI Mavic 2 PRO

DJI Mavic 2 PRO

Értékelés: 5
529 990 Ft 512 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt drón, összecsukható szerkezettel. Maximális sebesség 72 km/óra, maximális repülési idő 31 perc és repülésmagasság 6000 m. Ütközésmentes érzékelők minden irányba. Nagyon csendes repülés. Egy hüvelykes CMOS chip 28mm-es Hasselblad lencsével, állítható fényellenzővel F2.8-F11 és 20 Mpix felbontással. Továbbfejlesztett rendszer OcuSync 2.0.

DJI Mavic 2 ZOOM, 4K kamera

DJI Mavic 2 ZOOM, 4K kamera

Értékelés: 5
427 990 Ft 422 990 Ft

Zoom, zoom, zoom – igen, először nagyíthatunk képet a drónnal. A Z3 kamera 24 – 48 mm objektívvel (F2,8/F3,8) dupla optikai közelítést kínál a népszerű Mavica testében. Ebben a verzióban az alap CMOS 1/2.3 chip maradt 12 Mpix felbontással, de ugyanúgy, mint a Mavic 2 Pro, a Zoom verzió is az új OcuSync 2.0 rendszerrel van felszerelve. Így megnőtt a távolság, repülési hossz, gyorsaság és a maximális magasság, ahol a drónnal repülhetsz.

DJI Mavic Mini - Szállító hátizsák mini
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt szállító táska DJI Mavic Mini drónra, amely védi azt az ütésekkel és a mechanikai sérülésekkel szemben. Drónhoz, kétirányú töltőhöz, távirányítóhoz és más apró kiegészítőkhöz alkalmas.

DJI RYZE Tello Iron Man Edition - RC kvadkopter
51 490 Ft

Kicsi és könnyű drón hosszú üzemidővel. A DJI RYZE Tello Iron Man Edition – RC kvadkopter elektronikus stabilizációval ellátott HD kamerával rendelkezik, ami 5 Mpx felbontású és HD videó felvételére is képes. A drón 8 fajta átfordulásra képes, biztosan száll le még akkor is, ha a kapcsolat megszakadt, programozható, új trükkökre is megtanítható.

TobyRich Moskito Repülő

TobyRich Moskito Repülő

Értékelés: 5
26 490 Ft

Szárnyaljon a TobyRich Moskito Repülővel! Az okostelefon által vezérelhető játék remek szórakozási lehetőséget nyújt mindenkinek. Alakítsd telefonod joystickká, és élvezd a repülés élményét, hiszen most Te lehetsz a pilóta!

DJI DJI Inspire 2 - Hordtáska
128 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mostantól nem okozhat problémát, kedvenc drónjának utaztatása, ennek a szuper DJI Hordtáskának köszönhetően. Könnyű, de ugyanakkor megfelelő védelmet nyújt készüléke számára. Elnyeli az ütést és a vibrációt a szállítás során.

DJI LiPo akkumulátor, 3850 mAh, 15,4 V (Mavic 2)
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy kapacitású tartalék akkumulátor DJI Mavic 2 drónhoz, amely akár 31 perc repülési időt biztosít. Az intelligens akkumulátor vezérlésnek hála információd lesz a repülési idő aktuális állapotról valós időben.

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2

Értékelés: 4,3
316 990 Ft

Kiváló minőségű drón tartozékokkal. A DJI Mavic Air 48 Mpx-es felvételeket és 4K UHD 60 fps felbontású videókat készít. Egy feltöltéssel akár 34 percig repül, miközben 68 km/h sebességet ér el. Üzemmódok egész sorát kínálja, javított HDR, a fényképezett színtér észlelését, a videóra rögzítendő tárgy figyelését vagy HyperLapse 8K. Észleli az akadályokat, a felvételeket pedig akár 10 km távolságra közvetíti.

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
396 990 Ft

Kiváló minőségű drón teljes felszereléssel (táska, tartalék akkumulátor, ND szűrők, 6 propeller stb.). A DJI Mavic Air 48 Mpx-es felvételeket és 4K UHD 60 fps felbontású videókat készít. Egy feltöltéssel akár 34 percig repül, miközben 68 km/h sebességet ér el. Üzemmódok egész sorát kínálja, javított HDR, a fényképezett színtér észlelését, a videóra rögzítendő tárgy figyelését vagy HyperLapse 8K. Észleli az akadályokat, a felvételeket pedig akár 10 km távolságra közvetíti.

