Okos óra, fitnesz karpánt

Fitbit Versa 2 Special Edition (NFC), Navy/Pink Woven
15x

Fitbit Versa 2 Special Edition (NFC), Navy/Pink Woven

72 990 Ft

Elegáns és sokoldalú okosóra prémium fonott szíjjal és szilikon pánttal a csomagolásban. Fitbit Versa 2 figyeli a fizikai aktivitásodat és a pulzusodat, több mint 15 sportmóddal és fejlesztett alvásfigyeléssel rendelkezik. Zenét játszik le, támogatja az érintésmentes fizetést, valamint a hangos választ az üzenetekre (csak Android számára). Akár 50 m mélységig vízálló, AMOLED kijelzője always-on móddal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Garmin VENU, Granite Blue/Silver
32x

Garmin VENU, Granite Blue/Silver

123 990 Ft

Okosóra az egészségügyi ellenőrző funkciók legszélesebb skálájával. A Garmin VENU megfigyeli szívtevékenységedet, anyagcserédet, légzésedet, a stresszt, a rendszeres folyadékpótlást, a fizikai tevékenységeket, a pihenést és egyebeket. Világos AMOLED kijelzővel ellátott, számos sportot mér és motivál, hogy többet mozogj. Beépített zenelejátszóval, Wi-Fi-vel és GPS modulussal ellátott, támogatja az érintésmentes fizetést és vízálló.

Forgalmazó: MALL
Amazfit T-Rex Pro, Desert Grey
6x

Amazfit T-Rex Pro, Desert Grey

65 990 Ft

További ajánlat 49 990 Ft

Hihetetlenül tartós Amazfit T-Rex Pro okosóra. Gorilla Glass 3 felülettel ellátott nagy 1,3" színes AMOLED kijelzővel és ATM 10 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint megfelel 15 MIL-STD-810G katonai tartóssági előírásnak. Üzemideje egy feltöltéssel akár 18 nap. Tartalmaz 100+ sportmódot, méri a véroxigénszintet, folyamatosan figyeli a pulzusod és részletesen elemzi az alvási értékeid! Minőségi GPS, Glonass, Beidou, Galileo vevőkkel van felszerelve.

Forgalmazó: MALL
Amazfit T-Rex Pro, Steel Blue
16x

Amazfit T-Rex Pro, Steel Blue

73 490 Ft

További ajánlat 49 990 Ft

Hihetetlenül tartós okosóra Amazfit T-Rex Pro. Nagy 1,3 " színes AMOLED kijelzővel Gorilla Glass 3 üveggel, vízállóak ATM 10 tanúsítvánnyal és megfelelnek a 15 katonai MIL-STD-810G tartóssági előírásoknak. Egy töltéssel akár 18 napot is kibír. 100+ sportmódot tartalmaz, méri a vér oxigéntelítettségét, folyamatosan figyeli a pulzusodat és részletesen elemzi az alvási értékeket! Minőségi vevőkkel van felszerelve GPS, Glonass, Beidou, Galileo.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Galaxy Watch4 44mm, Black
18x

SAMSUNG Galaxy Watch4 44mm, Black

73 490 Ft

További ajánlat 79 990 Ft

A Samsung Galaxy Watch 4 okosóra tartós alumíniumból készült, szilikon szíjjal. A készülék vízálló 50 méterig IP68 tanúsítvánnyal és MIL-STD-810G katonai ellenállással rendelkezik, és 1,4" Super AMOLED kijelzőjét Corning Gorilla Glass DX+ edzett üveg borítja. Méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigénellátását (SpO2), és rendelkezik egy BIA érzékelővel a testösszetétel mérésére. GPS és Glonass vevővel ellátott, 16 GB belső memóriával rendelkező beépített zenelejátszóval kiegészített, a mikrofonnak és a hangszórónak köszönhetően telefonálási lehetőséget nyújt.