DJI Mavic Air Fly More Combo, Arctic White
393 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kicsi, összecsukható dron , 4K kamerával ellátva, mely 3-tengelyes stabilizátoron van elhelyezve, nagy teljesítményű FlightAutonomy 2.0 érzékelő rendszerrel és 21 perces repülési idővel bír. Adó, mobiltelefon vagy gesztus segítségével vezérelhető. A modell újdonságokkal rendelkezik, mint a Slow-Mo.

DJI Mavic Air - Védőív
6 090 Ft

2 darab védőív DJI Mavic Air drónhoz. A védőív védi a drónt és annak környezetét. Használatával kevésbé valószínű, hogy a drón például az ágakba akad vagy valami beleütközik, az embereknél csökkenti a forgó propellerek általi sérülések esélyét.

DJI Mavic Mini - DIY Creative Kit
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kreatív készlet a DJI Mavic Mini drónhoz. A készletben színes matricák és filcek találhatók, amelyekkel saját ízlésedhez igazíthatod drónodat.

DJI Mavic Mini - Propeller szett
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

8 darab tartalék propeller DJI Mavic Mini drónhoz, amelyeknek köszönhetően akkor is tud repülni, ha a drón ágakba ütközik, vagy az ütközés által megsérül a propeller. A csomagolásban 12 csavart is találsz. Könnyen rögzíthető.

DJI Mavic Mini - Snap adapter
6 390 Ft

Snap adapter a DJI Mavic Mini drónhoz. Az adapter segítségével különböző tartozékokat csatlakoztathatsz a drónod tetejére, mint például LED kijelzőt vagy építőblokkot.

DJI Mavic Mini - Védőív 360 °
7 990 Ft

2 darab 360°-os védőív DJI Mavic Mini drónhoz. A védőív védi a drónt és annak környezetét. Használatával kevésbé valószínű, hogy a drón például az ágakba akad vagy valami beleütközik, az embereknél csökkenti a forgó propellerek általi sérülések esélyét.

DJI Mavic Többaljzatos töltő
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A DJI Mavic modellekhez készült kis méretű töltő könnyen hordozható. Egyszerre akár négy intelligens akkumulátort is feltölthet segítségével. Biztonságosan és fokozatosan tölt, így őrizve meg az akkumulátorok hosszú élettartamát.

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0
668 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DJI Pantom 4 PRO+ távirányítóval egy 5,5" érintőképernyős kijelzővel van felszerelve. A tovább fejlesztett kamera 4K/60fps minőségben készít elképesztően magas minőségű videófelvételeket és 20 megapixeles, rendkívül részletgazdag fényképeket. Az új, Lightbridge HD videó rendszer segítségével akár 7km-es távolságból is irányítható és átjátszható a drón élőkép felvétele 2.4GHz vagy 5.8Ghz-es frekvencia sávokon. A Phantom 4 PRO+ új, dupla hátsó vizuális érzékelőkkel lett felszerelve, valamint tovább fejlesztett ActiveTrack és TapFly funkciókkal bővült. Az új érzékelőknek köszönhetően 5 irányból képes érzékelni és felismerni az útjába kerülő akadályokat, és 4 különböző irányban képes elkerülni azokat. Az intelligens akkumulátor kapacitása 5870mAh-re bővült, mely 520mAh-rel nagyobb a Phantom 4 akkumulátorához képest, 30 perces folyamatos repülést lehetővé téve.

ozobot EVO Intelligens Minibot, Fehér
44 490 Ft

Az Ozobot EVO intelligens Minibot egy pici, színkóddal programozható robot. Segítségével a gyerekek játékosan és interaktív módon fejleszthetik programozási, kódolási tudásukat. Mérete miatt, pedig akár a zsebünkben is elfér. A hozzá tartozó ingyenes applikáció révén pedig több utasítás és interaktív játék is elérhetővé válik.

ozobot Minibot 2.0, Fekete

ozobot Minibot 2.0, Fekete

Értékelés: 4,8
25 490 Ft

Az Ozobot Minibot 2.0 egy pici színkóddal programozható robot. Segítségével a gyerekek játékosan és interaktív módon fejleszthetik programozási, kódolási tudásukat. Mérete miatt, pedig akár a zsebünkben is elfér. A hozzá tartozó ingyenes applikáció révén pedig több utasítás és interaktív játék is elérhetővé válik

ozobot EVO Intelligens Minibot, Fekete
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ozobot EVO intelligens Minibot egy pici, színkóddal programozható robot. Segítségével a gyerekek játékosan és interaktív módon fejleszthetik programozási, kódolási tudásukat. Mérete miatt, pedig akár a zsebünkben is elfér. A hozzá tartozó ingyenes applikáció révén pedig több utasítás és interaktív játék is elérhetővé válik.

DJI Autós töltő 12 V (Mavic 2)
28 990 Ft

Autós töltő, amely feltölti a DJI Mavic 2 akkumulátorát menet közben. A töltő 80W töltési teljesítményt biztosít, túlmelegedés elleni védelemmel és alacsony feszültség-védelemmel rendelkezik.

DJI Fly More Kit szett (Mavic 2)
140 990 Ft

Sokoldalú kiegészítő készlet DJI Mavic 2 drónhoz. A készlet tartalmaz 2 kiegészítő akkumulátort, autós töltőt, akár 4 akkumulátorhoz megfelelő töltőadaptert, egy adaptert, amely az akkumulátort powerbankká változtatja, 2 pár tartalék propellert és egy hátizsákot.

DJI Hátizsák (Mavic 2)
39 990 Ft

Praktikus hátizsák drónra, amelyet a DJI Mavic 2 típusra terveztek. Biztonságosan tárolhatod a drónt minden tartozékkal együtt, beleértve a távirányítót, a tartalék akkumulátorokat, a propellereket, az SD kártyákat és egyebeket. És ha éppen nem készülsz sehova, hagyományos hátizsákként használhatod.

DJI Mavic Air - Quick-Release propellerek
3 790 Ft

2 darab tartalék propeller DJI Mavic Air drónhoz, amelyeknek köszönhetően akkor is tud repülni, ha a drón ágakba ütközik, vagy az ütközés által megsérül a propeller. Könnyen rögzíthető.

DJI Mavic Air - Szállítótok
13 990 Ft

Erős szállítótok a DJI Mavic Air drónhoz. A tok megvédi drónodat az ütésektől és a mechanikus sérülésektől, valamint egyszerű és kényelmes hordozást tesz lehetővé. Kis méreteivel is örömet szerez.

DJI Phantom 3 Advanced Drón
335 990 Ft

Phantom 3 Advanced drón 3 tengelyes, csuklós stabilizátorra felerősített kamerája minden körülmények között gyönyörű éles, 2,7K (2704 x1520 pixel) felbontású felvételeket készít. A Lightbridge átviteli technológiának köszönhetően valós időben nézhetjük, tabletünkön vagy mobiltelefonunkon, amit a drónunk „lát“. A Phantomot minden körülmények között biztonságban tudhatja, hisz amennyiben merül az akkumulátor, vagy gyengülne a jel a drón automatikusan visszatér a kiindulási pontra. Élőkép átjátszása csak kompatibilis eszközökre lehetséges, bővebben a leírás végén.

DJI Propellerek Low-Noise - pár (Mavic 2)
4 790 Ft

2 darab tartalék propeller DJI Mavic 2 drónhoz. A propellerek új aerodinamikai kialakításúak, így alacsony zajszintűek. A velük való repülés általában simább, csendesebb és kevésbé igényes az akkumulátorra, így sokkal tovább tudsz velük repülni.

DJI Spark Tartalék propeller

DJI Spark Tartalék propeller

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

DJI Spark drónhoz sosem tudhatod, mikor lesz szükséged tartalék propellerre. Erőteljes kiegészítő, melyere bármikor szükség lehet, ezért a legjobb, ha mindig lapul egy pár a táskádban. Összehajtható, könnyen tárolható.

DJI Védőívek (Mavic 2)

DJI Védőívek (Mavic 2)

Értékelés: 5
9 090 Ft

2 darab védőív DJI Mavic 2 drónhoz. Védi a drónt például a faágaktól vagy a bokroktól, valamint védi az embereket a forgó propellerek általi sérülésektől. Örömet szerez a könnyű és gyors telepítés.