Forgalmazó: MALL
Amazfit T-Rex 2, Ember Black
5x

Amazfit T-Rex 2, Ember Black

93 990 Ft
Újdonság

Rendkívül tartós Amazfit T-Rex 2 okosóra. Nagy 1,39" HD AMOLED kijelző, akár 1000 nits fényerősséggel, 10ATM vízállóság, 15 katonai szintű MIL-STD-810G tartóssági szabvány, és ellenállás a rendkívül hideg hőmérséklettel szemben. Az akkumulátor élettartama akár 24 nap, 150+ sportmódot kínál, folyamatosan megfigyeli a pulzusszámot, a vér oxigéntelítettségét, a stressz-szintet és részletes alváselemzést biztosít. Kétirányú és 5 műholdas helymeghatározás, valós idejű navigáció, útvonal importálás, visszafelé navigálás.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Galaxy Watch4 40mm, Pink Gold
30x

SAMSUNG Galaxy Watch4 40mm, Pink Gold

98 490 Ft

További ajánlat 69 990 Ft

A Samsung Galaxy Watch 4 okosóra tartós alumíniumból készült, szilikon szíjjal. A készülék vízálló 50 méterig IP68 tanúsítvánnyal és MIL-STD-810G katonai ellenállással rendelkezik, és 1,2" Super AMOLED kijelzőjét Corning Gorilla Glass DX+ edzett üveg borítja. Méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigénellátását (SpO2), és rendelkezik egy BIA érzékelővel a testösszetétel mérésére. GPS és Glonass vevővel ellátott, 16 GB belső memóriával rendelkező beépített zenelejátszóval kiegészített, a mikrofonnak és a hangszórónak köszönhetően telefonálási lehetőséget nyújt.

Forgalmazó: MALL
Amazfit GTR, 42 mm, Swarovski
82x

Amazfit GTR, 42 mm, Swarovski

59 990 Ft

Okosóra vonzó dizájnnal. A Amazfit GTR 42 mm 1,2" színes AMOLED kijelzővel ellátott, amely Gorilla Glass 3-mal ellátott, képes fogni a GPS és Glonass jelet, vízálló és akár 12 napon át képes működni egy feltöltésre. Fejlett szívműködés-megfigyelést és részletes sporttevékenység-áttekintést nyújt, megjeleníti az értesítéseket és vezérli a zenelejátszást.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic 46mm, Black
24x

SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic 46mm, Black

114 990 Ft

A Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosóra rozsdamentes acélból készült, szilikon szíjjal. A készülék vízálló 50 méterig IP68 tanúsítvánnyal és MIL-STD-810G katonai ellenállással rendelkezik, és 1,4" Super AMOLED kijelzőjét Corning Gorilla Glass DX edzett üveg borítja. Méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigénellátását (SpO2), és rendelkezik egy BIA érzékelővel a testösszetétel mérésére. GPS és Glonass vevővel ellátott, 16 GB belső memóriával rendelkező beépített zenelejátszóval kiegészített, a mikrofonnak és a hangszórónak köszönhetően telefonálási lehetőséget nyújt.

Forgalmazó: MALL
Amazfit GTS 2 mini, Flamingo Pink
85x

Amazfit GTS 2 mini, Flamingo Pink

37 490 Ft

További ajánlat 27 990 Ft

Nem csak futni, de úszni is tudsz vele – az ultrakarcsú testű Amazfit GTS 2 mini modern Bluetooth 5.0 + BLE okosóra 70 sportmódot kínál, amelyek közül biztosan tudnak majd választani a mozgás kedvelői. Gondosan rögzíti a fizikai tevékenységre és az egészségre vonatkozó adatokat, képes mérni a véroxigénszintet és figyelni az alvást. Üzemideje egy feltöltéssel 2 hét és vezérelhető hanggal.

Forgalmazó: MALL
Garmin vivoactive 4, Shadow Gray/Silver
56x

Garmin vivoactive 4, Shadow Gray/Silver

108 890 Ft

További ajánlat 89 990 Ft

Okosóra az egészségügyi ellenőrző funkciók legszélesebb skálájával. Megfigyeli szívtevékenységedet, anyagcserédet, légzésedet, a stresszt, a rendszeres folyadékpótlást, a fizikai tevékenységeket, a pihenést és egyebeket. Számos sportot mér és motivál, hogy többet mozogj. Beépített zenelejátszóval és GPS modulussal ellátott, támogatja az érintésmentes fizetést és vízálló.

Forgalmazó: MALL